Нов iMac разчита на 10-ядрен процесор Core i9

Графиката на модела е поверена на видеокарта Radeon Pro 5300

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно, че ще ползваме Мак само! Няма да ползваме Виндовс, че доктор Ивъл - Уилям Гейтс да ни имплантира 5G чип в главите чрез него и да станем русофобо-соросоиди-илюминато-рептилии всичките я!

То и да направят нещо читаво, ще откажат с цената, тези които му разбират с цената

бедния само цената гледа. И то само на компонентите. НЕ му пука за това за което нормалния човек плаща - поддръжка. Свикнал е калпака да се рови по 10 часа за да си оправи драйверите за видеото на Линукса, вместо тези 10 часа да работи и изкара едни 100-200 лева. Ама нали няма да даде 20-30 за някой друг да го поддържа или за скъп компютър с поддръжка. Купуват разни Орро -та и Ксиаомита, а като се скапат чакат по 10-20 дена да им ги сменят в Китай... ма виждаш ли - купил го еФтино. Не се прецакал .. УЖ... хайде да не говорите за цени като не знаете какво се включва в тях.

не дай си боже и сервиз?! Да не би да се шегувате?

Не. Не се шегувам. В Занзибар ли живеете?

бе ти си купи тоя модел , дето прилича на ренде - MacPro , ама най-скъпия вариант - 50 000 долара . и после кажи колко по 10 часа си работил за да го избиеш

На този от 50 000 само хардуера му струва 49 000.

аз имам предния MacPro, оня дето изглежда като кошче за боклук. Взех го за към 30хил лева и за последните 10тина години съм навъртял 400-500 хил.хонорар на него. Все още си работи перфектно и не мисля скоро да го сменям. Може би ще дочакам следващата генерация MacPro след 5-6 г. Имам колеги които са на PC и да ти кажа техните машини с подобни възможности на моя са съизмерими по цена на Mac-а ми. Виж ясно ми е че на хора за които компа е за филмчета, интернет и джиткане на игрички тия числа им изглеждат космически, но всъщност като се замисля аз само за лицензите на Autocad и Archicad давам към 5-6 хил лв.годишно. Твоя комп поне толкова струва ли? Истината е че като стане въпрос за професионални машини тия историйки да ги сравняваш с машините шир потреба по мегабайто онова си и мегахерци от онуй другото ... пълна смешка. Просто това е все едно да сравняваш по мегапиксели "фотоапарат" сапунерка от зрънчо и някой качествен професионален. Да сравним примерно сапунерката и друг фотоапарат за 5-6 хил лева. И кво и двата са с примерно 20 МР? Странно що никой професионален фотограф още не е решил да мине тънкажно и да даде 100-тина лв сапунерка или да щтрака с телефона, вместо да се ръси 5-6 хил за професионален апарат +1-2 обектива. пък ако питаш някой фотограф той щи отговори: "миличък, 5-6 хил е само въведение в професионалната фотография. от там нататък почват сериозната техника ..."

за тия пари се вдига цяло сървърно са се дисастър рековерито :)

стига бе. иМак процесори. АМДто било 100х по-добро, а тия пак на Интел опряха. Що така?

Apple за американските дe6или ър.Щото никой нормален човек не употребява Мак-ове....

Дебили мемили.... Те с 4000 долара заплата, а ти с 400. Те с 2 годишни SUVта, а ти с 20 годишен гоУф.