Научно откритие: Ядрото на Земята е започнало да се върти в обратна посока

Движението му е застинало напълно през 2009 г., след което се е задвижило отново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плоската земя се завъртяла, гоше пак ли ти бе келеш

Наистина е жалко, а трябва да е подсъдно. Най-вече за тези дето съсипаха образованието. Благодарение на липсата на образование едни тъпанари съчиняват баси и глупостите, а други, още по-големи тъпанари, им вярват. Как си представяте нещо с маса трилиони тонове ей така да си променя посоката на движение? Баси!

А пък аз се чудих,защо съм в менопауза от 2009

Аз пък се чудя защо се напълни с травестити веднага след 2009, масово мъжете се извъртяха. Това е от семенната им течност, шукра нади.

След Наркоманската криза 2008 година, ядрото е спряло да се върти, явно!

духаи минди, виждам че не си го изгледал щот е два часа а ти акаш много бързо тука..

Затова ли след 5 ракия ми се вие свят

Джилезен си

Чакайте сега, Земята не беше ли куха, какво ядро?!

Плоска колега, плоска, а не куха :)

https://www.bitchute.com/video/zvOVOvRPEDnu/ който иска срещу час и половина да му се преобърне кръглия мозъкк...

Яко трябва да си проЗт, да се вържеш на тия неща. Всъщност, науката (ама ти не вярваш в нея, нали, там са само ильОминати) има чудесно обяснение - простият мозък по-лесно вярва в абсурдни неща, отколкото, например, сам да си сметне колко е радиуса на Земята и какво се вижда от далечно разстояние - само горната част на сградите, както е в твоето "отварящо очите" видео.

И все пак ТО се върти!

Като вдишване-издишване.

Не, бе. Като вкарване - изкарване.

Плоската Земя има ли ядро?

Има. Плоско ядро...

Повече прилича на зъбчато колело с цел придвижване, особено ако докажат че се смалява в обратната посока.

Мисля, че за такъв превод трябва да са предвидени някакви наказания в законодателството.

И земята се върти на обратно ,но не забелязваме ..Глупости ..на автора

Виновен е Обама ,като дойде на власт ..и тъпата му демокрация .Кенеф и половина .

И ядрото вече не го свърта тук иска да се маха

Заплатите ни са ниски, не очаквайте да публикуваме научни трудове по всяка тема по която пишем.

Спрете земата искам да сляза Земята: спира да се върти Слизам

И къде ще ходиш сега?

Там дето не са толкова скъчни да търсиш смисъл под шеги

Ае дирници Вие знаете ли кво ще стане ако няколко трилиона тона въртяща се скала спре да се върти? А кво правим с магнитното поле? Не сме разбрали да е изчезнало Абе да не сте гледали филма Ядрото отпреди 20 години и сте решили че е истина и сте пльоснали статия ???

Ш-ш-ш-ш-ш-ш-т! По-тихо, че авторът ще вземе да се обиди! И не знам какво още очакваш от сайт, който поддържа рубрика "Професия унфлуенсър" със забранени коментари под нея.

Верно че има такова разделче

И все пак, тя се върти и ний се возим без пари, а от парламента не са се сетили към мести данъци и такси да включат такса въртене пропорционална на собтвеното ни тегло !

През 2009 година спря въртенето. Тогава дойде Боко Будатиквата и с ОПГ ГЕРБ се опита да го завърти с двеста. 2020 година започва да се възстановява правилното въртене до като задника му лъсне пред бай Ставри. И така до пълната ликвидация на ОПГ ГЕРБ.

Най-дълбоко е стигал човека до 12,6 км ,оттам надолу е пълна мистерия какво ома.Наивните овце вярват в ядрото и мантията на 5000 км .

Всичко се "вижда", благодарение на сеизмичната активност. Наивно е да се съмняваш.

Ами слез по-надолу, никой не ти пречи. Ти предполагам ако не нещо не видиш, не пипнеш и не лапнеш - не вярваш. Имам лоша новина за тебе - науката се прави от умни хора. Електроните и радиацията не се виждат, ама може да ти изпържат там каквото ти е останало.

Едно време, от предаването "Ку-ку", питаха хората по улиците: - Защо, според вас, водата вече има повече водород от преди? Никой не се усети и даваха интересни отговори,например: "Тези политици, докъде ни докараха!"

Ликуй народе, сега ние можем да станем запад, а хамериканците изток и тъй ще ги настигнем и подминем, нЪл тъй !

Путин е виновен .

И ядрото е обърнало резбата...

ЧЕТОХ ОРИГИНАЛА В НЕЙЧЪР .... КИТАЙЦИТВ КАЗВАТ ЧЕ НАЙ ВЪТРЕШНИТО ЯДРО СЕ Е ЗАВЪРТЯЛО В ОБРАТНА ПОСОКА .... ДРУГИ ПЪК КАЗВАТ ЧЕ СЕ Е ОБНОВИЛА ПОВЪРХНОСТТА НА ЯДРОТО И КИТАЙЦИТЕ ЗАТОВА ВИЖДАТ ДРУГИ ОБЛАСТИ ..... ЕДНО Е ЯСНО ... ЩОМ СТАВА НЕЩО С ЯДРОТО ..... ЙЕЛОСТОУН ЩЕ ИЗБУХНЕ :))

Дай боже!

Ако Йелоустоун избухне, животът на Земята няма да е същият. Ядрена зима ще скове планетата. Растенията ще загиват без слънчева светлина, после и следващите звена в хранителната верига... Това включва и теб, умнико!

Ние тук откога вече се въртим в обратна посока---!!

2009 та фърлих един руски телевизор от 6-тия етаж..кратер кът на мадона донята...та явно съм спрял ядрото да се върти да го еааа..пък кат местихме едни бидони с ракия и оня пустиняк Цеко се спъна че са преби и пак е тръгнало..

То бива глупак,но ти си напълно задръстен,отгоре и от долу!

КОВИД,,новите ваксини ще бьдат чрез лобомотия за предпазване от" биполярно" РАЗСТРОЙСТВО.

Аз само не разбрах защо въобще се върти?

Земята се върти.

се е врьткала и резултата се вижда.

Да бяха казали и кой върти пумпала ....

Добре е когато се превежда дадена статия, журналиста (преводача) да направи малко проучване за какво става дума. Иначе се получава пълна глупост като заглавието... Планетата се състои грубо от 5 слоя - кора (твърдо състояние), външна мантия (твърдо състояние), вътрешна мантия (течно състояние), външно ядро (течно състояние), вътрешно ядро (течно състояние), Всички слоеве на планетата се въртят в една и съща посока по земната ост ! Ако някой от 5те слоя смени посоката си на вътрене спрямо другите (напълно невероятно), силите на триене и центробежните сили ще са огромни и ще разрушат цялата планета на момента ! Китайските учени просто са достигнали до косвен извод на база данни събрани от слоя земна кора, че скоростта на въртене за слоя вътрешно ядро, може би не съвпада със скоростта на въртене на слоя кора. Като промяната е цикличен процес. Ако човек стои на екватора и си представи права стъклена тръба до центъра на планетата, през която може да наблюдава слоевете, и ако всички слоеве се въртят с еднаква скорост около оста, то нищо няма да се движи. Ако ядрото се върти с по-голяма скорост, от повърхността човекът ще си мисли че ядрото се върти напред, а ако е с по-малка скорост, назад. А когато човек превежда статия без да знае какво превежда, и авторът и и той не е знаел какво пише, се получава излагация и дилетанщина в медиите...

Най вероятно са хванали турбуленция някаква в течните слоеве, което обаче загатва за източник на топлина. Триене от Луната или Слънцето може би или уран в центъра

Земята не се върти , защо им вярваш.

Гледайте и всичко ще ви стане ясно след това, гарантирам! Дори ще се научите как сами да го проверите, имперично, исторически и научно. Без съмнение Ви лъжат на едро и отдавна. Конспирацията е брутална и ще видите защо въобще им е нужна тази лъжа. https://bit.ly/istinata-za-zemqta

Смени дилъра, лъже те с качеството

Глупав човек и вързано куче го хапе, промит от детството мозък, нито чук в главата, нито доказателства от класа могат да го събудят, точно както истинските роб на системата са зомбита, които не осъзнават положението си, функционалната им неграмотност и специализация, сляпата вяра в "науката" на глобаистите при тях е сведена до вяра в медиини лъжи и псевдо науката, те са загубили интелигентност, любопитство и търсачески дух, станали са истински биороботи, няма как да им се сърди човек, може само да се възползва от това за което са програмирани или да се опита да ги събуди за спорта, защото е ясно, че те си обичат слепотата и заложените програми, нали са робо-хуманоиди. Останалите обаче, които не се считат за роботи или тролове, предлагам да се пробват. https://bit.ly/istinata-za-zemqta

Или ти? Да кажем че съм летял на достатъчно високо и съм изпращал апарати на още по-високо че вече е правилно да се нарича далече, и имат директни наблюдения на формата на земята.

Със сигурност древните цивилизации са владеели по-добре природните сили

Абе тия още не знаят как се е образувал петролът и защо уж изразходвани кладенци отново се пълнят, те тръгнали за ядрото да говорят...

Мечтата на Рашка гомняшка че нещо се пълни единственото което се пълни е гъза на рускините с Африканска бяла гняз.

Пичове, няма да се плащите,аз съм гледал фшлми - хамерикански говеда могат да калибрират всичко - земята, вселената и всичко останало.

2009 година Обама стана президент на САЩ. Много хора вярват, че е антихриста. Адът е в ядрото на земята.

Адът е в стомаха.

Не ме очудва. Може да има нещо което да предизвиква осцилации във въртенето. Казват, смяната на посоката на въртене била периодична. Доколкото твърдата част на ядрото е заобиколена от течна част, а още по-отгоре мантия и кора то ние може и изобщо да не забележим тези осцилации в дълбочина. Динамото действа в течната, не в твърдата част на ядрото. Но е възможно смяната на осоката на въртене на ядрото да повлиява движението на флуидите около него, което пък след време да се отрази в действието на динамото.

И ще видиш че става въпрос за разлика в скоростите на точка от екватора на кората спрямо точка от екватора на ядрото. Ядрото преди се е въртяло по-бързо от кората, сега се върти по-бавно от кората но все още в една и съща посока спрямо оста на въртене. А през 2009-та скоростите са съвпадали

Тогава по-правилно ще е да се каже, че е промяна в скоростта на въртене, а не в посоката. Мен ме интересува не спрямо земната кора, а в абсолютно измерение. Другото е само забавяне и ускоряване. Пак осцилации в скоростта, но не се сменя посоката.

Спрямо далечните звезди просто малко му е намаляла ъгловата скорост на въртенето около оста

че Путин използва всичко възможно като оръжие ! Веднага трябва 12-и пакет санкции който да му забрани да върти ядрото на Земята в обратна посока !

абе тия не знаят какво са яли вчера и си ровят из гАвната за да разберат, ама ще ми обясняват какво имало в ядрото на планетата и как се въртяло с двеста?! Абе малоумници!!! Изследвали сте едва 5%!!! ДА 5% от океаните и не знаете какво има на един километър под земята, ама ще ми обяснявате какво имало в центъра на земята и на милярди километри в космоса??!?... ареее У левУ!!! деееа тия джендерасти недоносени!!!

Земята е йо-йо.

Чакахме магнитните полюси да се сменят, после физичните, сега пък посоката на въртене и ние да не усетим.

Кое нещо се върти наляво, спира и се завърта надясно, после спира и се завърта, наляво, спира и се завърта надясно. Това да не е някакво махало

Дето е окачено на нишка в която има някаква еластичност

Тъкмо се върнах от ядрото сега,не се върти на обратно .някой е подал грешна информация на Очените

Няма логика.

Вероятно е така както вероятно подозират невероятните учЕни, пропуснали са обаче да ни уведомят с каква вероятност точно се е случило това? 50:50 или?

И земята обърна резбата!

Никой ли не е забелязвал скалните слоеве на места при просеки или склонове да стоят под наклон или направо вертикално? Земното ядро ако се измести от центъра първо ще се активират вулканите , а след това ще започнат страшни земетресения с промяна на релефа. Вертикално застиналите плочи от земната кора са доказателство че това се е случвало някога.

Така е!ама почакам де!сега почва всичко!

Китайските учени са недоказани,но английските са независими! Божееее, и този парцал е публикуван в милата ни татковина! Четете слава севрюкова! Поне е ясно всичко без лъжите на деня!