Новите електрически скутери за споделено ползване ще идват при потребителите сами

Те също така ще отиват до зарядните станции автономно, без нужда от човешка намеса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по голяма глупотевица не бях виждал.... а и всеки който кара тротинетка рано или късно обръща резбата...Факт!!!

1 скутер и две бири моля

Какво става, ако стане ПТП с участието на такава тротинетка ? Кой е виновен и кой дава показания. Тротинетката трябва да има и ръчичка до може да се подписва на протокола. Дали ще има застраховател, който да застрахова автоматични тротинетки с "гражданска отговорност". Нищо чудно тези машини да получат и граждански права, под предлог вандалството срещу тях да се третира, като престъпление срещу личността. Няма по голяма глупост от тези тротинетки, правена през последните 20 години.

А няма ли да пречат на движението и на околните докато се придвижват сами ?

А правилника за движение? Представете си това нещо да навлезе в кръстовище. Това е възможно след 10-15 години, когато ИИ достигне по-високо ниво.

Те се движат по тротоарите.

Дано не срещнат ром по пътя.

Като им трябва да си купят. За обществените могат да бъдат съдени за проблемите които създават. Като разхвърляни навсякъде. В София дори умишлено слагани на пътя на хората от самата фирма дето ги предлага.

А, бомби? Ще може ли да носят? Автоматично. Без човешка намеса.

Ставаш от леглото, сядаш и пиеш кафе, сядаш в рейса, метрото, стоиш на тротинетката, седиш в работата, и пак обратното... После се чудим защо толкоз европейци имат хемороиди. Аз лично подозирам за свръзка на хемороиди с еднополовата любов, предполагам че после търсят някой с дълги черни патки да им изшкурят хемороидите. От там свързвам и еврогейството с тротинетките. Сега без шега, по-добре е да имаш твое жилище или под наем? Трябва да си идиот да плащаш колело или тротинетка под наем, ако истински ползваш, да речем от метрото до работата по 2х10' на ден, излиза минимум 150лв на месец, за тези пари може да ползваш такси, абсолютно също е по отношение за проблема с хемороидите. Аз лично по друг начин съм решил този проблем, без този тип вътрешно шкурене ;), работата ми е на 4 километра, това е 30' с колело или 50' пеша, това ми е платения фитнес за месеца, в смисъл ми плащат за това, 600 лева на година от спестени карти за транспорт, бензин. :) Принципно ако живееш далече -15 км можеш да си купиш твоя тротинетка и да ползваш 7-8 месеца в годината.

къв фитнес бе ти си пълен неандерталец

всъщност, фитнесът НЕ е блъскане на некви празноглави батки (неандерталци) цЕл ден в "залата"...фитнесът не е помпане на мусколи....маса и т.н.....точно това, което е писал човек това е истинския фитнес...

Тук в Хелсинки водолази извадиха над 20 такива тортинетки хвърлени в морето... Незнам в България колко приятелски се отнасят с тях?!

От сега ви казвам това в България не може да стане. Съжалявам помечтайте си и до там