17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля моля изтреляйте изродливото зло иван станков с ракетата стига е убивал хора и йордановци на земята, направо двамата с майка му да летят.

Сигурно фазите на Луната ще са неподходящи!

Що? Цикъла ли ти дойде?

Тва нещо ако изобщо го пуснат - няма да излети.

На колко се обзалагаш?

Тате , тате аз най после изстрелях ракетата, дето ти 35 години не можа да я изстрелаш. Абе будала , с тази ракета те израстих и изучих

То няма какво и да се каже... Залагания за 16-ти Ноември ще има ли? 2022-11-08 14:34:51 Щерев (нерегистриран) Аз залагам 5лв, че отново ще има отлагане на старта. ха-ха... реплика +10 -6 2022-11-08 15:33:23 А аз.. (нерегистриран) ..залагам 6 лв.,че ръждата ще я довърши преди да излети...Можеха поне да я боядисат. реплика +10 -3 stankow 2022-11-08 14:18:59 stankow Що път навъртя от цеха за сглобяване до стартовата площадка, сега километрите до Луната ще ѝ се сторят разходка ! ;) :D Ха дано ! :)

Не й върви та тази ракетка и това си е. Дано за следващият път да не започне буря на втората планета около Сириус.

E, ти какво искаш - да оповестим че единия ластик на прашката се е закъсал, ли? А и нарежението в киноцентъра е спряло!

Това е добре! ...Тъкмо извънземните ще подпийнат сега спокойно.

Мамка Ви и ....интергалактици!

Холивуд, кво прайте бе? Стегнете се малко. Чакаме филмчето.

Има по голям шанс да получиш печалба от тото-то, от колкото слс да излети... баси излагацията...

Тя все някога ще излети - въпросът е, че до никъде няма как да стигне. Човек никога не е напускал планетата ни. Невъзможно е на този етап.

... и Земята е плоска и кюфтетата "Осем" са ни дадени от извънземните... :)))

Че ...ако е кръгла, ти що не се изтъркаляш до ...Америка да кажем ...без виза[email protected]?

Охо, това бил боклука "трите запетайки"! Ти още ли си тука ве, катил? :) Колко години минаха? Не виждаш ли с всяка следваща колко съм прав и колко си тъп? Или съвсем си затъпял, както се вижда... Ех, овцо стригана...

Не можа и една твоя теория да докажеш и почна с обидите. Класика! Бяха ме блокирали, въпреки че единственото, което правих е, да ти оборвам доводите. Явно имаш връзки с модераторите... Както и да е! Като изключим повтарящия се рефрен, че НАСА не са ходили на Луната, нищо конкретно не можеш да кажеш. Нямаш и едно истинско доказателство, само предположения и догадки. Опитвам се да влезна в интелектуален спор с теб, нно ти сам се прецакваш с измислени "доказателства". Чакам все още едно конкретно доказателство. И ще бъда търпелив...

до 3-те запетайки - няма никакво конкретно доказателство, че не са били на Луната, няма свидетели. Но няма и по-ясно доказателство, че не са били от това, че .... колко години оттогава просто дори не могат да излетят, камо ли да стигнат, че да кацнат, че да излязат и се снимат, пък да влязат, пак да излетят, че и да се върнат и да кацнат. Просто няма как да се докаже онова - в миналия век, на фона на това през този век. А иначе - ходили, ми... добре.

До баба: За излитането могат да излетят, кой казва, че не могат. В момента уцелиха лоши метеорологични условия, но това е ден до пладне. Едно е да не искаш, друго е да не можеш. Имали са всичко необходимо тогава, няма причина да не го направят.

Аз съм построил от тенекии и фолио нещо като ракета в задния си двор, с височина два етажа и половина - сиреч изобщо не отстъпва на НАСАджийската, предвид останалите фактори. Обявил съм полет до Нептун (понеже до Плутон би било леко изхвърляне, а и май не се брои за планета още). Обаче - на!! Все нещо ми пречи времето и метеорологията... Какво ме прави по-добър от НАСА? Че не обявявам на всеки две седмици по селската радиоточка, че ще летя. И после още веднъж - че няма да летя. Храна за размисъл.

Добре че не обявяваш по селската радиоточка, че съвсем ще станеш за смях! Тук поне не те познаваме и можеш да се криеш зад псевдонима си...

Тоест съгласен си с примера на тази история: че НАСА става за смях?

Че има ли логика в написаното ти?!?

Ти пък разбери кое е селото и ...го заобикаляй.

А аз си мислех, че ракетата напуска земната атмосфера за около 3 минути, а не за два дни. Явно съм в грешка.

Така е, за няколко минути. Но преди това ракетката се засилва по пистата цеееели два дни. За да набере скорост за отскок.

Как така преди толкова много години уж отидоха на луната, като имаш предвид техниката каква е била. А сега със свръх модерна техника не могат да отидат на луната. Явно хората постоянно някой ги прави на балъци. То ковид цирка, то войната в Украйна.....

Може тогава да не е имало ураган при изстрелването, например. Представяш ли си, при тези стари технологии и да се случи хубаво време... Направо невъзможно! :)))

Русия от десетилетия се опитва да построи нова ракета - Ангара. Все още не е готова. Как изобщо са пратили хора в космоса. Това е твоята тролска логика.

Руснаците нямат пари.. Тия в НАСА са бездънна яма.. Има разлика май..

бушмени :)

Казах ли ви, че ще отложат изстрелването!

Е, какво изстрелване , като внезапно е изгаснал токът в ....Холивуд, бе??

Ам вятъра ку я гътни?

Това е така, щото от Пентагона са им казали, че скоро ще завладеят ...Сибир и ...да не се хабят излишно!

Че отлагат заради вятъра, а аз си помислих, че е заради „ретроградния Меркурий“ или войната в Покрайнина (не трий – това, на български език е дословният превод на понятието „Украйна“)!

.пояснено за малоумниците, нали?!

А Путин на преведено на български е на майка ти органа

"дава възможност на работниците да се погрижат за семействата и домовете си преди бурята" Е това е социално-отговорна компания, за която житието и битието на служителите е много по-важно от бизнес плановете. За няколко талашитени бараки отлага цял полет. Да ви кажа какво ще стане следващият опит - ще мине ято птици и за да не се стресират пернатите, ще има отлагане на старта.

Малко имам съмнения за програмата Аполо, а доскоро вярвах.

...И в Холивуд трябва да папкат !?

Тези вече стават за смях пред всички. -- Джон, погледни прогнозите за следващия месец и кажи, когаа се очакват силни ветрове или бури, моля те. -- В началото на месеца и после със сигурност към двайсто число. -- Добре, кажи на Мери, да пусне бюлетин, че ще насрочим следващия старт за 21-и идния месец.

Колкото и да е богата Америка не маже да хвърли на вятъра ракета и оборудване за милиарди заради щението на някакъв българин на който всичко руско е хубаво