НАСА няма намерение да спира да работи с "Роскосмос"

Работим заедно повече от 20 години и ще продължим да го правим, зяви ръководителят на американската програма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това му викат педе@аска работа!!!

Що така бе? Нали санкции нещо? Ааа нема кой да ви изстрелва боклуците в комоса

ЮСЕЙ СИ ПРАВИ ПАРИТЕ И СТАВАТ МНОГО БОГАТИ ЗАРАДИ ГЛУПАВИТЕ ПРОДАЖНИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЕС - НАШИЯ ГАЛОШ Б.Б.Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ИЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ БЯХА И СА ТЪПАЦИ И СЕГА СТРАНИТН ИМ ЩЕ СТАНАТ КАТО СОМАЛИ - А БЪЛГРИЯ ЗАРАДИ ОРЪЖИЕТО СИ МОДЕ И ДА Е ПЕПЕЛ

според мен американецът май не си е резервирал място за пътуването. Нека гледа отгоре . Когато направят ракета да си го приберат.

Охоо...какъв рязък завой! Само няколко дни след като руснаците затвориха своята част от станцията и обявиха,че смятат да разкачат модула си!!! Обясниха също,че без техният модул станцията става неуправляема!

НЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ СТРАНИ НО СЕ ЧУСТВА , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОСТАНИДИ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИ И НЕ ВИЖДАТ ТРАГЕДИЯТА КОЯТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ СЕ СПАСИ НО АКО ИМА БЪЛГАРИ А НЕ МЪРСОЛКОВЦИ

Путин каза, че МКСто е аут преди време. И едните и другите я подготвят за презимяванер Останалото е пропаганда.

Така де така то в САЩ и ЕС повечето вече са педер@си.

МКС е приключила до няколко месеца. Единственно руските кораби прогрес поддържаха точната орбита.

Що бе. Бай дън да не ги нашиба с памперса

все повече цирка "на земята" , за разлика от реалността "в космоса"! а "на земята" кой страда от цирка ? овцете разбира се!

Къде е Мъск, притеснявам се?

Това е част от сделката.

Ванка, пишеш като цигане за пета година второкласник.

А американците, що спряха руския космонавт, та не го пуснаха на американска земя? Русия подготвя собствена станция и вероятно ще отсвири САЩ и ЕС! Китай, също изгражда собствена станция!

Искаш да кажеш, че типично по руски, просто ще го оставят да умре! Похвално! Нямам думи! Ако са направили точно това, значи няма по-долни отрепки от тях, вече го доказват!

Дреме им на американците, като могат да наблюдават всичко от МАРС :) хахаххаахаха Вече и бази ще имат там, пък за някакви си станцийки около земята ще се занимават...

санкции ама за другите, дето Украйна им е "в сърцето" и са готови да мрат от глад и студ за "украинската" кауза.

Фон Браун ги кацна в Невада, пардон на Луната.Ввтър няма, знаме се вее Обувките нямат грайфер но следите от обувки са грайфер Без руски двигатели не могат да хвърчат

Аполо 11 (на английски Apollo 11) е първият пилотиран космически кораб от програмата Аполо на НАСА, чийто екипаж достига и каца на Луната. Корабът излита на 16 юли 1969 от космическия център Кейп Кенеди Флорида с екипаж Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин и на 20 юли 1969 спускаемият апарат Ийгъл успешно каца на Луната. Нийл Армстронг е първият човек в историята на човечеството, стъпил на Луната.

Пилотираният космическия кораб Аполо 11, съставен от ракетата-носител Сатурн V (AS-506), командния модул (CM-107) с позивни „Колумбия“ (Columbia) и лунния модул (LM-5) с позивни „Ийгъл“ (Eagle) с обща маса 43,9 тона, е третият апарат от серията Аполо, изпратен към Луната в програмата на НАСА. Преди него само Аполо 8 и Аполо 10 с екипаж на борда са достигали естествения спътник на Земята, без да извършват кацане на него. Целта на мисията на Аполо 11 е да извърши меко кацане на Луната в предварително определен район в Морето на спокойствието, събиране и доставяне на Земята на образци от лунния грунд, фотографиране, провеждане на директна телевизионна връзка със Земята, поставяне на научна апаратура на лунната повърхност и завръщане на Земята.

Кави руски двигатели, какви 5лв./311,98 рубли :) използвали са германски двигатели ;) Ракетите от серията Сатурн са разработени от немския ракетен инженер Вернер фон Браун върху основата за проектите на германски ракети А-9, А-12 (част от програмата V-2, не осъществени до края на Втората световна война).

А укрите в космоса кога?

Скоро Путкин ще ги прати на Марс!

Да бе нали? Уж Рогозин санкционира америката, пък сега щели да работят заедно.

Важното е, че и той ще посети планетата скоро! ;)

A всички останали ще сме крале на подземното царство хахаххахахах

Че то спорът не беше между Роскосмос и НАСА, а между Роскосмос и Държавният департамент, дето оряза визите на руските граждани които трябваше да се обучават или вършат работа в САЩ свързана с МКС... така че тези декларации са направени без да питат кръчмаря.

Засега едниственото което Путин е направил е че изстреля в орбита два спътника на Порошенко.

tonk11

Не си ли малко нахален бе?

Ами то и със спорта и с изкуството е същото като с космоса, защо е двойния стандарт??? Може би не е лицемерно да санкционираш едни, от които нищо не зависи, а като си зависим от технологии, логистика и и космически транспорт обръщаш палачинката и видите ли всичко е ок когато сме с гаранции и заедно. Грозна, двулична и мръсна политика се води от най-големите "демократизатори" по света, американците.

работим усилено по проектИТЕ

Дори не си даваш сметка колко е безсмислено изказването ти! Санкциониращите нямат абсолютно никакво задължение санкциите им да са честни към когото и да е!

Че защо да спират работата с Роскосмос? Скоро Путин ще е в Хага (ако има късмет да стигне до там), Русия ще получи нещо като планът Маршал и руснаците, въпреки репарациите за Украйна, най-накрая ще заживеят като хората. Руснаците имат кадърни хора. Все ще се намери някой свестен за шеф на Роскосмос. А клоунът Рогозин си е за затвора за съсипването на руската космическа програма.

Само онзи да не натисне копчето, че тогава ще е: ЛУНА - 0, МАРС - 0, ЗЕМЯ - Още не е открита, но най-вероятно прилича на МАРС :)

предсказва, че ще има болести, войни, но ако човечеството избере правилният път, след войните ще настане рай на земята! Руснаците като цяло са хубави хора и ако се махне диктаторът, най-вероятно ще бъдат богати колкото Америка, а може и повече... бъдещето ще покаже!

Няма никакви санкции. Има специални финансови операции

Много са селективни нашите отвъдокеански партньори.

ХАХАХАХАХАХАХАХА!!!

Да скоро ще е в Хага, като победител.