НАСА няма намерение да спира да работи с "Роскосмос"

Работим заедно повече от 20 години и ще продължим да го правим, зяви ръководителят на американската програма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАХАХАХАХАХАХА!!!

Много са селективни нашите отвъдокеански партньори.

Че защо да спират работата с Роскосмос? Скоро Путин ще е в Хага (ако има късмет да стигне до там), Русия ще получи нещо като планът Маршал и руснаците, въпреки репарациите за Украйна, най-накрая ще заживеят като хората. Руснаците имат кадърни хора. Все ще се намери някой свестен за шеф на Роскосмос. А клоунът Рогозин си е за затвора за съсипването на руската космическа програма.

предсказва, че ще има болести, войни, но ако човечеството избере правилният път, след войните ще настане рай на земята! Руснаците като цяло са хубави хора и ако се махне диктаторът, най-вероятно ще бъдат богати колкото Америка, а може и повече... бъдещето ще покаже!

Да скоро ще е в Хага, като победител.

работим усилено по проектИТЕ

Само онзи да не натисне копчето, че тогава ще е: ЛУНА - 0, МАРС - 0, ЗЕМЯ - Още не е открита, но най-вероятно прилича на МАРС :)

Ами то и със спорта и с изкуството е същото като с космоса, защо е двойния стандарт??? Може би не е лицемерно да санкционираш едни, от които нищо не зависи, а като си зависим от технологии, логистика и и космически транспорт обръщаш палачинката и видите ли всичко е ок когато сме с гаранции и заедно. Грозна, двулична и мръсна политика се води от най-големите "демократизатори" по света, американците.

Дори не си даваш сметка колко е безсмислено изказването ти! Санкциониращите нямат абсолютно никакво задължение санкциите им да са честни към когото и да е!

Няма никакви санкции. Има специални финансови операции

Че то спорът не беше между Роскосмос и НАСА, а между Роскосмос и Държавният департамент, дето оряза визите на руските граждани които трябваше да се обучават или вършат работа в САЩ свързана с МКС... така че тези декларации са направени без да питат кръчмаря.

А укрите в космоса кога?

Скоро Путкин ще ги прати на Марс!

Важното е, че и той ще посети планетата скоро! ;)

A всички останали ще сме крале на подземното царство хахаххахахах

Засега едниственото което Путин е направил е че изстреля в орбита два спътника на Порошенко.

Фон Браун ги кацна в Невада, пардон на Луната.Ввтър няма, знаме се вее Обувките нямат грайфер но следите от обувки са грайфер Без руски двигатели не могат да хвърчат

Аполо 11 (на английски Apollo 11) е първият пилотиран космически кораб от програмата Аполо на НАСА, чийто екипаж достига и каца на Луната. Корабът излита на 16 юли 1969 от космическия център Кейп Кенеди Флорида с екипаж Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин и на 20 юли 1969 спускаемият апарат Ийгъл успешно каца на Луната. Нийл Армстронг е първият човек в историята на човечеството, стъпил на Луната.

Пилотираният космическия кораб Аполо 11, съставен от ракетата-носител Сатурн V (AS-506), командния модул (CM-107) с позивни „Колумбия“ (Columbia) и лунния модул (LM-5) с позивни „Ийгъл“ (Eagle) с обща маса 43,9 тона, е третият апарат от серията Аполо, изпратен към Луната в програмата на НАСА. Преди него само Аполо 8 и Аполо 10 с екипаж на борда са достигали естествения спътник на Земята, без да извършват кацане на него. Целта на мисията на Аполо 11 е да извърши меко кацане на Луната в предварително определен район в Морето на спокойствието, събиране и доставяне на Земята на образци от лунния грунд, фотографиране, провеждане на директна телевизионна връзка със Земята, поставяне на научна апаратура на лунната повърхност и завръщане на Земята.

Кави руски двигатели, какви 5лв./311,98 рубли :) използвали са германски двигатели ;) Ракетите от серията Сатурн са разработени от немския ракетен инженер Вернер фон Браун върху основата за проектите на германски ракети А-9, А-12 (част от програмата V-2, не осъществени до края на Втората световна война).

санкции ама за другите, дето Украйна им е "в сърцето" и са готови да мрат от глад и студ за "украинската" кауза.

А американците, що спряха руския космонавт, та не го пуснаха на американска земя? Русия подготвя собствена станция и вероятно ще отсвири САЩ и ЕС! Китай, също изгражда собствена станция!

Дреме им на американците, като могат да наблюдават всичко от МАРС :) хахаххаахаха Вече и бази ще имат там, пък за някакви си станцийки около земята ще се занимават...

Къде е Мъск, притеснявам се?

все повече цирка "на земята" , за разлика от реалността "в космоса"! а "на земята" кой страда от цирка ? овцете разбира се!

Що бе. Бай дън да не ги нашиба с памперса

МКС е приключила до няколко месеца. Единственно руските кораби прогрес поддържаха точната орбита.

Това е част от сделката.

Путин каза, че МКСто е аут преди време. И едните и другите я подготвят за презимяванер Останалото е пропаганда.

НЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ СТРАНИ НО СЕ ЧУСТВА , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОСТАНИДИ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИ И НЕ ВИЖДАТ ТРАГЕДИЯТА КОЯТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ СЕ СПАСИ НО АКО ИМА БЪЛГАРИ А НЕ МЪРСОЛКОВЦИ

Ванка, пишеш като цигане за пета година второкласник.

Охоо...какъв рязък завой! Само няколко дни след като руснаците затвориха своята част от станцията и обявиха,че смятат да разкачат модула си!!! Обясниха също,че без техният модул станцията става неуправляема!

според мен американецът май не си е резервирал място за пътуването. Нека гледа отгоре . Когато направят ракета да си го приберат.

Искаш да кажеш, че типично по руски, просто ще го оставят да умре! Похвално! Нямам думи! Ако са направили точно това, значи няма по-долни отрепки от тях, вече го доказват!

tonk11

Не си ли малко нахален бе?

ЮСЕЙ СИ ПРАВИ ПАРИТЕ И СТАВАТ МНОГО БОГАТИ ЗАРАДИ ГЛУПАВИТЕ ПРОДАЖНИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЕС - НАШИЯ ГАЛОШ Б.Б.Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ИЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ БЯХА И СА ТЪПАЦИ И СЕГА СТРАНИТН ИМ ЩЕ СТАНАТ КАТО СОМАЛИ - А БЪЛГРИЯ ЗАРАДИ ОРЪЖИЕТО СИ МОДЕ И ДА Е ПЕПЕЛ

Що така бе? Нали санкции нещо? Ааа нема кой да ви изстрелва боклуците в комоса

Да бе нали? Уж Рогозин санкционира америката, пък сега щели да работят заедно.

На това му викат педе@аска работа!!!

Така де така то в САЩ и ЕС повечето вече са педер@си.