Коментари - Това са загадъчните петна на Церера (снимки) | IT.dir.bg
назад

Това са загадъчните петна на Церера (снимки)

НАСА засне в удивителни детайли загадъчните петна на планетата-джудже Церера.

Обратно в новината

Коментари - Това са загадъчните петна на Церера (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не вземе при следващото преминаване на сондата, ЦЕРЕРА да се изтърси от прахта и да стане ЦЕРБЕРА!!!

"ЕДВА 385 километра над повърхността" като прочетох това ЕДВА и се сетих за вижа за съзтезанието между Хрушчов и Кенеди. Кенеди, като по-млад, победил. Щатските вестници писали - "Нашия човек - първи, комуниста - последен..." А вестниците в соцлагера - "Другарят Хрушчов зае почетното второ място, а американецът остана чак предпоследен !!!"

Е какво работещ циментов завод, като тези в България от Соца!

Ама това свети със собствена, а не с отразена светлина. НЕ знам какво е, ама е доста интересно, може да са диаманти или кристали някакви

Това как го разбра, като всички снимки с бели петна са ОГРЕНИ от Слънчо.

Цитат от статията: Според някои, загадъчните светлини имат извънземен произход, но новите снимки по-скоро оборват тази теза. Тоест да разбираме, че новите снимки показват, че светлините имат земен произход. Ами да, това си е най-логично... Алоууу, дира, ама мнооооо сте тъпи бе, айде изтрезнейте и почвайте да работите като хората.

"скорошна геоложка активност..." не може да се каже за нищо друго освен за планетата Земя (от гр. мит. Гея). Представките "гео" трябва да са само за Земята. В случая става въпрос за "скорошна церероложка активност..."

Науката "геология" вече обхваща не само Земята, но и другите твърди небесни тела. За разграничение може да се ползва термина "астрогеология", нищо че няма връзка със звездите. Подобно нещо се случва с повечето развиващи се науки. Например, астрономията отдавна не се занимава само със звездите ("астрон" е "звезда" на гръцки). Нали?