Коментари - Nokia вече ще се нарича Microsoft Mobile | IT.dir.bg
назад

Nokia вече ще се нарича Microsoft Mobile

След сливането си с Microsoft финландската компания Nokia вече ще се нарича Microsoft Mobile Oy.

Обратно в новината

Коментари - Nokia вече ще се нарича Microsoft Mobile | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

R.I.P. Нокия, няма да ми липсваш

След смъртта на Бил Г. може Гъгъл да купят Микрософт.

А след смъртта на Иванов се надявам да се родят едни по-добри и грамотни хора на тоя свят. :)

хахах Много ме кефиш хахаха

Според мен грешка. Не виждам какво в последно време нещо читаво разработено от MS. КОнуренцията на google и apple е голям и доказаха много предмиства и пазарно разбиране. Microsoft е богат пенсионер, нищо повече.

Ти си се смахнал!Ако не беше майкрософт с тяхната операциона система,едва ли помечето пора щяха да знаят двес какво е домашен компютър. А за Линукс не ми говори,защото не се сеща една сериозна игра да е правена за тази ОС

""защото не се сеща една сериозна игра да е правена за тази ОС "" - Quake3 ?

"Сериозен" и "игра" са взаимно изключващи се понятия Сериозните машини работят под Линукс и вършат сериозна работа, а не забавляват недорасли вечни пубери

Смешно бе това. Дано не си доктор, че тежко ни и горко...

Нокия ще стане ... оЙ.

И DOS 4.22 да и качат на мойта 920 то пак ще си я ползвам. Всичко друго е losers!

Аз съм си доволен и ще продължа да си ползвам Лумията и 6510-та. Ако премина в офиса на iOS или Linux то тогава ще му мисля за телефона. Сега ми се синхронизира перфектно с MS Exchange па си го и зареждам безжично. Данке Нокиа и данке МС.

Ако няма синия екран от ВИН 98 - не купувам Нокия! Така ме кефеше!

Като се продаде на Microsoft, Nokia спечели един Microhard ...

Жалко. Каквото пипнат M$ всичко изсъхва. RIP Nokia...

Нокиа си беше "СУХА" от доста време.

Аз бих ги кръстил - MicroPhone това дето са го измислили звучи като мобилен оператор баси тъпаците и кой знае колко пари са дали на екипа който е сътворил това безумно име

А на телефоните над 5'' предлагам да казваме мегафони.

Няма да има вече Нокия с фенерчеее, ще има Майкрософт мобайл с фенерче.

Нокия ще продължат да правят евтините телефони ( и тези с фенерче).

Важно е бизнесът с гуми да не попадне в микромеките ... амин!

Плаках като го прочетох. От това зависи живота на милиЯрди хора по Земята ... Ужас! Как можаха да го направят!? И какво ще си помислят верните фенове в БГ? Не ги е срам, капиталисти долни. Без да питат никого. Че то така всеки може.

RIP

Ужас, отиде си, почнахме с преименуване ...

Информацията не е съвсем точна. Microsoft Mobile Oy е нова компания, собственост на Microsoft, която придобива бизнеса с мобилни устройства на Nokia. Компанията Nokia Corporation си остава със същото име.

да ама повечето хора ги познават заради мобилните устройства, не заради телекомското оборудване, което впрочем преди години го придобиха от Сименс по подобен начин. А и освен това едва ли дълго ще оцелеят... Времената на бясно печелещите телекоми е отдавна в историята и "големите" производители лека полека си заминават, като най-вопиющ пример е именно Сименс.

напълно логичен ход, и двете компании бълват некачествена продукция. На никой няма да липсва нокиа, ако и МС изчезне ще е по-добре за всички.

Ако имаш повече от 2 неврона щеше да се сетиш, че конкуренцията ражда по-качествени и по-евтини продукти за мен и теб. Ако го няма Microsoft вероятно ще трбва да ползваш Mac или Linux. Ако са само тези 2 Linux стават платени, защото МОГАТ. След като няма конкуренция почват проблемите за мен и теб. Но защо ти го обяснявам.... Ти няма да го разбереш.

Linux щели да станат платени? Явно и ти нямаш повече от 2 неврона в главата, щом приказваш такива неща.

Знаеш ли, че 80% от клиентите полват 20% от услугите на мобилните телефони и операционните системи? Конкуренцията не води до нищо! Техниката се развива, а клиентите затъпяват!

Пешо, бЕгай да учиш а недей да пишеш тъпотии по форумите!

искаш Майкрософт да изчезне докато нагло пишеш от Уиндоус-компютъра си....лицемерче долно!

Въх! А, представяш ли си, че някой може да ползва Mac OS, Linux, или някое от BSD-тата. Айде, тези не са с голям пазарен дял. Но Android и iOS не са правени от MS. Да не мислиш, че форумите са достъпни само през Windows нещо?

1.Когато започнеш да произвеждаш телефони и да създаваш операционни системи,тогава може да сравниш твоето с останалото и чак след това можеш да даваш оценки. 2.Когато Нокиа са произвеждали качествени телефони,Вие най-вероятно сте ходил прав под масата.Точно преди 10 години си купих първия ми мобилен телефон с цветен дисплей.Изкара 6 години и го изхвърлих,защото не можах да намеря нова батерия за него.Познайте каква марка беше...

нокия никога не са правили хубави телефони, а и частите са от япония и китайските земи:) чаУ тъпаци!

Че кой не си прави хардуера с китайски части ?

Samsung... ползват корейски..

Доста смело и необразовано мнение :))) Ще ползват корейски ,чак като Северна Корея се освободи от комунизма :)))

Напротив, Нокиа правеха много хубави телефони, а в определени моменти и най-хубавите. Дори сега не са им лоши. Просто ОС е меко казано особена, но с операционна система със същите ограничения Епъл направиха фурор. Така че въпрос на избор. Аз още ползвам Нокиа със Симбиан и то не защото не мога да си купя друг телефон.

на хора, които държат телефона им да е по-умен от тях е трудно да обясниш защо Симбианските телефони не са чак толкоз зле.

Тапанар... нокиа Н8-всичките апарати от този модел са правени във Финландия нокиа е72 също и двата съм ги имал бетон са когато аз снимах с 12 мегапиксела вие се рисувахте един друг с пикливите си самсунги!!!!

Евтино са се продали. Жалко, ще ми липсва логото.