НАСА загуби контакт с космическия апарат, изпратен към Луната

"Капстоун" бе изстрелян от Нова Зеландия на 28 юни и прекара почти седмица в околоземна орбита, преди да се отправи към орбитата на Луната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще си признаят за дебелата лъжа американците Ходили на луната, тинтири минтири - яко се лъже на всяко ниво в америка. От космоса до фалшивите печатани банкноти

Кога ще си признаеш, че ти цъфнаха налъмите?

Връзката с CAPSTONE е възобновена. https://www.space.com/nasa-capstone-moon-cubesat-contact-reestablished

Eто клипа с разговора на Никсън с астронавтите - След спирането на Никсън отговорът на Астронавтите е след 4-5 секунди, разбира се след като те свършват Никсън почва да говори пак веднага, явно на тъпака нанайси това му се е видяло на липса на закъснение на сигнала. youtu.be/1Ai_HCBDQIQ Всеки само може с ушите си да чуе изчакванията между думите, но явно тъпака Нанайси не чува нищо. Разбира се всеки може да изреже от звука паузите и да пусне фалшификат, но Тъпака дори не знае как да провери кога е пуснат този фалшификат и от кой.

Това е жалко, но има и алтернатива ако специалистите на НАСА не съуметя да се справят с проблема: "Фотон" може да се включи в играта пак. Транспортният модул на Rocket lab е в отлично състояние.

За това,естествено,е виновна Русия!

И по-точно Путин.

Аполо Нанайси какво ти е мнението за плоската земя?

Само идиот може да задава такъв въпрос. Какво ти е мнението за НАСА клипчетата "от Луната"? Само идиотите вярват в ЦРY проекта "Плоска земя". Създаден от тях точно, за да "отровят кладенеца" на информацията и да се опитат да дискредитират (поне за идиотите) истината за Аполо. Всеки, който е бил на морския бряг или на високо място, може да види с очите си, че Земята е кръгла. Ако не може - значи е идиот. Всеки, който е гледал абсолютно безумните НАСА клипчета "от Луната", може да види с очите си, че те са фалшификат на ниво деца от забавачката. Ако не може - значи е идиот.

Поставилото минус НАСА зомби вярва, че Земята е плоска! :)

Аполото я кажи как се е приземил Гагарин ?

/е гей и го интересува единствено и само особеният му сърбеж. Той дразни само когато има изгледи да си го "получи".../

Някой е объркал инчове и сантиметри отново.

Вече и аз се съмнявам дали американците са ходили до луната, а пък за кацане да не говорим особенно с техника от 1960 г.

https://www.youtube.com/watch?v=VLyJ9FHDO-c --- официалният НАСА документ, в който лично можете да видите "разговорът на Никсън", ако сте неграмотни и не го знаехте досега, както и хилядите други Аполо идиотщини.

Голямото его и наглостта ти вече ти изядоха главата, компрометира се тотално. Вече няма значение какво пишеш, всички просто ти се смеят.

Нанайси НИКОГА не го трият.

А какви гръмки коментари имаше вчера.....

Виждате ли какво става при най-малкия опит за реално излизане в Космоса? Хайде сега НАСА зомбитата тука да си спомнят как Никсън говореше В РЕАЛНО ВРЕМЕ ПО ТЕЛЕФОНА СИ от Белия Дом с Уж-астронавтите, които Уж-бяха на Луната в същото време. :) Без най-малкия проблем, че даже и без задължителното няколкосекундно забавяне на сигнала...

Ти, с цъфналите налъми, не те ли е срам да се показваш?

Това ли ти е отговорът, путко?

„Аполо Нанайси“, не се и опитвай да обясниш на абориген, защо има задължително технологично закъснение (от 2,5 секунди) при комуникация на такива разстояния, който е на интелектуалното ниво на сегашния им президент! На такъв екземпляр познанията за света се изчерпват с израза: „Те такова животно нЕма!“.

Нанайси тъпака се прави на умен, но е тъпак и лъжец. Всеки може да изгледа видеото и да види, че всеки отговор от Луната идва след 3-4 секунди. Разбира се думите на президента нямат закъснение след получаването на отговор от Луната.

Тва със закъснението на сигнала е от глобалното затопляне. Стана така че радио-вълните могат да се разпространяват само със скоростта на светлината, преди въглеродния диоксид не беше така. Американските специалисти обаче работят по проблема и до 2024 ще са готови!

Преди 50 години нямаха проблеми с връзката, пращаха хора на Луната, забиваха знамена, обикаляха с една джипка с големи гуми, гледахме ги как се хилят, а сега, със съвременните технологии не можем една връзка да подържаме.

В Космоса има дислоциран сервиз за ремонт на космическа техника и се поддържа повече от 1000 години. Услугата е безплатна и е цел развитие на междукосмическите общности и контакти.

Те са загубили технологията за да отидат до луната, която имаха през 1970та, та една връзка с космически апарат ли няма да загубят...

Може пък, след подходяща извънземна промяна в параметри на спътникови уреди, изведнъж да се възстанови радиочестотната връзка ... Още чрез неземната умишлена намеса в жизненоважни системи в аполо-13 ,,зелените човечета" са им дали на САЩ да разберат, че не са добре дошли на естествения ни спътник, ~25 кг според инфо в https://www.nasa.gov/directorates/spacetech/small_spacecraft/capstone тежи спътника изстрелян -> естествения ни спътник, дълго още ще си мечтаят оттатък океанските човеци да се преселяТрайно на най-близката им планета, живи + здрави

Тъпак - няма извънземни!! Има само мръсни еврейски лъжи...

Няма досега засечен сигнал от извънземни цивилизации, всичко е теория.

Осъзнаваш ли, че: Ако си на ниво „димни сигнали“ или „пощенски гълъби“, естествено е да не засичаш радиовръзка, нали?