Коментари - Най-добрият учен във Facebook тихомълком работи по "автономен" изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колата ми 3 пъти за 3 години сама "набива спирачките". Без да съм бил близо зад друга кола.. Луд късмет и трите пъти, че нямаше близо зад мен кола. Причината е повече от прозаична: в големите градове ГЪМЖИ от РАДИОСМУЩЕНИЯ. Отделно с първият сняг и първата хвърлена сол на пътя....таблото почервенява - блокиран е датчика за разстояние, "УМНО СЛОЖЕН" на нивото на бронята под регистрационния номер.

Но от боко не ,боко е много умен!

много ми е интересно какъв изкуствен интелект може да произведат като естественият е на много ниско ниво.За да произведеш изкуствен трябва да имаш естествен .Аз виждам че простото той е на кота нула -(След мен и потоп ) .

Тоя филм сме го гледали.

Петото триене на моя профил от ТРОЛОВЕ не си направих повече.Много ми е добре без ФЕЙСБУК няма ги гадните ТРОЛОВЕ които провокират и трият.ПЛАТЕНИ ОТ САЩ!

"хората могат да черпят от интимните си познания" ... а сега де.

Много човешки индивиди не можеш да ги научиш на нищо.

много важно

ㅤ

А шестте закона на роботиката ще бъдат ли заложени в основата на програмирането му, или пак ше бъдем свидетели на гръмки философски оправдания?

Де са тия закони ?

Таен проект - има статия за него в ДИРа?! СМЯХ!

Вече има изкуствен интелект, равностоен на 5-годишно дете, а ние каним чужди експерти за съвет, как да си наредим паветата пред Парламента.

Абе, на Путин прилича тоз, изкуствен интелект, на снимката!

Най-добрият лош учен.

като започне да пише и да си отговаря на коментари в дир-а