Обещават суперкомпютърни изчисления на обикновен РС

Разработката на Toshiba е изключително ефективна в анализа на данни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смисълът на такива данни е ти да ги имаш, а другите - не. Ако всички ги имат, все едно никой ги няма и играта се превръща в тото. А може би това е целта - да се премахне предимството на големите играчи.

Бравоска на тия, вече всеки ще може да си КОПА Биткойни на своя комп и курса му ще падне на € 1= 1 000 000биткойна

От пусто в празно. Един компютър сметнал, друг го преметнал. Борсови данни... Единствената полза от този алгоритъм ще е, ако убие борсите с все борсовите далавераджии, търтеите на икономиките.

Единствената полза от твоя коментар беше да се изходиш компетентно по темата с празни мисли... Що не провериш от колко хиляди фактори зависи един борсов индекс и колко сложно се изчислява, еле пък предрича - ей, тъй, за разнообразие да пробваш да вкараш мисъл....

Забавно е когато малоумници се правя на оригинални. Нямаш никаква представа от борсите и смисълът им. Ще ти дам прост пример, като за прост човек. На борсите се продават фючърси примерно на жито, ако догодина има суша примерно цените на житото трябва да скочи много но заради фючърсите те не скача толкова и обратното при богата реколта цената трябва да падне много, но заради същите фючърси тя не пада толкова. Това е част от регулацията на пазарната икономика.

фючърсите са вид застраховка . ако си купил 3 кораба жито - удряш 1 кораб на къси и ако не пристигне не понасяш цялата загуба . не са инструмент за регулация . падежът на фючърсите е 1 месец