Коментари - НАСА публикува нови снимки на Плутон | IT.dir.bg
назад

НАСА публикува нови снимки на Плутон

НАСА публикува нови детайлни снимки от повърхността на Плутон, получени от космическата сонда New Horizons.

Обратно в новината

Коментари - НАСА публикува нови снимки на Плутон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пристеснително е колко тъпи и дебилни коментари има под научен материал със страхотни снимки. Потрес!

Няма проблем с дюните. Нашите мутри ще ги застроят а мрр бан и кметството ще търсят прокуратурата да се произнесе дали това са действително дюни.

Истината е че снимките бяха направени при последното посещение там на руски космонавти. Доказателство е др. Путкин, който гол до кръста язди тигър. А НАСА е купила снимките от Роскосмос.

НАСА ПРАВИ СНИМКИ НА ПЛУТОН А НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ СНИМКИ НА ЛКУНАТА ИС ТОВА ДА ДОКАЖЕ ЧЕ БИЛЕ КАЦНАЛИ(НАЛИ ИМАТ ЗНАМЕ И БУТИЛКА УСКИ НЕКА ГИ СНИМАТ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО !!!) !!!ЗАЩОТО ВЕЧЕ НИКОИ И НЕ ВЯРВА ЧЕ АМЕРИКА Е БИЛА НА ЛУНАТА (ТРЯБВА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ РАДИДИЦИОНИТЕ КРЪГОВЕ НА ВАН АИЛЕНД НО И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМА ТАКИВА СКАВАНДРИ ! ДРУГОТО КОЕТО АЗ ПИТАХ УЧИТЕЛЯ ПО ФИЗИКА ЗАЩО САМО ЕДИН ОТПЕЧАТЪК НА ОБУВКАТА ПРИ +120 С а през останолото време летял ли е - отговорът беше прос - даже при +зоС не оставът обувките следи в нивите или черен път !!!

Я вземи питай учителя си по български защо така те е осакатил откъм граматически знания...

Учителят ти по физика, както и ти, сте много прости.

Армстронг е бил инструктиран да не гази лунните ниви и да ползва първокласни пътища, така че, гледай бетона и асфалтираните магистрали!

и братушките снимат, само че малоумници.ПУТИН И БЕРЛУСКОНИ!!!

долният ляв ъгъл е изрязан на някои снимки, защо ли? :)

Защото е имало летяща чиния.

Описанието на снимките на сайта на НАСА споменава, че тези двете са мозайка, т.е. снимка, сглобена от множество отделни кадри. Вероятно кадрите от долния ляв ъгъл липсват по някаква причина.

Хей, НАСА, пратете копие от снимките на Роскосмос, заедно с крив макарон, разбира се ;-)))

Да те и от луната са много впечатляващи! Ей това холивуд е страшна работа!

Страшна не е :) Но приятна, занимателна и доходоносна е за някои. А за човечета като теб е необяснима, загадъчна и "страшна", както и доста други неща. Много ниска база за платен форумен писач!