НАСА за пръв път изстреля ракета от Австралия

Американската космическа агенция ще задълбочи сътрудничеството си с Канбера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да внимават да не ги перне някоя Сармата, че барзо ще увяхнат мераците на австралопитеците за Космоса. След като се запознаят с Сармата може да се окаже че жалкият им континент вече го няма на земната карта...

Стига с тея сарми. А какво става като завалят атомни ракети от цял свят по русия?

Тази сарма, дето до края на годината я влезе на въоръжение един, два броя, я не? А вие, блядките, вече изтрепахте света пет пъти с тях. Бах мааму и простотия...

Роскосмос имат цяло семейство Ангара тия нищо нямат дори двигатели

Верно ли бе, я кажи едно значимо руско постижение след Мир?? Ебати червените коне с капаци сте...

Казах ти цяло семейство ракети с Ангара нилой друг няма такива

Дир, картинката, която сте сложили е като снимките на свещ, които слагате, когато някой почине.

роскосмос ?

Какво общо има Роскосмос със статията? И спокойно, не съм казал нищо лошо срещу НАСА. Става въпрос за дир. Изключително съм разочарован - нивото на политическата пропаганда и от двете страни е много паднало в последно време, даже не поглеждате под кой коментар пишете.

Пак добре че не ти прилича на светещ член.

Нищо не правят тия глопатси

_stankow

Успех си е. Но все пак се наблюдава едно издребняване на мисиите. От Марс на Луната, че накрая и на суборбиталните полети се радваме. Няма пари, страшна инфлация. Само малките проекти могат да се придвижат. Големите го закъсват. Нека се поддържа огънят все пак !

Ти сега, какво намекваш? Че Блядистан, като не изстрелва нищо, значи е фалирал? А сибирски лагер де...

изстрелват, но ти явно пишеш само от листчетата които ти спускат, инак щеше да си прочел поне, в нета. Не се притеснявай, докато си жив все ще е така.

Нещо не разбрах. Значи САЩ имат 35 пуска до средата на годината, което е нищо, понеже е във фалит. Блядистан има 9 и не само че не е във фалит, ами и направо цъфти, като налъмите на разбирача. това ще да е някаква "специална" блядска логика. Дето си я разбират само в Блядистан.

това беше до "всъщност" бе калпак.

Тези много ме нервят.