Новият етикет за телефонни обаждания: Първо съобщение и никога гласова поща

Кога е добре да звъните няколко пъти подред или да приемате обаждане на публично място?

Обратно в новината

Коментари - Новият етикет за телефонни обаждания: Първо съобщение и никога гласова поща | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като чуя 'етикет" и ми е ясно - глупости за снобари

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА! Живея в чужбина и всички имат и си слушат гласовите съобщения! Винаги съм се чудел защо като съм в БГ има хора които са си спряли гласовата поща! За мен е необяснимо. А тази статия е дъвка за запълване на новинарския вакум в момета или задача на новопостълил!

Глупости на търкалета! Статия за олигофрени, които не разбират, че авторката е платена и целта й е да наккара хората да харчат повече от нужното!!!

Дир стана нещо като таблоидна, жълта, чалга, футболнофенска медия, с претенция за нещо повече

Това предложение да се изпраща съобщения, преди обаждане, трябва да го е измислил някой "много умен". Значи пращам съобщение дали може да се обадя, но го виждат след 2 часа. И са в шах, чудят се - да отговорят ли при това толожение. Отговарят. Но аз виждам отговора след 1 час. Аз съм в шах -Да звъня ли сега... Затова умните хора са измислили друг етикет - при звъннене има зелен и червен бутон. При първия провеждаш разговора. При втория отказваш. Като за да се избегнат недоразумения има и отказ със съобщение. Другото са глупости

Тъпотии.Или звъня и вдига или нищо.

Това са някакви стандарти измислени от iPhone тейн малоумници ли?

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ----- https://mub.me/handy

Господи Биже мой, какво се случва с този свят!

Това поредната айфон помия ли е? Не че андроиската е по-малко помия, но при олигопол няма голям избор! Аз като не мога не вдигна, гласовата поща е чудесно нещо при непознати номера.

Честита ИК, влязла в сила преди 23 минути!

Видеообажданията се появили преди седмица?!? Ама вие сериозно ли?!? За Скайп май не сте чували? :-) Смешна ПР статия за индийските айтелефони ли е това?!?

Видео обаждания има в GSM (3G) стандарта отпреди Skype.

Малиииииииии..... Тука е пълно с жалки Путинопоклонници

Статия от Вашингтон пост. Това ще да е ръководство за ползване на телефона от Байдън. Ами дире, много благодаря, ама аз съм си наред.

Като чета статията... почвам да си мисля че това е наръчник за някоя секретарка, която трябва да знае какво да прави в работно и извънрабоотно време със служебния си телефон;)

Класика е когато се стигне до проверка на гласова пощенска кутия. Чува се: %%%%%% вашата..... Тоя не вдига. %%%%% го тоя. А реално хората звънят продължително, и изведнъж чуват, моля оставете съобщение след сигнала.

Дайте някакви съвети за Самсунг моля. Тази статия не ми е полезна.

Звъня, когато реша, че искам да се обадя. Вдигам на позвъняване, ако реша, че мога да говоря и номерът ми е познат. Пиша съсобщение, когато поискам. Не ме е грижа за тъпи и измислени от никъде правила. Телефоните са за това. Да се комуникира с тях. Ако някой не може да говори в момента, да мине на самолетен режим или да не ми вдига.

Яко ми късат анала черните ! После им лапам !

Навремето беше модерно следното: "Звънни ми ти, че ми пада батврията!" ДейВа и чифутските СМС-и

Откъде ги намиратЕ такива глупави статии,които с нищо не помагат., а само натоварват хората повече.Майната ви.

Ма май е време да ви уволнят всичките и да ви заместят с Чат Джи Пи Ти. Гарантирано подобна простотия няма как да изгенерира.

Днес една тъпа овца дърдореше през целия магазин та чак до касата и натам. Държеше да я чуят всички.

Гласовата поща не отживелица, особено в офис със телефони по бюрата. И ако не я чуеш, някой началник да те подсети, защото телефонът ти примигва.. ужас

Пълна простотия е да се обаждаш на някого, преди да си пуснал поне един факс и няколко е-мейла с които да договорите протокола за телефонния разговор.

И да го предупредиш за темата на разговора. За да не се стресира извънредно може да му изпратиш какви трябва да са неговите отговори.

Мобилите телефони са плод на прогнилия капитализъм! Откажете се сега, а е добре и да се преместите в Россия, ако и вие като мен обичате Владимир Владимирович. Там няма телефони и вредни навици. Само самогон, лади и телефони с жица. Ще сте здрави поне докато ви мобилизират. Слава на патеиарх полк. Гундяев и ген. Кадиров

Че имаме нужда от малоумието ти. Мобилните телефони още от Сноудън насам е ясно какъв инструмент за следене и събиране на данни са. На неграмотниците, които ползват технологии като маймуни прясно слезнали от клона, всичко западно е муцка. Ако ще и евтаназия, храни от хлебарки, 10 грама месо на ден, сканиране с ИИ да ви дадат, щом идва от запдада е ПРОГРЕС. Слава дъ Кокейн, Маккейн, Нюландейн, Байдъномикс и Барбенхаймер до дупка. Заслужавате си зануляването на Давос.

Абе май не сте схванали иронията на пича.

А може би сме я схванали и я намираме за плиткоумна?

Скайп не ли фейстийм или гъзчат на чат пат.

Поредната диария, писана от ИЕ за Вашингтон Пост .... ей това са им "важните" проблеми на демократично-лебералната паплач.

Диария ти е фостата копейко.

Служебен вазелин в соросокопа. Не празнувате ли "демократичното" налагане на Истанбулската Конфекция? Няма ли опорки за Контранаступа? Нещо перемога с призрака на Куев и вещицата от Роботине? Няква драма ли се развива при вас? Парите ли ви спря Сорос?

За соросоидните кавали, които живеят в телефона тия неща са жизнено важни. Виж как изригна като гейзер тоя...

Абе как се появи "етикет за телефонен разговор"? Па и правила имало!

Това "ало" какво е, ако не етикет? А " може ли да говориш" какво е?

Явно като си вдигнеш тоалетната чиния също го проявяваш. Може обаче да си модерен ЛГБТКЮ+ инклузивен активист и да обвиниш компаниите които правят капак за тоалетна чиния в дискриминация и да си праскаш отгоре върху капака. После снимаш и в Тик-ток да събираш последователи да протестирате за Затоплизма.

Аз не казвам "алоооо" като вдигам на някой.

те такава простотия само сноб жендър мое а измисли

НИКОГА НЕ ВДИГАЙТЕ, АКО ВИ ЗВЪНИ НЕПОЗНАТ НОМЕР! Може да е познат.

Никой непознат няма да те потърси щото си много убав или да ти даде пари. Най-вероятно е досаден колцентър или измама !

Или да ти каже че колата ти се свлича в дерето.

Тази т.н. "статия" няма нищо общо нито с естествения, нито с изкуствения интелект.

Глупости на търкалета, FaceTime съществува от много години

Видео гласово съобщение във Facetime има от iOS 17.

От около 10 години

Сте изхакали. Някъв опит за айфон продукт плейсмънт ли е това? Как е възможно да сте толква малоумни? НЯМА ЕТИКЕТ извън нормалните човешки ОТНОШЕНИЯ и ВЪЗПИТАНИЕ. Което малоумниците със смартфони явно сте забравили. Няма въобще да обяснявам що е то UX Design и Accesibility и защо подяволите съществуват тези функции в тъпите ви смартфони. Бива олигофрения ма ДИР СЧУПИ ТЪПОМЕРА от Пландемията насам.

Ох, боли ....