Коментари - Nokia 10 е с петорна камера | IT.dir.bg
назад

Nokia 10 е с петорна камера

На голямото изложение MVC 2018 очакваме официалния анонс на смартфона Nokia 10, който може да учуди всички със своята оптична система.

Обратно в новината

Коментари - Nokia 10 е с петорна камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

Нокиа са Велики. булгаристан е умряла територия.

Барабанни обективи има мноого отдавна но факт, че тия първи се сещат да ги сложат на телефон. Не знам колко клиенти ще си спечелят с това обаче, тия, които знаят за какво са им по-добри обективи и т.н. все още купуват фотоапарати, камерата на телефона е за да снимаш документ или каквото там не особено претенциозно.

абе едва ли са първите дето се замислят, обаче дали ще успеят е съвсем друга тема. Практиката показа, че всякакви движещи се механизми по телефона се трошат прекалено лесно. А трета отделна тема е, че с телефон досега не съм успял да направя снимка, която дори да се доближава малко до entry-level DSLR със средно качество като Canon. (с евтин обектив).

Голяма работа, на съседката пък е с петохуйник!

И с 20 обектива да я направят нокиа никога не са били играч на пазара на смартфоните. Да се поучат примерно от google pixel как се правят нещата - да си отговорят на въпроса защо телефон с грозен дизайн за времето си и висока цена върви като топъл хляб, а техните бангии не.

Като гледам хейтърските коментари и не мога да не напиша и аз нещо. Нокиа направиха грешка като продадоха подразделението си за телефони на Майкрософт. Те (Майкрософт) осраха яко нещата... Докато Нокиа си правеше телефоните всичко беше ОК. На времето, не бяха ли точно Нокиа едни от лидерите в продажбите на телефони, както и с най-здравите телефони!? Това, което са решили да направят е иновационно, както и 41 MP камерата в Nokia 808 PureView и на всичкото отгоре с Carl Zeiss оптика... Още първите им телефони с Carl Zeiss оптика правеха много по-добри снимки от Cyber Shot-а на една отдавна забравена марка Ericsson (Sony Ericsson)... Много е лошо, когато хората са предобедени за нещо, което нито са видели и/или пробвали...

Какво ще кажеш за камерата на Нокиа 808, до сега не съм срещал по-добър зум.

Аз все още я използвам за основно снимане.Камерата и със ксенон светкавица е най добрата и сега .

всъщност Нокия винаги са били играч на пазара на смартфоните.. работата е там, че Епъл и Гугле излезоха с handheld компютри, на които като им сложиш червена и зелена слушалка и става и за телефон. На Нокия устройствата винаги са били насочени към повече комуникация и по-малко играчка.

Преди време Nokia се подиграваше на изпъкналите камери на останалите телефони. Сега като го гледам тоя комбал дето стърчи от гърба на телефона, какво да си мисля?

Кога е това "преди време", тролчо?!? NOKIA Pure View от февруари 2012 имаше най-изпъкналата камера от онова време - почти колкото дебелината на основното тяло на телефона (5.9мм изпъкналост на камерата при обща дебелина 13.5мм). И с 41MP, плюс цайсова оптика и ксенонова камера е отличен камерафон дори по днешните стандарти.

Яко. Сега ако кажат че дисплея му е под 5" веднага ще си го взема. Отказах се от ХТЦ точно заради портите с големи джамове а мен ми трябва телефон за джоба. Нокиа бе номер едно и 6510-та още ми бачка. ИСКАМ ДА Е С ДИСПЛЕЙ ПОД 5!!!!!!

Като за теб - Zanco Tiny T1

Вземи си един Алкател за 30 кинта, телефон и смс. С копчета.

Че той може да се чеше и с ръка. Що да дава 30 кинта за чесало?

Тез де са тикат бре? Апплето вече са го патентовали преди 2 века.

FuckTheEU

Стига сте ръчкали този вмирисан труп нокиа, няма да го бъде...

Този "вмирисан труп" има 150 хил. човека персонал и е собственик на Алкател Луцент и Комптел. Той е един от основните производители на мрежово оборудване в света. По-точно трети в света. А ти си злобен, вмирисан и неграмотен буклук

това което казваш (и колегата ти от долу) само по себе си е вярно, но няма никакво отношение към телефоните Nokia Nokia Networks притежава цитираните компании, но Nokia Networks телефони не прави! Както сам много правилно пишеш - прави мрежово оборудване! Не телефони! Ако не правиш разлика едното е онуй в джоба ти смарт...нещо си, другото са ония антени дето стърчат от контейнер на полето и на блокове. Има разлика! а притежаваните фирми за които споменавате всъщност става въпрос за техните мрежови отдели. Примерно телефонният отдел на Моторола е собственост на Леново, а този на Сименс просто не съществува. правата над марката телефони Алкател е собственост на китайската TLC Corporation и тя си ги прави, а на правата на самите телефони Nokia на HMD Global (пак китайска), които уж били запазили част от оригиналния персонал. ся аз не съм толкоз краен като колегата по-горе. не си се пробват HMD да правят телефони, ако ще и под марката Nokia дето иначе без тях е мъртва.

А пък да не говорим за Siemens Communications които са собственост на Нокиа. Купила е и Моторола Комуникейшънс.

Какъвто ти е ника, такива и коментарите. КРЕТЕНСКИ!

Родителите ти са роднини нали ?

Ало, бесепарски троле. Тука се коментира за технологии, а не за тъпите ви анти-ЕС проекти.