НАТО заменя разузнавателните си самолети АУАКС с военизирана версия на "Боинг 737"

Моделът "Уеджтейл" вече е във въоръжение или предстои да влезе в действие в САЩ, Великобритания и Турция

Обратно в новината

Коментари - НАТО заменя разузнавателните си самолети АУАКС с военизирана версия на "Боинг 737" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да купи АУАКСите на двойна цена, и те стават за транспорт на пехотата, да знаете. Даже така пехотата може и по въздуха да се транспортира, и от мноооого отдалеч ще вижда ракетите, с които я обстрелват, обаче без да може да им се противопостави.

Боинг 707-320 остаря. Добре работи! Много свърши!

Алиансът не уточнява защо е избрал да замени флота си от 14 самолета АУАКС с едва шест боинга "Уеджтейл" Уточнението - ДЕНЕГ НЕТ хахахахаха!

Путлер е спечеби само това: Унищожената руслямска техника и руслямски идиоти към 16.11.2023 Танкове — Танки — 5388 (+11 за денонощието) Бронирани машини — 10121 (+17 за денонощието) артилерийски системи — 7683 (+36 за денонощието) РСЗВ — 892 (+8 за денонощието) ПВО — 585 (+3 за денонощието) Самолети — 323 Хеликоптери — 324 БПЛА — 5675 (+26 за денонощието) Крилати ракети — 5689 (+14 за денонощието) Кораби (катери) — 20 Подводници — 1 Автомобили и автоцистерни — 10060 (+40 за денонощието) Специална техника — 1084 (+1 за денонощието) Груз 200 от руслямски идиоти — около 315620 орки (+1330 за денонощието) Още 960 000 руслямски идиота са без ръце, крака, обезобразени и без мозък (всъщност без мозък са си по дифолт, както и тукашните путлерастски отрепки)

По данни от?

Много са едностранни данните. Дайте сведения и за загубите на украинската армия чийто загуби в жива сила и въоръжение, подарено от САЩ и съюзниците му са много повече от руските .и затова настъплението на украинската армия от няколко месеца боксува на място и има дефицит на жива сила.

Заменят старите Боинг с нови, радарите засичат до 600 км, може и повечко по новите. По луксозен оперативно разузнавателен щаб. Щом има пари ще ги сменят, другарите от США трябва да ряботят и да им се плаща най-вече! PS А и малко да излъскат реномето на 737 като самолет с най-много аварии, щото катайците с техните Ц-та малко копи-пейст и им отказаха да ги купуват май,май.

горките тази година няма и 600 нови поръчки, само за "проблемния" 737 MAX. За същия несщастен 737 МАХ има общо около 5900 поръчани и 1200 доставени . Направо да ги оревеш Боинг .. Туй троловете на ПасолЯ сте много зле

Китай НЯМА собствени самолети. В момента, гордостта на СИ, са 2 китайски проекта за малък самолет за вътрешните линии и голям за презокеански полети. За малкия самолет КАНАДСКАТА ФИРМА ПРОИЗВОДИТЕЛ СПРЯ МОТОРИТЕ за Китай. За големия самолет САЩ още не са спрели моторите и авиониката. Щото Еърбъс спря всичко за ПиZдустан и чебурашките сглобяват от 3 самолета 1 работещ.

Пиздите са само в главата ти и между краката ти. ARJ21 си се произвежда с двигатели от Дженерал Електрик от САЩ. Руснаците си имат в момента ПД-14 за МС-21 и ПД-8 за Сухой. От 211 произведени SSJ, в Русия в момента оперират над 170.

русия си има разузнавателна кула в центъра на София...с катинар И био-робот с бяла риза

има и прецедент резидент със зелени чорапи на разположение

Преди -6 години до нас построиха метростанция и по същия модел на модернизация намалиха ширината на тротоара на булеварда с 1 метър. Бил ни излишен.

Нерде едното, нерде другото?

които се отличават по своите деветметрови обтекатели на гърбовете, Ама лиле, като не ти разбира главата що пишеш по темата бре ??? Какви обтекатели какви пет лева ???? То и толкоз не трябва да вземаш ако си на заплата

Ще е добре, да ударим в София "Пирогов", че вече пречат.

Защо жени трябва да пишат за военна техника? Статията е пълен миш-маш, със същия успех мога да напиша статия за ноктопластиката, като прочета от тук и там по нещо. Сегашните самолети ДРЛОУ на НАТО са на базата на Бойнг 707, на който вече никой не лети освен военните. А дали ще е на Бойнг, Еърбъс, Ембраер или нещо друго - няма значение, важен е радара.

Ситуацията е като при Тато - нема пари - действайте. За чии ги ручахме бабетата? За едни банани ли? Не че нещо ама нашите краставици са по издръжливи от бананите.

И тая трошка за нищо не става. Натуту стигнали Москва за 3 дена.

Още чакаме Украйната поне да наближи Бахмут

Тоя самолет наблюдава Путин даже кога пълни куфарчето !

Сваляме боинги всекакви! а-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

И като се събуди жопата ти ръкопляска в стакато ?

сваляте гащи всякакви....

НЕ ЧЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ .... НО НАЙ ДАЛНОБОЙНАТА В СВЕТА РУСКА РАКЕТА ВЪЗДУХ ВЪЗДУХ .... БИЕ НА 400 ДО 500 КМ РАЗСТОЯНИЕ :)) ....

Е и ? Какво "бие" на това разстояние , кротко пасящи на едно място в облаците летящи хипопотами ?

Така ли, вата?

На български език се казва "далекобойно", "далекобойна"...Радвай се на безаналоговите оръжия!

Човекът може да е руски възпитаник.

Честито на пътниците на Бойнг дето ще са вече мишени на всички ПВО-та

На кои "всички" бе вата ?

lu4ka

Ами цяла Азия, Африка и Ю. Америка. Само 80% от населението

Верно ли бе смешник ?

Затова ли в Азия, Африка и Ю. Америка летят основно с Боинги? Баси тъпаците са това путлерастските отрепки

На това джъндърско тенеке ауакса ,братушките да им пуснат два циркона и да им наврат нато пауъра отзад!

Да пуснат ма не смеят. Шубето е голям страх.

Как на теб ти ги пуснаха в рашката жопа ли вата ?

Демек нямат пари вече за разузнавателни самолети ама трябва да се краде от бюджета и пробутват тая измислица - военизирана версия на Боинг

Сегашния Ауакс (E-3 Sentry ) да не мислиш че е специално проекторан самолет.Той също е създаден на базата на гражданска машина - на древния 707

Тъпунгер досегашните системи са също на Боинги 707, 737, 767.