Обединените арабски емирства пращат сонда към Марс

Ако всичко мине по план Червената планета ще бъде достигната през февруари 2021 г.

Обратно в новината

Коментари - Обединените арабски емирства пращат сонда към Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей и там ще засерем...

Язе се чудех защо са им тия високи блокове - буржове, а то било да пращат спътници без ракета. Привързваш го горе на антената и надолу с асансьора, нема натоварвания, рискове. Язе съм се возил у асансьоро на Бурж Халифа. Мноо яко е!

С килимче до Марс, брей завряха Мъск в където не свети на кучето...

Сравняваш автобус с радиоуправляема количка. Че си кух, вече го знаем. Няма нужда да го доказваш! ;)

Само русначеата ли няма да могат да пратят нещо на Марс? Дори камилари и козари успяват.

Ау, защо така овцете мразят цели народи?... ;)

Да, знаем че мразиш американците и българите. Очевадно си овца.

Значи, аз като не мразя никого, какъв съм? Вземи реши най-после! Когато сам си противоречиш, не мога да споря с теб!!!

Не сте права. Руснаците пратиха Фобос-грунт да изследва един от спътниците на Марс.

Чакай сега, нали Мъск щеше след година-две вече да е пратил ЖИВИ ХОРА на Марс? Тогава защо са тези мижави полу-мерки сега? Защо НАСА праща (уж) апарати, защо всички други (от нелъжещите страни) гласят да пращат спътници? Какво излиза? Че никой от специалистите не вярва на scam-фантастиките на Мъск. Само някоя друга неграмотна овца от тукашните... Ама вие овцете верно не се усещате, като ви качва някой на пързалката... :) И после - ау, защо ми е толкова провален и скапан живота. Ами защото си тъпа овца без инстинкт за самосъхранение, какво друго да ти се случва? Ако искаш качествен живот: Стъпка Първа, излез от кошарата. ;)

Овцете немеят, дори и не блеят: току-що осъзнали в какви филми живеят... :)

Прибирай се обратно в стаята преди санитарите пак да се те хванали, че шляпаш и врякаш по коридора бе.

НАСА ще праща марсоход, Мъск ще праща хора. Това са две различни събития. А и преди хората, там ще има "осигурителни" мисии - материали и техника за строителство, провизии и т. н. т. Очевидно в главата ти е страшна каша! Уж от овце разбираш, а на две овце сено не можеш да разделиш... :)))

Хе хе, пращат уя ми, как го виждате араби техници и учени, те са още на нивото на VII век, века на пророка им, на тях акъла им стига само да карат камилите през пустинята. Други им работят а те си плащат. Целия Дубай, Абу Даби и останалите е изграден по проект на европейци и американци, строителите са от Индия, Бангладеш и Филипините.

Абе, да не би да има нефт на Марс?

Понеже си третия, дето споменава нефт, или пък си същия, но за трети път го споменаваш, ще ти задам въпрос! От какво ще се образува нефт на Марс?

Нефт на Марс няма. Но може да има метан. Което също е много ценно!

Не само може, ами направо си има метан. Малко ли се чудеха дали е от биологичен или от химичен произход?

Някои тук продължават да свързват арабите с петрола. Но арабите отдавна са по-напред с материала. Парите от петрола се инвестират в туризъм (всички знаем за хотелите в Дубай, за изкуствените острови и т. н. т.), зелена енергия (предимно соларни станции, слънце при тях предостатъчно), а сега и в изследване на космоса (където природните богатства са неизчерпаеми). Продължавайте да си ги мислите за изостанали и невежи, един ден ще стане ясно кой е изостанал!

Тъй де, ама щото има още търсене на петрол! Като спре, ще ми ядат цървулите!

Точно това ти обяснявам! Инвестират!!! Имат изградени соларни станции и ще продават ток. Имат развит туризъм и ще прибират парите на нашите бизнесмени, дето ще се хвалят, че са били в Дубай... А ние къде инвестираме? В бетон по Черноморието... И като избягат туристите, сам ще си ядеш цървулите!

Е що с помощта на американски експерти? Нали има Руски такива? Аааа, вярно, те руските още не са успели да приземят успешно нещо на Марс.

Сондата колко метра дупка ще пробива? Резервоари за петрола има ли?

Обявиха, че отлагат изстрелването заради лошото време. Сега чакам Нанайси да обясни, че го е предрекъл, понеже японците са лъжлива нация, също като американците... На този човек (Аполо-нанайси) света му е крив, понеже всички мислят различно от него! Все той прав, а всички останали грешат!

Не, просто е щатен трол, провокира трафик. Всички големи сайтове го правят.

Овцете немеят, дори и не блеят: току-що осъзнали в какви филми живеят...

И за поет не те бива... Изобщо, бива ли те за нещо? Освен да пишеш смешки!

Ще има ли питателни фурми в сондата?

Името на следващата ше е CAMELSKY :)

Rexroth

Ще сондират за нефт на Марс.

Не! Ще основават колония - Обединените Марсиански Емирства. :)

Вчера апарата се казваше "Амал", днес се казва "Хоуп"... Въпреки, че и двете думи означават едно и също, все пак това е име. Имената не се превеждат!

Ама как така не летят с батутине на найлон муск бе?!!!! Ама ти какво си мислят?!!!! Май ще има национализация там по американски, ей къде са 2 корпуса в Ирак отсреща! Че и на тяхна земя има 12 бази!

С камила ли са я пратили или са я изтреляли с прашка?

ОАЕ пЛащат сонда към Марс.

А троловете от БГ що не пЛащат сонда на Марс? Щото гроздето е кисело! В БГ се содира само материала и офцете!