Ново проучване вещае проблеми за отгледаното в лаборатория месо
Екологичните му заявки се оказват спорни
Обратно в новинатаКоментари - Ново проучване вещае проблеми за отгледаното в лаборатория месо | IT.dir.bg
Коментари
Явно лобито на почитателите на "бубите" е по-силно от тези на изкуственото месо. За плебса и двете ще са вредни, но все пак е важно, кой ще прибере парите.
Сега да не си мислите, че ще реабилитират стопанствата и малките ферми? Неееее - ще го въртят, ще го сучат, ама ще ни набутат скакалците в чиниите!
Основния проблем пред лабораторното "месо" е че нормалните хора просто не искат да го ядят. Даже Били Гея (основен спонсор на тоя дебилизъм) каза че той лично не би го ял, ама горещо препоръчва на другите да го ядят.
Ами ще го набутат като добавка в храните, както направиха с насекомите. Още повече, че глобалистите смятат да затрият фермите заради въглеродните емисии, болестите по животните, нехуманното отношение към тях.
ще има смисъл само за веганите, и те ще си го плащат скъпо, няма да може да конкурира екологичното производство
Не виждам как нещо естествено измислено от природата може да бъде по-замърсяващо или с по-голям въглероден отпечатък от каквото и да било отгледано в лаборатория...
Положителният ефект обаче е в драстичното намаляване на човешката популация след консумация на лабораторно отгледано месо.
Това е разликата между малките ферми и промишленото отглеждане на крави чрез фармацевтичната промишленост. Кравите хранени само с трева имат отношение 1:1на Омега 6 към Омега 3. Във всички останали случаи Омега 6 е десетки пъти повече. Което е чиста отрова за човека. Не смея да мисля, какво се садържа в изкуственото месо, освен Омега 6 мазнини.