Нова версия на Tor преодолява интернет цензурата

Мрежа от доброволци по цял свят поддържа безплатния инструмент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета долните коментари на всякакви гугъл потребители "разбирачи" си давам сметка колко голяма е ползата от такива проекти, за да държат масата настрана от истинският интернет...

TOR е проект на ЦРУ. От там нататък, вие си смятайте.

Не бе, тор е проект на извънземните.

Баннаха Тръмп. Това за каква страна се брои !?!

Никой не те следи освен Snowflake който пък продава информацията на когото трябва...

Да те светна. Ползвай тор в комбинация с vpn. ТОР те следи, vpn те следи, но тор върху vpn -тор ще узнае ip-jто на vpn-dq а vpn-на -на тор-а. Пак могат дса те наамерят, ама ще трябва да се потрудят.

Ъпдейтнах си го до 10,5 версия :)))

Дреме ми кой ме следи или не. Интернето го използвам само да гледам порно.

Хаха ... компютрите винаги са ми били интересни, не толкова, че да ми станат професия, но достатъчно, че роднини и познати ежедневно да ме търсят да им оправям разни проблеми. Преди години, още в началото на "кариерата" ми, бях технически ръководител на един строителен обект. Един от арматуристите си беше купил лаптоп и ме моли да му го "инсталирам" ... казвам му "добре, кажи за какво ще го ползваш, какви програми ти трябват", а той "ба ли мааму, аз комютУра го ползвам да гледам се.кс и да си избирам коли" ... :))

Само идиот може да си помисли, че все още съществува някаква анонимност в интернет. Еле пък идваща от ФАЩ. Ебете си путката ленина!

Прави се от американски организации + чуждестранни правителства и си мислите, че ТОР ви дава анонимност?

Нищо не ти дава пълна анонимност в днешния свят. Но спрямо разни местни мераклии да ти се пречкат TOR помага съвсем съвсем успешно.

ДИР-а, форума ви е пълен с простотия от всякакъв калибър. Това е и една от причините да имате читатели. Ограничаването по IP или заради куцо написания софтуер ви правят да изглеждате още по-жалки.

виж как знае трола за ИПта Май-пита... нали +- трябва да се набива. Хич не се сеща, че всеки клик ДИР-а си слага пари в джоба от рекламодателите. Ма нали тряба да си мисли, че е изманипулирал някой, че мнението му е много важно....

Преодолява ли вашите забрани по айпи, наложени поради глупост?! :) :) :)

...ей сега ще го пробвам!

"Всъщност не се изисква конфигурация - доброволецът просто трябва да инсталира добавка за Chrome или Firefox, която действа като прокси сървър, когато браузърът работи." Кой ненормалник ще си пусне такъв браузър, знаейки че утре на вратата му може да почука полиция със заповед за обиск ? От вашия ИП-адрес е свалено еди какво си, иди после доказвай че си ползвал Сноуфлейк прокси и че нямаш сестра.

Пак не си разбрал... Това е точно с цел, да не дойдат да ти звънят на вратата... Но нищо де, ти давай, както си знаеш - с рогата напред...

Помисли пак, над това което е написал 123 и ще разбереш, че е прав.

Ти верно ли мислиш, че софтуер на американски организации те прави анонимен в интернет???

Mozilla+Thor+Web RTC + ghostery wil rull the internet

@Cause we can, 'земи един речник и не се излагай