17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роскомикс умря. Руснаците се фокусират изцяло в производството на москвичи

Значи се диверсифицираха и няма какво да ги мислим. Остана и ние да се диверсифицираме с ваксина за Covid.

Сега остава и МКС (АКС) да си вдигнат, и са готови!...

Неможах да разбера- На къде е изстрелян космическия кораб?

Ти да видиш голямата радост! След 11 години пак превозили хора на ниска орбита и то с кораб ,дето не е собственост на НАСА ами частно такси, за което са платили 3 млрд долара, и пак си плащат за превоза.

Мдааа от 2011-та до 2020-та са точно 11 години. Бива те в сметките. А сега отивай да мъкнеш чували на борсата, че да не останат пак гладни чаветата...

обаче москвича се прави с каските на немски воиници

Тра-лала..

Бре,ми това е велик ден за нас ! Трябва да се отбележи като национален празник !

Да живее капитализма! А кимунистите както винаги пак губят и пак завиждат и и се пръскат от яд. Пак не им излязоха сметките когато казваха че Америка не можела без тях. Американциге бързо ги приземиха на земята.

Елън Мъск не е американското паравителство

Ало,ДИР-а,вие от вълнение взехте да ядете букви ! Прочетете си още веднъж заглавието !

У Русия според теб има комунизъм? Или в Китай?

Завиждай коми. Капитализма отново печели.

Колкото и злоба да изливат в коментарите факта че американците вървят напред си остава. А рашките ще им дишат праха.

То пък голяма работа, не зависели от Русия, но зависят от частна фирма, все тая. Сега ще плащат много повече на тоя частник.

Никога няма да повярвам на тая история - идва някакъв южноамериканец с бакалавър по физика и изобретява ракета, която всички инжинери и високоразвити научни работници на наса не могатда изобретят. Смешно е. Ще изчакаме мисията да приключи .

Не съм казвал че е. Но спейс Х е американска компания. Също както Локхит Мартин, дето ни произвеждат Фкте. Добро утро Коми, ако сега осъзнаваш че Америка се движи от частни компании..

А кой ли е вдигнал горе МКС, дето ходят говедата? Сигурно се е самообразувала там еволюционно... Колко е зле да си прост тъпанар с промит мозък, и да виждаш само тази част от пъзела, която ти изнася... Трябваше да ги оставят да си "ходят" на Луната от 69-а насам... :)

Хайде да стъпите и за първи път на Луната! Щото предишното ви фейк стъпване беше разкрито. Нямали ракета, а последната им седма ракета стои неразглобена в музея. Само трябва да се напълни с бензин. За 10 години изхарчили 25 милиарда долара, но са построили три космодрума. Сегашни пари 160 милиарда долара. Не могат една ракета да сглобят до Луната. Ет къде е, 3 дена път. Лъжливото кацане на Луната от американци лъсва.

След като тачите комунизма, значи сте комунисти! Деца сте на комунисти, културата ви е комунистическа,.

Да бе, вървят напред след руснаците. 11 години все напред!

Комунизма не си е тръгвал от Русия, просто премина в по-лек режим

Абе, какво правят 6 месеца двамата руснаци с американката горе в МКС Водка има ли на борда и кондоми

Къде ви е статията за ковида от днес? Или чакате заразените пак да минат 4000 и тогава?

То според теб и земята е плоска но продължавай да твърдиш. Един дан и тези от Карлуково ще ти повярват.

да лъскат, отколкото да заплождат разплутата крава-фемина-лесбос...

С удоволствие няколко плюса! НАСА чака 11 години да дойде Мъст, и да им изобрети ракета. Както са чакали есусовецъг Браун, личен приятел на Хитлер, да им направи програмата

А сега МКС беше проблема. Преди 5 години се смееха на Америка нямали с какво да си качват астронавтите, после че нямали с какви да качват космически кораби... Сега МКС е проблема. Жалка работа. Руснаците просто си повярваха по вече отколкото трябваше.

Илон Мъск успя да се изгаври с руснаците, независимо че той а честен предприемач, а Русия държавна пропагандна машинерия, склонна към лъжи и измами!

за Човечеството!

Що се заяждаш пак с тия простотии бе идиот? И електроните не съществуват щото не си ги виждал - нали? Даже другаря Путин ви нарича идиоти...

Руснаците не трябваше да им вдигат/строят горе МКС! Трябваше да ги оставят да ходят да си кацат на Луната... :)

Америка се движи от частни компании. Там нямат почти нищо държавно. Това на комуниста му е най-трудно да го възприеме.

Къде твърдя, че земята е плоска? Напротив вие твърдите че преди 50 години играйте кючек на Луната, а сега не можете хора до МКС да закарате. Чакате Мъст да ви вози!

Пияндурниците от азиатските степи отстъпват по всички фронтове. Светът може свободно да си отдъхне. Вече нищо, дори в космоса, не зависи от руснаците. Три пъти "ура"!

Руснаците до сега повече от трима не са изследвали. Или броиш и циганина дето фърля кюмур?

Russian space agency chief Dmitry Rogozin once ridiculed the lack of a U.S. manned flight programme, saying it might as well "deliver its astronauts to the ISS by using a trampoline". Six years later Elon Musk and NASA had the last laugh. "The trampoline is working," quipped the 48-year-old U.S. entrepreneur at a post-flight news conference alongside NASA administrator Jim Bridenstine.

Да в еа макятя! Макя си ще търсоте в Космоса...Сатанисти изперкали.

Да изчакаме първо да стигнат до МКС... Да не изтече пак някое видео с мишка или нещо друго дето се разхожда по корпуса на „летящата“ в открит космос ракета или каквото и там да е ...

Небивал успех за кравопитеците! Сега остава руснаците да им хлопнат кепенците и да не ги пускат повече на МКС. Да ходят да си кацат на Луната - както са го "правили" "много пъти" от 1969 г,. насам...

резила литна !

Момчетата най-вероятно един друг се обичат. Ама не е важно кой кого бе хора. Важното е любов да има между хората.

Капитализма отново мачка. Руските плачат. Батута работи!

Технологията е открадната от руските ракети.

Союз си остава най-сигурния космически кораб. Въпреки, че пуснаха Спейса си, американците купиха 2 места за следващия полет на Союз.

Идиот!

къде отиват да се скачват тези, на които вече "нищо не им зависи" от руснаците? На Луната ли ходят да кацат, дето уж са го "могли" навремето, ама 50 години по-късно не могат да го повторят?

От Съюз ли? За съжаление няма какво да вземат от там, модела им е от 69-тс година.

а добро утро и на тебе !