Коментари - Lumia 530 - 4-ядрен процесор и цена под 100 евро | IT.dir.bg
назад

Lumia 530 - 4-ядрен процесор и цена под 100 евро

Microsoft официално представи смартфона Nokia Lumia 530 с Windows Phone 8.1, който ще се продава от август на цена 85 евро преди данъци и операторски субсидии.

Обратно в новината

Коментари - Lumia 530 - 4-ядрен процесор и цена под 100 евро | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

512гБ RAM??? Айде нема нужда Нокия продължава многогодишната си политика на строг рестрикция откъм екстрички Не ми обясняайте че бил бърз и ОС му била лека. Леко му щеото няма приложения. На моето Леново вървят 3 приложения за комуникация (VIber WhatsUp Skype) едно за времето, едно да ми следи пратките от china, и още неизвестно колко на самата ОС Лека ОС - няма приложения. С 512 гБ е непродаваем извън областта на неуките ламери

...хахахаха. Как не те бе срам да напишеш Lenovo. Сравнение на кон с кокошка. Клоун

Тука има-нема 10% пипали Lumia а другите си пишат глупости. По-добро от Nokia НЕМА (Точка)

Телефонът не мога да го коментирам, защото никога не съм ползвала телефон с ОS Win, но виж, това Bang от Coloud страхотно ме впечатли. Разгледах го в google и мисля че само да го пуснат и си го купувам

Наскоро пуснаха и skype за Lumia 610 вьрви гладко. Не виждам проблем, оптимизираха софта за старите модели, както и нови приложения. Ползвам служебен такьв.

Имах айфон 3гс 4 години- мн приятна машинка. Следват 2 топ андроида- голямо разочарование(добре че се отървах) и от 1 г съм с лумия 820- супер машинка. Ако нямате пари за айфон и искате хубав бърз апарат, лумията е вашият логичен избор.

Skap e,nemi haresva.

Е, колко да е скъп? Ще ровиш една седмица в кофите и ще събереш хартия и желязо за едно телефонче...

e, че колко да струва телефон с такива параметри, и то с Windows ?

Това е българинът... Вечно да оплюе, вечно да се изпъчи колко знае и какъв гъзар е... Работя в Германия и от целият екип има хора с Ай-фони, с Андроид устройства, с Уин устройства... И как не се намери един да оплюе на другия телефона бе, как един не се присмя на друг заради операционната система или за марката? Всички гледат, питат твоя какъв е, какво има, като чуят отговора кимат, ахааа, ясно... И защо никой не вика ееее голям боклук си си купил, много си прост? Ами сигурно щото длуги българи освен мен в екипа няма. Турци, италианци, испанци, холандци, поляци, белгийци... И никой не плюе по другия, всеки си ползва каквото му харесва и това е, никой не дава на другия наклон на... Ама Ганю щото нали е специалист по всичко... И може да няма два лева в джоба ама трябва да блесне с най-гъзарския телефон-кола-дреха... То може и затова да сме на тоя хал, не знам.

Е не генерализирай така. То тука е само тоя ДЮНЕРДЖИЯТА. Виж нормалните хора си споделят мненията и изобщо не са крайни.

Приятел много си се объркАл, да ти кажа. Първо никой не плюе, това че наоколо се навъртат теенове е всеизвестно, за които коментари от сорта са съвсем нормални. Аз работя в България и никой не се е присмял на телефоните или колата ми, нито аз съм го направил на някого. Това което казваш просто не е вярно. Обаче виж как си го написал. Пълно е с грешки, обиди и квалификации. Ти се правиш на специалист по всичко, осъждайки себеподобните си, наричайки ги Ганювци. Дай малко по-сериозно, че така наподобяваш подрастващите наоколо.

Който притежава WP 8.1 знае за какво става въпрос.. каквито и характеристики да има телефона, няма грешка, а да не говорим колко гладко върви.. андроидите под 150 евро не стават за нищо.. анимациите са бавни, засича постоянно, а и са прецакани да не могат да имат последната OS, за разлика от WP.. да не говорим, че апликациите за Andorid или iOS ти искат даже гащите да знаят какви са.. Windows Forever :P

Просто няма да струва толкова. Цената ще бъде такава единствено с двугодишен договор към каторжен оператор.

Китайските андроиди са в около 100 долара и са с доста по-добри характеристики. Но все пак изглежда Майкрософт се опитват да правят нещо, нека да видим и докъде ще стигнат.

С орязани операционни системи и неясен хардуер. Дет се вика работи ден до пладне...

Китайските андроиди са си с напълно функционален stock Андроид или с CyanogenMod. Поне за качествените и тествани марки. А в Китай имат едни 700-800 милиона потребители, както на мобилни услуги, така и на китайски мобилни телефони.

Не знам дали забелязвате, но съвременната стратегия е клиентите да бъдат привличани като им с предлага повече от към хардуер, от което реално нямат нужда, но пък прави телефоните все по-малко автономни. Така свикват клиентите да искат все повече и повече, което не е особено полезно за обществото. Това е малко в сферата на социалните науки и психологията.

Маркетингов трик! Уж дават повече за по-малко пари, а всъщност реално ти няма, какво да го правиш това "повече"..

По-скоро си принуден. Защото в момента съм с Андроид 2.3 на вече остарял модел телефон. Качил съм 2-3 приложения и край - почва да реве, че не му достига памет.

Демек в България около 160 евро..

Lumia 930 стува в България толкова колкото и в Западна Европа...

За тия пари бива. A Apple е време да се опомнят малко с цените, iPhone5C трябваше да струва максимум 300EUR!

Майкрософт и Нокия наистина се борят сърцато и със всички сили срещу творенията на Епъл/АйБиЕм :) ..и на някои други. пп. Между другото продуктите им напоследък с тези цени и качество са доста добра оферта.

Яка ОС в хардуер #1 = супер телефон. Андроидните извращения и чалгарския иФон може само ДГД. Аматьори...

тоя пък ..Какви ОS вече има на пазара, той пак хвали Windows. "Яка OS" : )))))

burborko

с 512MB РАМ ще са влачи като каруца и 100 ядрен процесор да му сложат.

Дали Скания 430 коня е по-бърза от Алфа-Ромео 235? ;)

Батка, много си краен. За всеки влак си има пътници, дори и част от тях да искат да си изпържат кратуните с "no-name" жълтури за по 100-200 USD.

единствения бюджетен телефон, който си струва всяка стотинка (или цент) е Moto G. А Windows да си пренеса и на мобилния телефон, след като едвам едвам се отърваме от него при декстопите - ми не, мерси

Мамин трол оптимист

добре троле, уиндоусджия

това реклама ли е или новина?

Тумбест и малък дисплей,типично ниско бюджетен телефон.Такива телефони излизат всеки ден.

Мисля,че офертата е доста добра използвам тел. WP7 много е добре 3 год.без засечка при постоянна употреба.

""WP7 много е добре 3 год.без "" - a от гадинките вътре, чистиш ли го поне отвреме навреме ? : )) Особено ако ползваш IE

Достоевски те е увековечил в едноименното си произведение. Воъбще си нямаш представа от това дето си написал. Ама айде, ваканция е, простено ти е.

Вирус за WP7? Вярно е, че незнаеш какво си написал.

Кво работиш бе момче? Твърде тъп ми седиш, да се изказваш в ИТ теми.

Батерийката не е ли слаба???? Иначе цената бива, ама... това Уин8.1 нещо не ме привлича много

512 МВ RАМ е малко. Че то и Айфона е с повече памет. Но пък де да знам, може Windows да управлява по-добре паметта и да работи добре с външната памет.

Ползвам от 3 години телефон Nokia lumia(800, 620) с 512 РАМ, държи се перфектно. Разработчик съм. Но тази батерия ми се струва слаба. Сега ползвам Лумиа 620, която е с 1300 mAh батерия... и трудно издържа 2 дни. Това, че iPhone и андроид-телефоните, са с повече РАМ - то е защото са по-хищни и може би имат по-лошо управление на паметта.

ползвай направо DOS. Изобщо не е ''хищен'' за памет

прав си , на виндовс му е нужна мо малко мошност за да се пресдави добре. за това и повечето лумя сериите до сега бяха двуядрени ис с малко рам. в момента сам с лумя 1з20 , наи добрият телефон които сам виждал и ползвал някога след лумя 1520(ползвал сам доста). без някои да се обижда ама ос на аппле е наи голямата тапня която ми е попадала в рацете, андроида е добре но за мен неможе да се сравнява с лумя 1520/1з20. това го казвам като потребител които да си цака и забавлява. люмя-та е топ класа, моя андроид го дадох на жената за утешителна награда. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Snapdragon 200, но 4-ядрен! Хвърлят куката за шарани, то се вижда отдалеч :D

Защо да е кука, за под 200 лева какво очаквате, все пак ще притежавате напълно функционален смартфон от качествен производител.

Едва ли в бг ще струва толкова. Иначе съм съгласен с теб.

Ей го пак, говедото - хейтър. Първи пост братче!