Коментари - Неизвестно събитие е убило 97% от предшествениците на хомо сапиенс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нармално. Това дето малограмотните клишарски го величаят като "майката природа", всъщност е най-жестокия масов и сериен убиец. Избило е 99.9 % не само от вида homo, но и от всички някога живели видове.

Открили са огъня и шат! - въглеродните емисии ...

А аз моа ли да отбележа, че в указания период Хомо Сапиенс не е съществувал изобщо! Имало е Хомо Еректус и неандерталци, държа да отбележа, че Хомо Еректус е изправен човек и е първият хоминид от човешкия тип, дотогава са повече маймуни

Не можеш да отбележиш, защото постоянно се намират артефакти и всякакви доказателтсва, изместващи появата на Хомо Сапиенс все по-назад във времето.

Защото първия от вида Homo е Homo habilis, преди около 1.5 до 2 милиона години. А изправеното ходене е дори още преди него, при австрало питеците, които забележи дори не са вид homo.

Руснаците са с най-много гейове на глава от населението.

Тогава тичкай натам.

Да не са си направили европейска общност?

Не направили са ОНД,а после съветски съюз и всички са изпукали от глад.Наричаме го Гладомор!

Неизвестното събитие се нарича Джордж Сорос.

Всемирния потоп?

Пробвали са да се бият с руснаците ? :) Мозъка повече , акъла не идва !

Да не е бил Ковид 1 ?

Напълно е възможно но може и да е билоДжендар идеологията и гейбракове и се затрили от света

"Принуждаването на нашите предци да живеят на малка територия заедно може да е унищожило до две трети от генетичното разнообразие, но да е породило отличителни човешки характеристики като голям мозък", твърдят учените." Значи соца и зрелия капитализъм дето наблъска хората в такива изврящения като панелни блокове и небостъргачи би трябвало да увеличи човешкия мозък, но ........... незнайно защо се е случило обратното.

Ние родените през комунизма получихме добро образование. А по време на демокрацията какво получихте? Билет за самолета и чалга.

Доброто образование е било преди комунизма.

доброто образование се вижа след НЕГО! Т.е. тези с доброто образование през 70 и 80-те са го показали през 90-те!!! ХАЙДЕ МЕРСИ ОТ ТАКОВА ХУБАВО ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ!!!

Стояне, 98,7 се закръгля към 99, не към 97...

Глобалното застудяване!

Еми пусната е нова версия на "човек" и старата е бракувана.

Точно така. Сега сме петатат подраса на петата раса. След време ще дойде 6-та подраса, седмата и после шестата раса. Различни хора. Ама има още няколкостотин години. След 1000 г. може и седмата да се зароди, още 1000 - 2000г. от нея и пак рестарт на проекта.