17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Някоя станция в дълбокия космос е закъсала за свинско, а всички кораби са по мисии.

Ментаците всичко ще си признаят А с варела на мъск какво стана?

Не се натискай, няма да те вземат - пише живи организми - ти си примитив

Путин също е доброволствал да участва в мисята! Той ще излети към дълбокия космос на крилете на ракета Кинжал.

Учените за пръв път ще видят какво става със земни организми, напуснали магнитното поле на нашата планета. Хахахахаха, как си признават мършите това, което винаги съм казвал: че НИКОГА НЕ СА БИЛИ ИЗВЪН НИСКА ЗЕМНА ОРБИТА!! :) лол и много добре знаят - и ще видят сега - че извън земната магнитосфера всеки въглеродно базиран жив организъм над бактерия се пържи и умира!

Ей не се навряка да врещиш все същите тъшащини ей.

Дядо от село Незнайково. Кой те научи да тролиш? Копираш навряка крещиш и на всяка статия мюрудия като теб фъшкия. Хер Шницел да ти го нафака във факницата. А с Дядя Водка идите на Рускиййй карабъль.

Гагарин не е летял, изтреляли са празна ракета, а него са го спуснали с бомбардировач с капсулата му. Дочката му си признава: "Мой отец в космоса не летал". Има часове РУСКИ документални филми за въпросната лъжа на века. А за Аполо - самият путин признава, че всичко е налълно легитимно и няма фалшификация!

А други глупости да измислите? Само това ли можахте като отговор на доказателствата на Кубрик?

Може Кирчо Корнелия Бойко и друг космически боклуци

Вероятно е извън темата, но си мислех, че дълбок космос е нещо много по-далечно, като минимум извън слънчевата система, а по-вероятно – извън галактиката ни. Вероятно ми е останала тази интерпретация от снимките на Хъбъл от дълбокия космос. Все пак прочетих тук-там различни източници и научих, че дълбокият космос се дефинира като космоса отвъд орбитата на луната. Научих нещо от този материал.

The ITU defines "deep space" to start at a distance of 2 million km (approximately 0.01 AU) from the Earth's surface. Сиреч на скромното разстояние от 6-7 светлинни секунди. Докато кихнеш 2 пъти и вече светлината е в дълбокия космос.

Да, различни организации имат различна дефиниция. НАСА, която ще пусне тази сонда, приема много по-близка граница за "дълбок космос". А иначе, 2-та милиона километра попадат в задния ни двор. За сравнение Марс е на 50-60 милиона километра при най-близката си позиция до Земята.

Учените за пръв път ще видят какво става със земни организми, напуснали магнитното поле на нашата планета. И сега кво? Кацането на луната фейк ли се оказва? Щото Луната е ИЗВЪН ЗЕМНАТА МАГНИТОСФЕРА. През по-голямата част от полетите до Луната, астронавтите всъщност са се намирали ИЗВЪН магнитното поле на Земята.

Ей не се навряка да врещиш все същите тъшащини ей.

Полетите до луната Владко са били за по няколко седмици. Този експеримент ще е по-дълъг.

Сиреч давайте да пратим Ковид и други биоразработки в космоса. Правете си сметката.

Като как ви звучи: „Учените ЗА ПРЪВ ПЪТ ЩЕ ВИДЯТ какво става със ЗЕМНИ ОРГАНИЗМИ, НАПУСНАЛИ МАГНИТНОТО ПОЛЕ НА НАШАТА ПЛАНЕТА.“ И още: "BioSentinel е ПЪРВИЯТ ПО РОДА си експеримент" Забележете – става дума за МАГНИТНОТО ПОЛЕ, а НЕ ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ!!! От това следва, че „разходките до луната“ са били в МАГНИТНОТО ПОЛЕ НА НАШАТА ПЛАНЕТА и не е ли това ЕДНО СЛУЧАЙНО ИЗТЪРВАНО ПРИЗНАНИЕ? Май някой, нещо много оплете конците!

кой? гогов ли? аре прочети оригинала преди да почнеш да развиваш конспирациони теории. после виж кое е списвача на оригинала и какво е имал в предвид. 6 пъти стъпваха на луната. 6 пъти в пряко предаване, 1 път с големи проблеми и всички страни (без СССРските) гледаха в реално време и се молиха за живота им. аре спрете се с тъпотиите си като се хващате за ИЗРЕЧЕНИЕ на човек КОЙТО ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е И КАКЪВ Е. Прекалявате... ама вЕрвате за Гагарин където дори ТАСС не беше допусната.

И откъде стигна до извода, че всички без СССРките са се молели за живота им? Бил си в СССР по това време? Или просто си модерен и мразиш Русия и всичко свързано с нея и си най-готиния и хубавия ? А тъпата ти кратуна знае ли за съвместните мисии на САЩ и СССР ?

нямам нужда от ЗАКЛЮЧЕНИЯ. Има си АРХИВНИ КАДРИ. Дори как папата прави литургия и се молят там у Ватикана. Както и на други места по света.

_stankow

В "СССР-ските страни" също го гледахме в реално време. Имаше телевизори по витрините на магазините, хората се спираха и гледаха. И всички, до един, българи, руснаци, източноевропейци се надяваха за успешна мисия на американците, стискаха палци. Когато Армстронг каза "една голяма стъпка за цялото човечество" той беше искрен. И всички хора го възприеха точно така, космосът, луната беше вековна мечта. Забрави се тогава за идеологията. На първа страница го писаха всички вестници, вкл. Работническо дело. Имам, факсимилие, ама тука не може да се пусне. Тогава не беше като сега. Американците бяха уважавани. И те ни уважаваха. Когато Армстронг отиде след полета в Москва беше също празник. Космонавти, политици, учени, хора. Ордени му връчиха, голяма чест му оказаха. Не съдете за онова време по сегашното. Сега е гнусно време. Дано по-скоро отмине !

Станков, за другото не знам, ама за телевизорите по витрините доста послъгваш! Първо, нямаше телевизори по витрините. Често, защото телевизорите в магазина бяха свършили и беше със записване, като и ако докарат. То и витрини с изложени стоки на тях нямаше много-много. И, второ, даже и някъде да е имало телевизори, изложени на витрина, то със сигурност не са били пуснати. Понеже телевизионният канал (имаше само първа програма) не беше с 24-часова програма. Сутрин до 12-12:30 и след това чак вечерта от 17ч. до към полунощ. Та хайде малко по-полека с пропагандата.

Абе гейтър. В СССР не знаеха за това. Що ли? Аре мисли хейтърчо.

честито,ще имаме нови вируси

Това филмче в Мохаве ли ще бъде снимано?

Уроди!

всички български политици. Ще останат изненадани. Няма да има никаква промяна. По-тъпи няма накъде.

Те нашите политици и в орбита около Слънцето ще намерят, какво да откраднат! Тях не ги мили ;)