Коментари - НАСА отново отложи изстрелването на мегаракетата SLS към Луната | IT.dir.bg
назад

НАСА отново отложи изстрелването на мегаракетата SLS към Луната

Този път причината е тропическата буря Никол

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - НАСА отново отложи изстрелването на мегаракетата SLS към Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези вече стават за смях пред всички. -- Джон, погледни прогнозите за следващия месец и кажи, когаа се очакват силни ветрове или бури, моля те. -- В началото на месеца и после със сигурност към двайсто число. -- Добре, кажи на Мери, да пусне бюлетин, че ще насрочим следващия старт за 21-и идния месец.

Малко имам съмнения за програмата Аполо, а доскоро вярвах.

"дава възможност на работниците да се погрижат за семействата и домовете си преди бурята" Е това е социално-отговорна компания, за която житието и битието на служителите е много по-важно от бизнес плановете. За няколко талашитени бараки отлага цял полет. Да ви кажа какво ще стане следващият опит - ще мине ято птици и за да не се стресират пернатите, ще има отлагане на старта.

Че отлагат заради вятъра, а аз си помислих, че е заради „ретроградния Меркурий“ или войната в Покрайнина (не трий – това, на български език е дословният превод на понятието „Украйна“)!

Това е така, щото от Пентагона са им казали, че скоро ще завладеят ...Сибир и ...да не се хабят излишно!

.пояснено за малоумниците, нали?!

...И в Холивуд трябва да папкат !?

Ам вятъра ку я гътни?

Казах ли ви, че ще отложат изстрелването!

бушмени :)

Как така преди толкова много години уж отидоха на луната, като имаш предвид техниката каква е била. А сега със свръх модерна техника не могат да отидат на луната. Явно хората постоянно някой ги прави на балъци. То ковид цирка, то войната в Украйна.....

Е, какво изстрелване , като внезапно е изгаснал токът в ....Холивуд, бе??

А аз си мислех, че ракетата напуска земната атмосфера за около 3 минути, а не за два дни. Явно съм в грешка.

Може тогава да не е имало ураган при изстрелването, например. Представяш ли си, при тези стари технологии и да се случи хубаво време... Направо невъзможно! :)))

Колкото и да е богата Америка не маже да хвърли на вятъра ракета и оборудване за милиарди заради щението на някакъв българин на който всичко руско е хубаво

Аз съм построил от тенекии и фолио нещо като ракета в задния си двор, с височина два етажа и половина - сиреч изобщо не отстъпва на НАСАджийската, предвид останалите фактори. Обявил съм полет до Нептун (понеже до Плутон би било леко изхвърляне, а и май не се брои за планета още). Обаче - на!! Все нещо ми пречи времето и метеорологията... Какво ме прави по-добър от НАСА? Че не обявявам на всеки две седмици по селската радиоточка, че ще летя. И после още веднъж - че няма да летя. Храна за размисъл.

Има по голям шанс да получиш печалба от тото-то, от колкото слс да излети... баси излагацията...

Добре че не обявяваш по селската радиоточка, че съвсем ще станеш за смях! Тук поне не те познаваме и можеш да се криеш зад псевдонима си...

Русия от десетилетия се опитва да построи нова ракета - Ангара. Все още не е готова. Как изобщо са пратили хора в космоса. Това е твоята тролска логика.

Холивуд, кво прайте бе? Стегнете се малко. Чакаме филмчето.

Тя все някога ще излети - въпросът е, че до никъде няма как да стигне. Човек никога не е напускал планетата ни. Невъзможно е на този етап.

Тоест съгласен си с примера на тази история: че НАСА става за смях?

Че има ли логика в написаното ти?!?

Така е, за няколко минути. Но преди това ракетката се засилва по пистата цеееели два дни. За да набере скорост за отскок.

... и Земята е плоска и кюфтетата "Осем" са ни дадени от извънземните... :)))

Това е добре! ...Тъкмо извънземните ще подпийнат сега спокойно.

Мамка Ви и ....интергалактици!

Че ...ако е кръгла, ти що не се изтъркаляш до ...Америка да кажем ...без виза?!@?

Не й върви та тази ракетка и това си е. Дано за следващият път да не започне буря на втората планета около Сириус.

Охо, това бил боклука "трите запетайки"! Ти още ли си тука ве, катил? :) Колко години минаха? Не виждаш ли с всяка следваща колко съм прав и колко си тъп? Или съвсем си затъпял, както се вижда... Ех, овцо стригана...

Ти пък разбери кое е селото и ...го заобикаляй.

Не можа и една твоя теория да докажеш и почна с обидите. Класика! Бяха ме блокирали, въпреки че единственото, което правих е, да ти оборвам доводите. Явно имаш връзки с модераторите... Както и да е! Като изключим повтарящия се рефрен, че НАСА не са ходили на Луната, нищо конкретно не можеш да кажеш. Нямаш и едно истинско доказателство, само предположения и догадки. Опитвам се да влезна в интелектуален спор с теб, нно ти сам се прецакваш с измислени "доказателства". Чакам все още едно конкретно доказателство. И ще бъда търпелив...

E, ти какво искаш - да оповестим че единия ластик на прашката се е закъсал, ли? А и нарежението в киноцентъра е спряло!

То няма какво и да се каже... Залагания за 16-ти Ноември ще има ли? 2022-11-08 14:34:51 Щерев (нерегистриран) Аз залагам 5лв, че отново ще има отлагане на старта. ха-ха... реплика +10 -6 2022-11-08 15:33:23 А аз.. (нерегистриран) ..залагам 6 лв.,че ръждата ще я довърши преди да излети...Можеха поне да я боядисат. реплика +10 -3 stankow 2022-11-08 14:18:59 stankow Що път навъртя от цеха за сглобяване до стартовата площадка, сега километрите до Луната ще ѝ се сторят разходка ! ;) :D Ха дано ! :)

Тате , тате аз най после изстрелях ракетата, дето ти 35 години не можа да я изстрелаш. Абе будала , с тази ракета те израстих и изучих

Руснаците нямат пари.. Тия в НАСА са бездънна яма.. Има разлика май..

до 3-те запетайки - няма никакво конкретно доказателство, че не са били на Луната, няма свидетели. Но няма и по-ясно доказателство, че не са били от това, че .... колко години оттогава просто дори не могат да излетят, камо ли да стигнат, че да кацнат, че да излязат и се снимат, пък да влязат, пак да излетят, че и да се върнат и да кацнат. Просто няма как да се докаже онова - в миналия век, на фона на това през този век. А иначе - ходили, ми... добре.

До баба: За излитането могат да излетят, кой казва, че не могат. В момента уцелиха лоши метеорологични условия, но това е ден до пладне. Едно е да не искаш, друго е да не можеш. Имали са всичко необходимо тогава, няма причина да не го направят.

А Путин на преведено на български е на майка ти органа

Тва нещо ако изобщо го пуснат - няма да излети.

Сигурно фазите на Луната ще са неподходящи!

Що? Цикъла ли ти дойде?

На колко се обзалагаш?

Моля моля изтреляйте изродливото зло иван станков с ракетата стига е убивал хора и йордановци на земята, направо двамата с майка му да летят.