17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този кораб, с това име, тоалетните на МКС ли ще обслужва?

Отде ви изравят бе.

Според доклад на председателя на Роскосмос, само 12% от космическия пазар се държи от изстрелването на ракетите и Русия ще преосмисли да се насочи към други космически дейности, след като го "загуби?"!

Да пробват с някой по-млад лайнар тоя стар лайнар неможе да се качи на МКС. Верно преди си помагаха с механична ръка пък сега и това не помага. Боже, колко мъка има на този свят, а сега няма как и китайците да помогнат щото има санкции на Хуйвей, руснаците не се знае дали ще искат и те, щото има санкции на Северен поток 2.

така е с руски двигатели, следващият път ще опитат с други

Да беше прочел малко преди да пишеш неадекватни глупости :D РД-180 си е свършил работата без грешка, краварските двигатели са се осрали.

има стотици статии в които се говори за други полети без руски двигатели, но троловете твърдят че са руски - нямало други, е точно сега като сега когато има И руски двигатели има проблем с двигатели - факт

до "no": Както вече ти казах, чети вместо да философстваш. 1. Атлас IV и V летят с РД-180 от край време, така че няма "други полети без руски двигатели" на тези ракети, въпреки че още 2014г Конгресът спуска директива да се премине на американски двигатели. До ден днешен, обаче, летят с РД-180. 2. РД-180 е двигател в първата степен на ракетата, а конкретният проблем възниква чак в 3-та степен, т.е. двигателите на самата капсула. Така, че жалката ти инсинуация, че има връзка между РД-180 и проблемите, е повече от абсурдна. 3. "Точно сега" се виждате какъв ви е общият подход соросоидната сган - винаги за всичко е виновен някой друг, но не САЩ. Най-често Русия, или руски тролове, или руски хакери, или китайски хакери, евентуално. И "точно сега" се видя какъв ви е жалкият капацитет да навръзвате факти, от които да вадите изводи, а именно - отрицателен. Т.е. всичките до един сте по-зле и от дебилите, които не могат въобще да измислят нищо, защото те далеч по-рядко е в грешка сравенено с вас.

Няма проблем с двигателите. Има отново софтуерна грешка в Боинг. Двигателите си работят. Заради софтуера пускането на двигателите е станало не в моментите, когато е трябвало и са изхабили гориво. Сега ще смятат дали ще им стигне за МКС или ще ги ползват само за връщане на кораба на нужното място за да се тестват системите за кацане.

каманите падат, падат от небаето. Каманите паадат, падат от небето. Точно така е и с хамериканските ракети, и те падат така, точно като камъни. Който е роден да пълзи, няма как да лети. Е ,освен ако не си купува места на руските космически кораби Съюз.

Нали знаеш, че и руски ракети падат? Или не са ти го написали на листчето?

Та колко често падат руските ракети а? Че хамериканските нещо си падат през ден, през два..С регулярна редовност падат ли падат, или се взривяват точно като силоза за царевица на Мъск.

От 2011 досега са паднали 14 руски ракети и само 3 на американците при повече изстрелвания за американците. В случая няма паднала американска ракета.

Добра и лоша новина. Лошата е - Роузи си замина. Добрата е - Роскосмос заявиха, че на Союз все още има свободни места...

Даааа дааа, древните руснаци направили преди 50+ години ракети та има и още от тях, много добра "новина". Кво си гракнал бе, поне да имаше какво да кажеш.

Ами имат хората! Защото ракетите им работат! А не като краварските бидони за зеле на Мъски, или като другите му консерви които я се взривят я се удавят в океана.

Американските пари за полетите ги прибира американската компания Boeing, след което си плаща данъците в САЩ.

Ще я връщат на земята. Скачването даже и в нещатен режим се оказало невъзможно. Без руснаци догодина ще видят МКС на куково лято.

Важното е пари да има да се плащат заплатите. Пак ще опитат лол колко му е 29-30 опита

Пореден софтуерен проблем при Боинг, нещо куца там. Не стигнало горивото за насочване защото изгорили повече отколкото било нужно (новината в BBC е с повече детайли). Ще го закърпят предполагам но тенденцията да не могат да си намерят писачи способни на нещо повече от това да наплескат някой уебсайт (което в днешно време наистина не е най-проста работа но е мноооого по-толерантно откъм грешки просто защото потребителят блъска клавиши и т.н. докато му бъде свършена работа на n-ия опит). А да, и заглавието тук е страхотно - напомня как представяха неуспехите си по съветско време.... В BBC заглавието си е съвсем нормално - "корабът им увиснал на орбита" или нещо подобно беше, никакви напъни да изкарат, че всичко е наред когато не е. Не е и най-голямото нещастие, за това са опитите, но реалността е, че са вдигнали цяла тежка ракета на орбита за да открият някакво мазало в софтуера....

Совалките като колите им Харчат много и се чупят често

Мнооого ги разбираш бе брей. Що не се покриеш някъде с жалките си напъни.

Най бруталнотото в цялата работа е, че краварите пак използват барутните ускорители които загробиха Челинджър!

Еййй луд умора нема бе колхозник. Кравички пак ти на главата бе говедо просто. Пии хапчетата и легай.

Горкото мамино джендърче, от истината боли, нали така?:) Като си толкова тъп , просто и интелектуално неразвито също точно като останалите бавни и слабоумни козячета, просто влез в нета почети малко и се образовай преди да драскаш глупости и да се излагаш като кифладжия Деби. Но да прав си забравих, че козака е писател, а не чатател!

Бойнг, или Боинг? Как е на френски "да" - "уи", или "уй"?

Има проблеми с двигателите, но е на стабилна орбита...Какво изказване!

Съвсем правилно - достигнала е стабилна орбита, но заради проблема с двигателите, не може да се изкачи до орбитата на МКС. Трудно ти е да проумяваш елементарни неща? Не се коси, доктора каза, че няма да се оправиш...

Не се коси джендърството не се лекува, то е диагноза и това е факт. Дъмии, да те светна нещо джендърче, проблеми с двигателите обикновенно значи само едно! И това е катастрофа Деби. Особено ако са маневрените, ще стане като с бидоните на Мъски, или ще се удави в Океана, или ще се разбие или ще изгори.

Охооо всемогъщият трол е специалист и по маневрени двигатели... боже, боже... прибери си вересиите, моля те....

Амчи да пуснат стълба от МКС то и да ги поздравят с песента Stairways to heaven и да катерят

Вероятно визират, че не пада и от там стабилна орбита.

Да вадят Батута .Ще не върши работа. На руснаците аварийната система видяхме преди няколко мецеца ,че работи безотказно. При първия фойерверк .... ще има задна .

забравили са да изключат MCAS

Бойнг и Сейс Екс :)

а бе пак ще викаме рашките,няма как с тоя матрял за милиарди

Не се наврещя ей.

e така си е тотална некадърност цари в боинг