Коментари - Скафандрите на НАСА - с тоалетни | IT.dir.bg
назад

Скафандрите на НАСА - с тоалетни

НАСА обяви победителите в конкурса за разработването на нови технологии за космически тоалетни, монтирани в скафандрите на астронавтите.

Обратно в новината

Коментари - Скафандрите на НАСА - с тоалетни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези щото си направиха ракета, вече опряха до кенефа .....

Дефекацията /акането/ е проблем не само в космоса. Например 54% от населението на Индия /което наброява 1.2 милиарда/ няма тоалетна. Въпросът с тоалетните едва ли е по-добре решен и в други страни в Азия и Африка. И малко инфо - тези дни си обогатих познанията по български - някогашните лайнарки /камиони с цистерни за почистване на външни тоалетни/ вече се наричали фекалки.

В природата няма колело, измислено е от човека. Но пък природата е решила въпроса как да серат прилепите надолу с главата. Те също имат разтройство понякога, животинки са.

летят и серат ; ) хахаха

Тази хипотетична технология сигурно ще е от типа пръдня-боя. Защото не е проблема размера на устройството, а количеството на материала.

Браво страхотни коментари по-скоро на много кучки трябва да им се сере в устата тъпачкиОт класа усилено търся начин как да им го кажа защото работата не ми го позволява !!!!!!

Е, тия си сраха в гащите вече!

Виж в тубата как американците са срали наистина в гащите си, ако наистина са летяли в космоса? Скафандрите им нямат даже "копчалък".

Ако наистина са летяли в космоса? Че кой е летял повече от тях бе тъпунгер? Както и да са срали американците, поне не им излиза на стъклата на шлема като при руснаците.

ма нека да измислят и такива тоалетни за войниците на сащ,не да мърсят корабите и самолетите

Най-необходими са за моряцитe и летците на ФАЩ!

Очевадно е че си лаик, летците наистина имат такива приспособления.

Американците на корабите си имат хубави и чисти тоалетни. Вашите руснаци обаче го правят в кофи и хвърлят зад борда.

серат по паубите на корабите си, като видят руснаците...така и не стигат до кенефите:) Затова и осраха Черно море!

да си спомним за доналд кук и за оня безименния миноносец,дето после имаше оставки поради насиране на военнослужещи на великите сащ

Абе, глупак, да не си бил кандидат за чистач на космическите тоалетни на САЩ. Явно разбираш как се изхвърля кофа с фекалии в космоса. Ника ти трябва да е фекелен мениджър.