Коментари - Учени откриха ново състояние на материята | IT.dir.bg
назад

Учени откриха ново състояние на материята

Изследователи откриха нови доказателства за наличието на мистериозно ново състояние на материята, известно като „квантова спинална течност“.

Обратно в новината

Коментари - Учени откриха ново състояние на материята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука виждам поне двама ядрени физици, астролози, лингвисти, мистици и теолози...всички без работа.....

Голяма мъка, голямо нещо... Вавилонците и лайняно въже ще прегризат, и течности ще намерят, където ги няма и други чудеса ще извършат, само и само да не се изправят пред света и да признаят съществуването на етера. Държането на света в неведение им позволява бруталните пари за псевдонаука, материалистическата космология и пробутването на глупости като големия взрив и липсата на свободна енергия. Така се измекярства на окото над отрязаната пирамида.

Лесно е! Доказваш етера. Публикуваш. Учените започват да търсят грешка в хипотезата ти, не успяват. Етера е доказан факт.

Проблемът ти е невежеството и гордостта. Горделивият човек не може да признае и да се радва на постиженията на другите, независимо че могат да му бъдат полезни. Той ги приема като лична драма. Обикновено егото на такъв тип хора не кореспондира с личните им качества и това предизвиква в постоянното им неудовлетворение от живота. Гордостта замества любовта в сърцето на човекът, а тяхната суета замъглява разумът им и те губят способност да познават истината. Това е наградата на техният бунт срещу Творецът. Жена ли си?

"Проблемът ти е невежеството и гордостта. Горделивият човек не може да признае и да се радва на постиженията на другите, независимо че могат да му бъдат полезни." и т.н. И това го каза човекът, чийто първи пост тука е да критикува като глупост постиженията на другите.... Без коментар....

Лисват ти обективизъм и изпадаш в парадокси, които са запазена марка на еволюционистите. Един от тях е че те си мислят че са интелигентни същества продукт на сляпата случайност, които вярват в спонтанното зараждане на вселената и живота в нея без причини, идеи и предназначение, а отричат съществуването на по-висши същества от тях, които могат да контролират физическата среда в която живеем и които имат определени очаквания от нас за да отговорим на техните високи морални стандарти. религия на грехът е егоцентрична.

Квантово-спинова течност, "спинална" е от гръбнака. И "кондензат" на Бозе-Айнщайн.

Същото си помислих и аз, докато четях.

Тези хора още живеят с илюзията, че космическия вакуум е празно геометрично пространство вместо физическа среда изпълваща геометричното пространство на вселената, която активно си взаимодейства с материята. Затова квантовият свят им е такава мъгла. Творческият колапс на материалистите в света на науката е впечатляващ. Те се въртят в кръг и си гонят опашката в следствие на метафизиката наречена познание, която са получили в световно известните университети - центрове на "науката"контролирани от вавилон. Всички вълни се разпространяват във физическа среда. Те са част от свойства свойствата на физическата среда в която се разпространяват, а не отделен феномен. Електромагнитните вълни не правят изключение. Те са част от свойствата на космическият вакуум и не могат да се разглеждат отделно то нея. Те са трептения в неговата структура, чрез която се разпространяват на дистанция. Всички вълни имат свойството да заглъхват с отдалечаване от техният енергиен източник поради разсейването и съпротивлението на физическата среда. На този естествен процес се дължи червеното отместване на светлината идваща от отдалечените обекти във вселената. И на ротацията на галактиките при която част от тяхната излъчваща светлина материя се отдалечава временно от наблюдателят а друга част се приближава измествайки спектъра в на излъчваната светлина в срещуположната посока - синьо отместване. На практика човек може да придобие истинско познание само от Създателят на този свят. Кой по-добре ще знае от Него как работи тази прецизно настроена машина.

Евала Боби! За теб в генетиката и квановата физика няма тайни. Какъв ерудит, каква дълбочина на мисълта.

МДа, и аз си помислих, че е "много напред" с материала. Направо се чудя защо не преподава :-D

Тебе притеснява ли те че има хора по-любознателни и наблюдателни от теб? Да не би егото ти което най-вероятно не съответства на възможностите ти да предизвиква такъв смут в душата ти? Щеше да си интересен ако имаше аргументи.

FuckTheEU

Еврика! Квантовите компютри ще бъдат с квантово спинална течностно охлаждане!

Баси смешното изречение: "...При квантовата спинална течност електроните - едни от основните неразделими градивни частици на материята - се разбиват на други квазичастици.... " Първо електроните не могат да се разбият и второ не са квазичастици. А самото изречение е парадоксално. НЕРАЗДЕЛИМИТЕ електрони СЕ РАЗБИВАТ от една страна и от друга ГРАДИВНИТЕ ЧАСТИЦИ ставали ДРУГИ КВАЗИЧАСТИЦИ.

По принцип електроните са изградени от други частици и могат да се рабият.....но изречението е преведено глупаво и звучи абсурдно.

Отбележете деня. Учените откриха "Душата" !!!!!

А таа течност става ли за пиене? Кво ще стане ако я пробваме, как е на вкус?

ставаш пълен идиот

Интересно кво ли става като я пие вече оформен пълен идиот? Нещо като делене на 0 или не?

AbuTalib

Няма квантова материя.Има само материя. Веществото има форми.Квантова е ФОРМА на веществото.Слаби са тези физици, които разбират материята като вещество с различни състояния.

Толкова ръбове има тук, че не са чували за "спин" във физиката...

Бате, каде каза го има? Ааа фъф физиката ли, а аз в моята физика дали го имам, щото булката не ми е казала.

тъъъъп

Олеле и материята ли има спин? То сега вече е ясно, откъде идва тая болест!

Идва вероятно от опитни ваксини правени в Африка, които са били заразени с материали от маймуни. Маймуните първи са имали разновидност на ХИВ вируса, който бе с друго име. Така че най-вероятно СПИН е плод на "медицината".

:)

Бхахаха, "квантова спинална течност" - олеле, беее! Къде ги намирате тия провинциални тройкари, не е истина! Седни си, Слаб 2!

защо не дадете в скоби и на английски наименованията, "спинална" го чувам за първи път, вероятно става въпрос за "куантум спин ликуид", спинът е някаква характеристика в частност и на електрона да речем, ама прилагателното изведено от този корен звучи зле - спинална, може и спинова, спинска и дажа спинозна да напишете, ако искате все ще е зле - инглиш си е майката в науката, ама необорим, неоспорим и т.н. 100% факт!!!

друго си требе тука!!! Езичетата немат никва значка!!! аре буе-буе!!!

тая материя си е като спинална упойка

щот не само кравари могат да мислят - пардон поправка те ич не могат да мислят - не само поканените от тях могат да мислят ай със здраве!

Тесла го е предсказал