Новата космическа надпревара и териториалните претенции към Луната

Земният спътник има ресурси, който не можем да открием на планетата си

Обратно в новината

Коментари - Новата космическа надпревара и териториалните претенции към Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пращайте НАТО на луната в бази и няма да имате проблем, долни, гнустни боклуци.

Човешката колонизация винаги минава през едни и същи етапи, бързане, заграждане, превземане и възвръщане, масово доставяне на нови хора и на края отделяне. САЩ предварително продаваха части от Луната и даже имат издадени натурални актове за тях. Сега трябва спешно да ги защитават.

Американците са най-наглите на света. Китай имал претенции, но нали самите американци се бият в гърдите, че са забили знаме на луната?

Много ги е яд американците, че докато се карат с руските пияници, Китай изстреля най-много ракети за периода от 2020г. насам. Няма роскосмоси, спейсексове, просто Китайците ги оравят на луди. Имат вече тяхна си космическа станция, докато в същия момент МКС се разпада. Готвят около 14 различни изследователски мисии, докато другите 2 държави едва успяват да смогнат за една (те руснаците май и за една не могат), та китайчетата се справят просто перфектно.

Сибир после полюса и като съвсем ги оглозгат ще преминат към Луната

Диванните експерти от дирбеге могат да имат мнени8и силна позиция по всяка една тема. Независимо колко далечна и безпредметна е тази тема. Успех дирбегасти !

Земьо Македонска !

Предлагам ,България да си присвои слънцето и всички да ни плащат данък ,че го ползват

От га стъпи на Луна царь Иван Грозной, Луна- ето земля руская! Експедиция крепостни селяни от Подмосковието с дървени ракети е била изпратена на Луната с помощта на метателна обсадна машина. Стъпвайки на Луната, която преди 300 години е била населена и зелена цветуща планета, местните лунатяни, виждайки брадясалите, мърляви пояни крепостници с увити парцали около краката вместо обувки напуснали Луната. От тогава там има руска етническа общност...

Пич, ти притежаваш ли нещо, което да не е произведено в Китай? Китайското качество е всякакво - от най-ниското, до най-високото възможно. Пример? Ракетите - САЩ за 2022 имат 12 изстреляни ракети, 5 от които неуспешно. Русия имат 7 изстреляни ракети 3 от които неуспешно. Китай имат 41 изстреляни ракети, 1 от които неуспешно.

Доколкото знам американците отдавна продават парцели на буната, та кой е колонизатора.

Европейците бяха прецакани в полза на миризливите азиатци

Ааа,недейте се пъха дето не ви е работа.Американците отдавна имат офиси на луната,има и филиал на Холивуд. Това е положението.

lu4ka

Натурални - био, органик или природосъобразни ли означава?

Изтъркахте се с това.

То е ясно - обратната страна на Луната е китайска.

Сакън, недейте! Лошите жълти човечета ще отнемат хубавата Луна от добрите американци? Всички филми на Холивуд ще са напразно?

Истински означава!

Ако не беше шрапнела у гъжо на Рогъзин, до сега щеше да е кацнал там със сармат. Нищо де, за компенсация ще го изтрелят там с HIMARS.

Нанайси, чакаме твоето компетентно мнение!

Знаят да скачат на батут.

Луната винаги е била Македонска

Луната е такова джудже че няма никакъв шанс за смислено заселване там

Индианците претендират за континента, но на САШ му дреме на патката.

В интернет можеш да намериш информация за количеството изстрелвания за миналата година. И евентуално можеш да научиш, че СпейсХ има повече от Китай

И защо изтрихте коментара, който казваше, че агентите на руското военно разузнаване са на хранилка в БАН? Много ли е секретно?

Мачът ще приключи за Китай преди да е започнал, ако проекта на СпейсХ Старшип бъде успешен. Това ще промени всичко - много и чести полети на ниска цена. За да бъде изградена база на Луната е нужно именно това

Китайския прогрес се дължи на алчността на американските корпорации за големи печалби чрез по евтиния труд на китайците. Така бяха изнесени от Америка и копирани от Китай най съвременните технологии в компютрите, телекомуникацийте, самолетостроенето, електрониката, машиностроенето, електротехниката, фармацията и всичко останало. Америка изнесе в Китай пройзводството на свръх секретни електронни чипове за военни нужди… освен кражбата на технологии по този път, котайците изпращаха и продължават да изпращат учени и специалисти в Аметика и Западна Европа, които са техни шпиони, представящи се за дисиденти търсещи политическо убежище. Те се внедряват в университетите, научните и военни институти, НАСА и Пентахона, в ЦРУ, ФБР, …и шпионират за Китай. Същото е и с руските шпиони и агенти. Китай и Русия са най големите крад ци на технологии и интелектуална собственост

Краварите трябва да свикнат с мисълта, че не са вече световен господар !

Ми що Европа и Сща ги приемат

Същото правиха и японците след ВСВ !

освен херий няма друго. Луната е куха, тя е щит срещу астероиди и метеорити идващи към земята. Това е изкуствен обект пригоден да ни пази-привнлича падащите към себе и и така се избягва земята.

Китайските маймуни заразяват света с най различни вируси за да унищожат населението и да го колонизират. Първо ще завладеят Сибир от разпадащата се руска педерация, после останалата територия до Украйна.. След това ще тръгнат към Европа и Америка… така пише в Библията…

Обратната страна на луната е на пинк флойд!! Точка!

Филмите са само в кухата ти луна

Вестник Строго секретно преди четири или пет години публикува снимка от обратната страна на луната.Вижда се път.Намерен е апарат от над милиард години с два австронавта вътре. иа една фирма от КАНАДА която още през 1969 годинна продааше билети за запазено място за екскурзия до Луната.Струваше два долара. Всеки билет си имаш номер, означаващ реда за посещение на Луната. Нейде се писа, че се разпродавали парцели от Луната вече. Ние пък българите придобихме нов континет-Нова Атлантида обявена за кралство.

Луната е била там преди нас, ще бъде там и след нас, Не може да принадлежи на някой си. Алчността ще погуби всички ни!

В САЩ, страна с 330 милиона население, от началото на 2023 има 102 жертви на стрелба с огнестрелно оръжие. В България, страна със 7 милиона души население, това е 9-тата жертва.

Човекът се притеснява защото САЩ вече обявиха Луната за своя, та си е притеснително ако китайците фактически я овладеят преди САЩ;) 07.04.2020 Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа изпълнителен указ в понеделник в подкрепа на търговската експлоатация на ресурси на Луната и други небесни тела, като освен това насочи администрацията на САЩ да се противопоставя на всеки опит да се разглежда космическото пространство като публично достояние на човечеството. Текстът на документа бе разпространен от пресслужбата на Белия дом, По-специално в документа се подчертава, че САЩ не признават Споразумението за дейността на държавите на Луната и други небесни тела, прието с резолюция на Общото събрание на ООН през декември 1979 г.

Късно са се усетил по света, Кирил Петков вече е изтъргувал и хелия, и самата Луна...

Първо да отидат на Луната ,после да мислят за подземните богатства

Значи в България стават 5 пъти повече убийства с огнестрелни оръжия, неслучайно сме на първо място по смъртност с 18-20 промила

Гриша Гриша отиди при Миша. Там ще ти е мястото

Ще стане страшно, когато в спора се намесят и македонците ...

Космическата мощ на двете страни е ясно като бял ден, че сащ няма шанс за нищо.

а като сравним рашка говняшка с двете е все едно да се сравни луната юпитер и сатурн - вдно руско гавно

тебе май петков те е евал като малък и сега го сънуваш и ти в в ума нон стоп

Само Рашка ви е в главите на някои!

в сащ има 42 убийства на 1 милион а в рашка говняшка 102 на 1 милион или 2.5 пъти повече

Няма нужда от вода на Луната.Точиме от тука и я караме горе там пиеме тука туземците измират от жажда след това се връщаме и продължаваме да живеем