Коментари - Най-далекобойният руски снайпер става още по-добър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Постижение. Единствената руска техническа мисъл е насочена в усъвършенстването на средствата за умъртвяване на живи същества. Разбира се, ако мислиш само за това, ще имаш и "успехи". Защо не се опитат да направят някоя разработка, която да прави живота на хората по-добър, по-лек, по-разумен и по-весел? Могат ли да се похвалят с някой уред за бита, който да е на нивото на това снайперско "чудо"? Или с автомобил, компютър, мобилна комуникация... Вижте рубриките за нови технологии по сайтовете. Светът се занимава с ново поколение чисти енергийни източници, с 5G мобилна мрежа, с нови видове незамърсяващи автомобили, с модерна медицина... А руските "постижения" все са - нова ракета с ядрена бойна глава, нов гранатомет, ново корабно оръдие, нов скорострелен автомат или нов снайпер.

Само държавите които умеят и могат да ЗАЩИТАВАТ Земята и Хората си ..са Способни и успяват да се Развиват и Благоденстват без Страх и Външни намеси !! Русия е перфектния Положителен пример. България бе Предадена от Вътрешни предатели Подкупени/Изнудени от САЩ и ЕС сателита и.

Вече се продава в България! Ловна карабина! Цена - 12,500 лв!

Откога 2 км се смята на " най- ..." ??? Ми нали уж преди седмица едно рашче стреля нощем ( и уцели уж ) на повече от 2 км и пак с руски снайпер ? Ми нали стреляха на и 4 км преди време !

А това за пестенето на силите при натискане на спусъка направо изтепА рибата ... То тфа е толкова уморителна тежка физическа работа, че трябваше да се отбележи даже !

Стрелецът щял да пести сили със спусъка, а да ги хаби да зарежда на ръка

Тук може да се наблюдават нагледно 5-те етапа на приемането на една неприятна за психиката новина: 1.отрицание и шок 2.гняв и раздразнение 3.пазарене 4.депресия и накрая 5.приемане Всеки от жълтопаветните тук се намира на различен етап на приемането. Едни отричат гневно факта, че руснаците са създали подобна пушка. други са изпълнени с гняв, че руснаците могат и го правят. Трети са стигнали до пазарлъка - /дори и да е руска, то боеприпасът бил американски/ Но всички ги очаква депресията и накрая неизбежното приемане на действителността .... :)))

Това важи за хората. При вас троловете си остава само до точка 2

При четене на голяма част от новините от Русия и особено такива за руско оръжие има 5 етапа: 1. Радост. От очакване на поредния забавен Виц на Деня от Русия. 2. Смях 3. Съжаление. Например - "А беше време, когато можеха да разработват ракети", "По времето на КГБ пропагандата им беше значително по-качествена, откакто го превърнаха във ФСБ става все по-идиотска." и т.н. 4. Отчаяние и изумление. Прочиташ русофилските мнения и се отчайваш и изумяваш как в една глава може да се роди подобна глупост. 5. Плаха надежда последвана от примирение. Знаеш, че русофилията води до необратима дегенерация на висшата нервна дейност и възможностите за логическо мислене, но все се надяваш, че още може да му се помогне ако види фактите. Не помага.

катовидими у дуро новини за съвецки безанолови супер-оръжия и футбол... седам и вадиме пуканките... ей нема такива муабети под статиите :)

Представям си какъв вой, какъв рев и какви сополи ще има другия месец, когато руснаците тестват поредната си хиперзвукова ракета "Циркон"..... :)) Тогава жълтопаветните пак ще се хвърлят на барикадата, за да ни убеждават, че и тя не съществува.....

бяха изобразили оригиналните чертежи на Stg44! Нищо чудно пушката да е американска, както е патронът за нея, само са изтъркали американските надписи по нея.

Товамемотдавна оборена лъжа. Вие козяшкитемтролове нещо маааалко по умно не можете ли да измислите?

на 2 км може да улучи кораб. Малко по-голям от Титаник. Нямат равни "братушките"!

Хубава пушчица, колко красива толкова и ефективна !колко много от краварските Джихади Джота и Ислями Мюслита на ЦРУ срещнаха Аллах благодарение на нея, не е истина! Това е един вид вълшебна пръчица с която руските Спецназ изпълняваха желанието на джихадистите да срещнат създателя си Аллах.

Хората са написали, че още не е приета на въоръжение и все още не се произвежда. Какви измислици-недомислици си написал? :)

Тоя живее в бъдещето. Вчера руснаците казаха, че след години ЩЕ ходят на луната и тоя вече беше кацнал, и се смееше на американците... Ментално не е добре, но няма и да се оправи.

Карл Цайс.

Къде го пише това? Оптика може да се слага всякаква, къде пише че е на Цайс?

на оръжейните майстори!

като не разбираш, не коментирай, че се излагаш.....

Разбираеми са бесовете, обхванали жълтопаветните, прости Господи русофоби. Навремето те така разпалено ни обясняваха, че и ония оръжия били само анимация, а преди това отричаха съществуването на Кримския мост, защото такъв не можело да съществува.... :)) А иначе поредният успех на РФ в оръжейната сфера не може да не радва! :))

Производител на боеприпаса- САЩ Фирма: John Taylor and William O. Wordman година- 2001 Завод- CheyTac, LLC

а случайно да ти мина през главата, че може би искат да го продават където тоя боеприпас е на въоръжение ?

Производител на оръжието - РФ Фирма: Lobaev Arms Година: 2019 град Таруса, Калужка област А сега де? :))

в САЩ!

До кккк Той този глава няма. На козяшките тролове главата им е в ЦРУ оттам гимуправляват дистанционно.

Ватен гений просто - това че бил построен Кримскич мост означава че всички простотии и измишльотини на Савушкинската пропаганда са чиста проба истина. Ъхм, мостове могат вече и в Африка да правят - не е кой знае какъв повод за гордост в развиваща се държава, само в бавноразвиваща се..

Знач вече започна и ти да признаваш съществуването му? е Еволюираш, макар и бавно! :))

и ще разбереш откъде са я откраднали!

също е американски

В оръжейната сфера в момента РФ е номер 1 и няма конкуренция. Факт!

е оръжие. Факт!

имат най-евтините прашки и наводниха с тях африканския пазар! Никаква конкуренция!

Като започнеш от калибъра, минеш през машините, цевта и т.н. А да си въоръжиш специални сили с калибър на вероятния противник е малоумно, освен че е признание за пълен крах и некадърност на родното ти производство....

Кисело ли е гроздето, а? :)))

тази пушка?

Калъфът си е чисто руски, но материята е вносна.

цевта е крадена , защото е кръгла и с нарези . има и други такива ! от тях е крадена !

Попитали радио Ереван - защо вицовете в dir.bg не са смешни. Радиото отговаря: Вицовете може да не са смешни, но затова пък новините за великите руско-съветски таратайки са!

Като погледнете снимките ще откриете че пушките на руснаците са точно копие на американските чейтак , че даже и кабилъра са оставили същия. Айде сега кажете пак че руснаците не копират от запада......

Лобаев ползва само западни машини и оборудване, западни са дори заготовките за цевите. Боеприпаси от висок клас руснаците също никога не са могли да правят.

американският Chey Tac не е пушка а патрон бе мамин златен

И пушки има, драга вата..

най-добре стои пушката на негъра на пета снимка! Така и така всичко е западно по пушката....

Руснаците винаги са били едни гърди напред в оръжейната сфера и продължават да го доказват. След предателството на Горбачов страната бе умишлено потопена в хаос и разруха, дори беше пред разпад. В тия страшни години всичко беше замряло, вкл. и отбранителната промишленост, но сега всичко си идва по местата.... Колко ли напред щяха да са сега руснаците в тази сфера, ако не беше десетилетието на разруха и упадък което Горбачов и Елцин им докараха????

Колко ли щяха да са напред, ако не бяха десетилетията на социализъм... а колко ли щяха да са напред, ако не бяха вековете на крепостничество.... ако ако ако....

Акото мирише и цапа гащи

ами отивай да се переш.

Въпросът е след 20 години путюв 'възход' докога ще продължават оправданията с Горбачов и Елцин?! Великобритания стана огромна империя въпреки че срещу нея е бил целия Католически свят, обаче на бедната Рашка вечно ще и пречи я 'международното положение' я набедени 'предатели'. А че путювите 'патриоти' си направиха яхти надвишаващи по стройност военния флот , Савушкинските еленовъди сигурно са пропуснали да те информират.

защото ще им се види голия задник!

Ама чакайте сега... до вчера руските тролове ни убеждаваха, че бест оф дъ бест в цялата галактика са разни драгуновци и некви други, дето гърмяли на 4 километра, а сега ни спускате статия, че най добрата гърмяла само на 2 километра??! Е стига вече де! Научете се най накрая, да си сверявате статиите с опорките на руските тролове! Така, все излагация става! Ей го, оня отдолу почна да мънка за некви калибри, ала бала... мъчи се добичето, не знае какво да излъже... Е недейте така!

Виж калибъра!

Калибъра е американсли Изработката на боеприпаса е американски...друго да те интересува?

браво на руснаците,всеки техен успех ,е и наш успех

Е то, тебе и тук в България те презират, тъй че не си го слагай на сърце...

аз отдавна не съм в България,келеме,за мен България беше по времето на бай Тошо

Знаем, че не си тук, но пак те презират. Стой си във Воронеж и ......уя ми да ядеж!

Ама ти от Рашкия ли пишеш? Или от запада, А?

Отдавна се поразяват цели със снайпер на 4 км, т.е. двойно на "най-далекобойния"

Не и с такъв калибър!

Спри се бе човек! Не ни интересува руския снайпер. Нито ще си го купя, нито смятам да го ползвам. Изобщо боли ме шмайзера за руското оръжие. Стига си ни ги навирал в очите тия руски оръжия. Ти ако получаваш полюция от руското оръжие то другите хора не са така. Това руснаците и русофилите са най- военнолюбивия народ. Само война насилие и убиства има в руските души.. Аман вече.

той поръчва и музиката.

А кога ще чуем за нещо друго, освен оръжия и ракети, което да идва от тая държава? Нещо лекарства, високи технологии, компютри, компютърни системи, медицинска апаратура, смартфони, нормален шосеен автомобил, техника и т.н. Нещо, което ползваш всеки ден в ежедневието си и без което не можеш да си го представиш. Щото снайпери и ракети не ползваш всеки ден.

Тази опорка вече не работи! :))

И аз това питам. От Русия и Украйна само танкове, самолети, пушки. Неща за масово изтребление или поеденично. Остава да рекламират и БОВ.