Коментари - Най-известният китайски геймър се пенсионира заради лошо здраве | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диабетът е тип 1

Баце, аз също имам диабет, ти поне си с няколко милиона в джоба и можеш да си намериш най-якото китайско парче ever. Аз се намирам в най-корумпираната страна в Европа, с най-бързо застаряващото се население и най-бързо развиващи се орки съответно. Не си за жалене да знаиш.

Ей, такова нещо като прочета и направо не знмам... Той имал няколко милиона, а вие нищо, защото ... и изброявате чужди виновници за своята бедност. Човека е играл, бил е добър в това, което прави и е натрупал милиони. Да не би Азия и Китай да са му изработили парите. Разберете Червенотиквеничета, вече не е комунизъм, за да чакаш на държавата. Никой и с нищо не ви е длъжен. Намерете си своето и бъдете най-добър в това, а после ще дойдат и парите. Само с мрънкане по държавата, не става.

Не само игрите увреждат здравето. Прекомерно дългата работа на компютър също прави хората да деградират постепенно.

Прекално дългата работа на лопата как се отразява на хората?

А ако всички бачкаха само с лопатата ти от какво щеше да си напишеш безценния коментар? Аман от селяни дето мечтата в живота им е да се напият петък вечер, а лятото да направят някаква схема, че да отидат на море, а на всичкото отгоре и акъл дават ... Ходи си копай с лопатата по цял ден, никой не те спира, ама технология не искам да те виждам да си ползвал - за теб само лопата, кравичка и магаренце.

Не! не мога да го преживея !

да се пенсионираш на 23 ... тук у нас и на 63 не могат да се пенсионират. До това води лошия китайски строй там, и добрата демокрация тук. Ето, дори цял живот крали свине като тия от политиката - и те на по 65 и нагоре не могат да се пенсионират! А там, някво момче, хоп и на 23 се оттегля да си отглежда кучета или там каквото ще прави. Може и просто да си гледа ютуб по цял ден в следващите 70 години. Може и да се забие в някое село и да стане йога. Млад пенсионер, евала, дай Боже и аз да мога така поне на 43 да се пенсионирам по желание.

И в БГ може да се случи, но по-трудно. Има 2-3 геймъри на световно ниво, които печелят от чуждите турнири. Иначе да си добър в БГ не е същото, защото тук няма добри наградни фондове.

Е, да, всички в Китай са 23 годишини "най-добри" прфоесионални геймъри... :) Там, един човек дето копа на полето или върти гайки в завода по цял ден докато направи 65 години няма... :)

специално отворих новината за се запозная с новата терминология, а именно "най-изстният геймър"

това е частен сайт и могат да си пишат както си искат. Голям проблем ли ти е че си тъпак и не схващаш заглавието ,след като е с изпуснати букви

Огромен проблем е! Това, че още не го осъзнаваш не значи, че не е. Правописа не е въпрос на свобода на словото!

В последното ти изречение "правописът" трябва де с пълен член. Явно и ти си с освободено слово.

Не мога да повярвам, че има хора които защитават неграмотноста! И да добавя, аз правя грешки, но не работя журналист, нито претендирам да работя подобно!

В този сайт има ли редактори В заглавие на статия с правописни грешки И не е за първи път Нещо куца правописа

Смешни оправдания. Отнесох му базата, заграбих му кристалите, направих му 100 фрага с ножа и оп, човека имал диабет 2.

бат сали ти се го отказал направо бе

да дойде малко да поработи в хранителните вериги и ще му се оправи диабета за месец.

Поне си четете заглавията!

Има решение и на този проблем, ама няма кой да слуша! Достатъчно е да е си доста физически активен поне на една трета от времето, което прекарваш пред компютъра. Даже и със сигурност ще си още по-добър(а)!!!

Игрите на компютър са загуба на ценно време.

Както и копаенето на криптовалута, за гледането на порно да не говорим :)

"Най-изстният китайски геймър се пенсионира заради лошо здраве" Заглавието винаги трябва да съдържа провокационна идиотщинка! Браво! Звучи някак северномакедонски ли ...

Гогов Сър... типичен хидроцефал.

Това хлапе определено е по-умно от мен! На мен ми трябваха почти 20 години да проумея, че очните доктори ми казват не повече от 2-3-4 часа пред монитор на ден, при това на добър монитор и осветление, не защото са садисти и искат да ми направят мръсно. :) Е, одъртях и поумнях и започвам повечко да слушкам. :)

tApanar

гледам екрани по 12-14ч в денонощие. от минимум 15г. на 47 съм и не ползвам очила. това са глупости.

Да. И бял косъм нямаш, още го вдигаш като на 16, пък другите сме балъци. Разбрах. :)