Коментари - Обявиха най-добрия телефон в света след MWC 2023 | IT.dir.bg
назад

Обявиха най-добрия телефон в света след MWC 2023

По време на GLOMO Awards отличиха и редица други технологии

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Обявиха най-добрия телефон в света след MWC 2023 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най простия телефон е айфон, и го купуват само тези дето нямат пари в джоба, обаче има айфон, много тъп и прост народ има,!

Като гледам си бил пред огледалото, когато си писал тая неграмотна простотия…Ти да не мислиш, че на световното изложени са гласували български ки..ви, панелни бедняци и мутри? Великобритания, Франция, Канада, САЩ, Китай даже…..

Преди близо 10 години си купих хуавей П9, дъщеря ми получи фирмен айфон 6. Може да греша за номера, но и двата бяха топ моделите за годината. Когато отваряхме един и същи сайт, моят винаги го правеше по-бързо. Когато ни търсеха по вайбър в група, съобщението го получавах първо аз, после тя. Моят (с камери Лайка) правеше по-добри снимки и клипове. Нейният беше поне три пъти по-скъп. Не знам, какво е качеството на ябълката днес, но интерес за мен не представлява.

Най важно е да имаш iPhoniiii и да си светиш с фИнерчето ходейки към външната тоалетна на село. ;-)

Обзалагам се, че повечето айфонисти гласуват за Доносническа България и Продължаваме Подмяната. За да бъда честен и аз си купих първоначално 14 про макс за 1600 Евра. По- големо дърво не бях хващал. Говоря за хардуеъра. Този динамик остро е ебаси и гнуснара грозотия. Телефона е ръбест и тежък. Пърформънса беше добър, но нищо особенно. Единственото, което намирам за топ беше фейс ид-то. Ако вкъщи не ти е всичко на Епул ск е даже тройма набутвачка.След една седмица го върнах, чаках още три месеца и сега съм с Галакси 23 ултра, който превъзхожда 14 ката във ВСИЧКО. И е доста по евтин отгоре на всичко

е явно не е във ВСИЧКО щом толкова ти е харесал фейс ид-то на 14ката

Бегай бе, смешльо - 14 про никога не е бил 1600 евро! Тея ги говори на комшийката! Хахахах

Няма да чета коментарите, но мога да се обзаложа, че гроздето е споменато поне веднъж :D Когато за иновация се смята една анимация и новина в технологичните сайтове е това, че някой си производител е пуснал телефон с нов цвят, нещата са ясни. Тъжно, та чак жалко. 3+ лв. за телефон?! Откачена история. И не, гроздето не е кисело, кисели сте вие, защото животът ви е заключен в 200 г метал, стъкло и пластмаса.

Айфончето е безспорен фаворит от 10 + години, само панелките не го вдянаха това

Абсолютно съм съгласен с теб. Знам че звучи странно, но именно това че правят изключително добри телефони всъщност е огромен проблем за Apple. Тази 15ка звучи чудесно, определено бих си я взел ако ми трябва телефон ... за жалост моята 12ка работи перфектно и надали ще я сменя поне идните още 2-3 години. Значи следващия ми телефон вероятно ще е чак 17-18ка.

Изглежда тук е принципът "Който плати повече". Не виждам нищо иновативно в сифоня и втори път не бих си купил нещо тяхно. Преди много години им дадох шанс със Сифон 5, но не го оправдаха.

Хубаво че си ти да им “дадеш шанс”.. хахахаххахах

Каквото и да пишете , няма да се продава тая гад на тая цена

Кое викаш няма да се продава? От деня в който го обявиха до края на януари нямаше налични бройки в никой Апъл стор! Появяваха се тук там и докато го поръчаш изчезваше. Варианта беше само с поръчка и се чакаше до 45 дена! Не се продават на майка ти килотите на тая цена! Хахах хаха

10 години продават един и същи трошляк на едни и същи сноби. Вече дори не се стараят да променят дизайна, защото айфончето е просто имиджов продукт, а не технологичен. Не сменят и мелодийката, че ако не ти звънне на епъл в мола, как ще му избиеш парите колкото за една нива на село? Няма лошо, но, защо купуват и подобни "класации". Да ударят една санкцията на конкуренцията и готово...

всъщност 14 про е с нова мелодия… Ама как да знаеш като си ръб…

Само мутра и кифла могат да повярват на тази класация:) това е и основната таргет група на епъл...

Значи викаш Америка, Франция, Канада, Великобритания, Китай са само мутри и курви - хахаххахаха

Интересно ми е тази аварийна СОС функция през сателит дали работи в България. Някой знае ли?

Сега намерих статия по въпроса. Достъпна за клиенти в САЩ и Канада.

:) Сега феновете на нагризаната червясала ябълка ще получат душевен оргазъм и после ще приготвят по 5К за да си купят "най-добрия смартфон, когото познавам" ... А от фирмата обещават, за улеснение на потребителите, следващият модел да включи и вибратор, който обаче ще се продава отделно.

Избърши пяната, че S23U май май по-скъп от 14 прото, а е с операционна “назаем” …

Гроздето е кисело...

:) Епълджиите май ги е заболяло. Кеф. Ншщо де вибраторът ще им оправи настроението.

И какво му е доброто? Тези телефони не са мръднали от години и са все същата тухла. Едва наскоро решиха да поставят допълнителни камери, че вече започнаха да стават смешни, да искат толкова пари, а нищо ново под капака.

Каква голяма изненада! След толкова негативни статии и "мнения" за Апъл и продуктите им! :) :) Бях останал с впечатление, че фалират! Изостанала селска държавица. ;)

Брях, то станало като на гейровизията бе! Нищо, важното е да върви алъш--вериша..... нали?