17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте, чакайте малко! Как ще ходят хамериканците сега за първи път на Луната! Та нали Мъск отиде на Луната още през 2018-2019 година! Поне така каза преди пет години.

Какво пушиш, че си така развеселен и получаваш халюцинации?

Абе не знам кой е напушения но както изглежда ти си прекалил с белината. Но както се каза , ти си продължавай да си пиеш белината тя е полезна срещу covid-19:)

Благодаря за съвета, но аз нямам проблем с ковида! Белината си я пий ти, като те е шубе! :)

Тия ме накараха да се разсмее от сърце :) успяха да задминат краварите от НАСА по дебилност дори Забравената космическа програма на Замбия :) та който се интересува може влезе в интернет и да се посмее ха-ха-ха

Нали сме в интернет бе, шматко! Ти dir.bg в хартиен вариант ли получаваш? Иначе нас пък ти ни разсмиваш от сърце. :) Няма други толкова прости коментари! :)))

Абе я ходи мри в кофите и не ме занимавай с твоите краварски шитни.

Най-се кефя, когато някой уж голям отворко, го притисна в ъгъла и няма какво умно да каже. Винаги налита на обиди. Така разбирам, че съм спечелил спора. :)))

Да ви ЕПМ на 80% от коментаторите!!!

Ей туй ковида кви странични ефекти има. Хората почнаха са си вярват, че могат.

Ами като си разбрал, че е само страничен ефект защо се пънеш още. Нищо не можеш и никога не си могъл, знаеш си го ама да поврякаш пак.

Боже докъде го докараха тия отвъд океана. Че то реално нито Луна има, нит програма, нито полети Аполо, а тия взели че представят летци до Луната. Абе луда му работа, краварска работа. Аз взимам моята любима играчка АК и отивам да въдвиря ред в краварника.... Хахахахаха

Остана им само да почнат да качват песни на сайта на НАСА и са догонили Русия, казваш...

Как да им повярваш, че са били на Луната? Като ги слушам гледам, ами те сега прохождат, в лунната тема! Кораб нямат, ракета нямат, лунен модул нямат. Сега ще откриват топлата вода и колелото! Ха ха ха! Да се смееш ли или да плачеш?

Това не е вяра да вярваш. Като искаш ей ти къде е Луната иди виж, дали има съветски Луноходи и стъпки от ботушите на Нийл Армстронг там!

Ти щото си видял нали... :) в розовите си сънища. И значи е факт... Нийл е най-големият лъжец на Земята. И това знание го изяде отвътре. Накрая умря от срам.

С маски срещу COVID-19 ли ще ходят на Луната? А ако сивите лунни човечета ги хванат и ги турят в карантина?

Винаги съм казвал, че само неграмотни и неинтелигентни хора могат да се връзват на лъжата с Аполо - и действително, сред вас тук има хора, които многократно изтъкват, че НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ МОХАВЕ Е В НЕВАДА! Ето за такова ниво говорим. Американците не знаят даже, че Европа не е държава.

Това е по-скоро защото други не знаят, че Невада е щат и непрекъснато споменават "пустинята Невада"... :)))

а по скоро вие рупащите кукуруз толкова вие кукурузения акъл

Кукурузчо, пак ли удари дъното и ми изкопира ника? А кой колко акъл има е очевидно. Интелигентните обясняват и дават научно обоснована информация. Останалите циклят на едно и също и често обиждат.

Прост народ! Говеда! А как вярват в дядо Коледа, нямаш си на представа.

И сега, да се покажат : Оня олигавения, вряскащ, заобиколен от санитари Оня наемният работник , зает в производството Дада Ха ха ха

Днес не си просто олигавем, само с пяна и лиги да се беше изпуснал. Оврещял си няколкостотин поста само до обяд. Това, че се гърчиш като червей от безсилна злоба е добра новина - за всички освен за тебе разбира се, светът си върви а ти си вркяш пенейки се.

пак ли си пенясал от спермата

Не разбирам, защо му обръщате внимание. Тоя се храни от вниманието, което му обръщате, дори това да са ругатни.

Кукурузчо е забавен, когато вземе да се напъва да напише нещо умно, а винаги излиза някоя тъпотия. Няма как да ме видиш, но се спуквам от смях на жалките му напъни. :)))

Зъл дух, разбира се, че не заслужава внимание, и разбира се, че очевидно е с психични отклонения - трол само да беше на щат нямаше да ги бълва всичките стотици постове на ден неводещи наникъде. Но го оставят да го прави - или точно затова го държат - та наводнявайки с глупашките си постове белким излъже някое случайно попаднало тук хлапе. Ето тоя му устрем пресичам когато ми остане време, самият той не представлява интерес за мене, всъщност не работя психиатър ако и да го обслужвам в тази си роля :-).

Жени, мъже , народ! Ще строим завод! Завод на Луната! Ха ха ха!

Лошо няма! Рано или късно и това ще стане.

рупаш кукуруза

Кога ще ми продадеш? От кога чакам! Рупа ми се, ама ти не си го даваш. Все го хвалиш, хвалиш, в космоса ще го пращаш... Дай малко насам, не се стискай!

е па я ти подавам куленя с кукуруза ами ти се дръпаш като бит педерас

За момента освен тъпи постове под изкопирания ми ник нищо друго не си дал!

Какво ще правят на Луната? Арпаджик ли ще сеят? Да ви подпукат данъкоплатците с една голяма гьостерица

лунни мечти,сънувани в палатка във мохаве

Не беше ли Невада?

Винаги съм казвал, че само неграмотни и неинтелигентни хора могат да се връзват на лъжата с Аполо - и действително, сред вас тук има хора, които многократно изтъкват, че НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ МОХАВЕ Е В НЕВАДА! Ето за такова ниво говорим. Американците не знаят даже, че Европа не е държава.

Коментарът по-скоро е ироничен. Защото уж по-интелигентните не знаят, че Невада е щат и го наричат "пустинята Невада". В крайна сметка се вижда кой е неграмотен и неинтелигентен! ;)

Аре пак: НАСА плаче, грамофон свири... Луд умора нема. ТВ Сериалът продължава. Колкото има шанс да видите "Седморката на Блейк" наживо - толкова и шансът да видите тези на Луната...

Ако не беше толкова досаден, щеше да си забавен... ама не си...

Направо не мога да проумея, защо някои се радват на взривяването на тестовия модел! Коледни бонуси ли ще получат, страх ги е от напредъка на човечеството ли?

напредъка,фръкне,гръмне,фръкне,гръмне

"Успехът идва с опита, а опитът идва от грешките" Ако това не ви говори нищо, разбирам защо пишете такива коментари! Всичко, което създаваме идва след редица опити и неуспехи. Но при дребните неща това не се вижда. Тук е фрапантно, защото е грандиозно и привлича вниманието. Нещата ще се отработят и когато това стане ежедневие, няма даже да го забелязваме. Затова живейте си живота и стискайте палци всичко да е наред. Без значение дали е руско, американско, китайско, индийско...

Приятелю, хабиш се да обясняваш нещо на тролове. Мисия невъзможна. Остави ги да си заработват стотинките. Те ако имаха акъл, щяха да работят някоя достойна работа, а не тролове.

А ти какво ревеш? Коледни бонуси ли ще получиш ?

Защо да е рев? По-скоро недоумение. Човек се радва на положителни неща. Какво е положителното за вас тук?

Да вземат и няколко кила картофи да посадят нещо там, че иначе глад.

се кефят на снимка на която няколко опитни заека се готвят за кацането в мохаве 2 серия,явно сутрешната ервкция на страпона на мъскито им е дал сила да рупат яко кукуруза

Може да рупаме кукуруз, но поне влиза от правилната страна. При теб влиза от грешната страна.

на вас все ви влиза правилно от правилната страна

Чули сте, че има хетеро? Явно се движиш в някакво затворено общество, може би г@й-комуна?

дано доживеят до този момент... че на Луната трудно се ходи с бастунче.

Още никой не е успял да настигне хитлериските инженери и да прати човек на Луната.

Скъпо платени мечти! Гледах ги Аполо 17 как се въргалят, уж на Луната. И ровър караха. И сега, какво им скимна пак да ходят? Нали беше много скъпо и нямаше смисъл?

Още един дето не чете, а гадае! При мисиите "Аполо" си изпълниха зададените задачи и спряха да ходят. Сега имат нови задачи и ще отидат. Това и първокласник може да го схване. Надявам се и ти да успееш!

първолкасникът е с чист ум и съзнание и ще го схване, а тук става дума за промита чугунена тиква. така, че няма шанс.

Не знам дали изпълниха всички задачи, но знам, че Аполо- 18 беще построен и го спряха в последния момент, образно казано.

-Ох, Пак ми се ходи до Луната! -Че кога пък си ходил? -Преди 50-на години пак много ми се ходеше, бе!

Това от дневника на един руски космонавт ли го прочете?

Офффф, тия пак ли ще "ходят" на Луната? Не можаха ли да измислят нещо ново???

Измилиха да ходят на Марс с първа стъпка да се върнат на Луната

Те го измислиха, ама ти нищо не можеш да измислиш. Само преписваш от листчето с опорки. Добре че успяваш без много правописни грешки да преписваш!

Ша гледаме лунен хасмукар

А пък ние, през 2024 година ще сме завършили автомагистрала Тракия, за да могат нашите астронавти да летят до Черноморието! Шъ на стигнат, ама друг път... :)))

Тъй де, Хемус! Аз от толкова магистрали, вече се обърках!

Какъв мизерник трябва да си в реалния живот, за да се вживяваш по цял ден като безполезен трол в статиите на някво си сайтче за новини? Помислете над това, преди да напишете поредната плюнка.

Явно ти знаеш отговора, сподели :D

Ама това новини ли са? Все си мислех че страницата за SciFi майтапи

Това са новини. Фантастиката я търси при проектите на Рогозин за заводи на луната, нова станция Мир-2, асансьор до орбита и т.н.

Мъсковидния със гърмящия силоз ли ще ги вози

Не.

и тия ли ша рупат кукуруз като тебе

Ти сега като прибра царевицата от нивата и по цял ден киснеш по форумите! Поне почети малко! Искаш само да пишеш, ама при твоята липса на обща култура, само бисери вадиш.

Следващата снимка ще е през 2024 от центъра на наса в мохаве със веещ се флаг на лунен ветър

дали са глЕдАли вчера с кво ще летят...т.е. отлитат към оня свЕт

Всъщност за Луната е предвидена ракетата SLS, а не Старшип. Ама то трябва да се чете, само с предположения не става!

Трола не чете нищо освен листчето с опорките. Няма време, трябва да събере постове иначе няма надник.

до 2024 старшип ще е изпълнил много полети, тогава сигурно ще има и летящи чинии а във вашата Рашка Говняшка ще сте разционализирали прозиводството на водка от дървен крак на табуретка