Коментари - НАСА с важни нови открития | IT.dir.bg
назад

НАСА с важни нови открития

НАСА готви важна пресконференция, на която ще изнесе нова информация за "водните светове", намиращи се в нашата Слънчева система.

Обратно в новината

Коментари - НАСА с важни нови открития | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАСА са някаква маркетингова агенция вече. Само глупости.

Ей ненаграчили се загубеняк руски агит орки ей.

Тези, НАСАТА,ни сервират КАРТИНКИ ИЗРАБОТЕНИ В ХОЛИВУД. КАКТО ПРЕДИ 1/2век излъгаха с пътуванията на АПОЛО ОТ 1 ДО 16 ДО МЕСЕЦО. ОКОЗАХА СЕ ХОЛИВУДСКИ ТРИКОВЕ. Нека повторят,как са одили до луната днес и сега.

Отде ви изаравят бе.

Иван Петров

от луната..

Ебаси малоумника. Пътуването наистина се е състояло, а това че е снимано в Холивуд е заради липса на техника и други фактори. Поинтересувай се малко, не само да повтаряш каквото чуеш, такива глупаци като тебе тука място нямат.

хаха страхотно оправдание. Лъжата е факт.

Тези, НАСАТА,ни сервират КАРТИНКИ ИЗРАБОТЕНИ В ХОЛИВУД. КАКТО ПРЕДИ 1/2век излъгаха с пътуванията на АПОЛО ОТ 1 ДО 16 ДО МЕСЕЦО. ОКОЗАХА СЕ ХОЛИВУДСКИ ТРИКОВЕ. Нека повторят,как са одили до луната днес и сега.

Приказки за големи, умни и самонадеяни изследователи. То ума освен още ум да ражда друго не може ;)

martin

Ганио, що се буташ в НАУКАТА като си тъп?Тези българи които разбираха от НАУКА и по интилигентни, не са в България.За ваз е важно производството на домашна ракия.Пък науката я оставете под"мъдрото" ръководство на"професор"Кунева....

Честит 12 април на всички.

Да видим дали от сайта ще забравят да пуснат новина за това. Днес е денят на космонавтиката. Ето ви цитат от някъде: На 12 април 1961 г. в 9:07 часа московско време от космодрума Байконур излита космическият кораб "Восток" с пилот-космонавт Юрий Алексеевич Гагарин. Корабът извършва една обиколка на Земята за 108 минути.

Днес е руският ден на руската космонавтика. В международното пространство такъв ден няма. Само в страните от бившия соц.лагер се смята за "международен", както е наложено от СССР. Инак това е датата на която, по твърдение на СССР, е летял Юрий Гагарин. Полет който нито е обявен предварително, нито е заснет, нито дори са присъствали съветски журналисти или каквито и да е други хора, нито приземяването е видяно от някой. Едва месеци по-късно се появяват снимки, които може да са правени по всяко време и навсякъде, а още по-късно някакви смешни филмчета от студиото на Мультфилм

честит 1 април за 2-ри път.

Понеже путлерасите са твърде тъпи, за да измислят нещо оригинално за НАСА, че са фашификатори. Аз сега ще ви разкрия, какво е НАСА. NASA - National Animation Studios of America Демек NASA не се занимава с наука, а с анимации, с които ни будалкат. :))))))))

А НАСА случайно не е ли открила следи косми в ушите на Мъск?

Ама организираха безуспешна експедиция в опит да намерят гънки в мозъка ти.

Да, защото не успяха да стигнат до мозъка ми.

Това е главното изречение. Другото е пълнеж. "Европа и Енцелад са две изключително интересни луни, защото под дебелата им ледена покривка има глобални океани от течна вода, в която е много вероятно да има живот. " Много вероятно да има живот? Тези хора наистина витаят сред розови облаци.

Дори ти сигурно се досещаш, че не става въпрос за каракуди и щуки, а за някакви прости форми на живот ( е не колкото тебе, де). Шегувам се. Мир, брато...

За мен няма значение какви форми на живот свръх ентусиастите отнесени от вихъра очакват да намерят, защото е предварително загубена кауза.

Това че на Енцелад има океан са го казвали още преди 12-15 години по "Дискавъри" , а се знае от 40 -50 години.

Абе НАСА до кога ще открива топлата вода. Всички "много важни" пресконференции до тук са на тема...."Потвърждаваме казаното и доказаното от някой физик или математик от преди два века." Браво, само така. Повторението е майка на знанието.

Така де, за какво е експериментално доказване на тая или оная теория като има айнщайновци агит-орки в дира, да ви питат вас и готово.

Браво на НАСА, има напредък...Преди снимките с колосални открития бяха от дистанция минимум 25 светлинни години оттук.Е, вече са в рамките на Слънчевата система.Браво.Скоро и на Марс,Юпитер и ..., накрая-на Слънцето.Да живей!!!Урааааа!!!

Приличен бюджет за анимационно студио даже и в Холивуд.

щедър бюджет от 19,5 милиарда долара те тука е разковничето......

Тръмпи Цървула им спира париците и те правят жалки ПР акции, за да докажат, че вършат нещо и заслужават милиардите, които получават.

loyola

Нищо ново под слънцето: Хората са изхарчили парите и сега се чудят какво откритие да отчетат, та да има финансиране и през следващата петилетка... Ехее, ние откъдето се връщаме, те на там отиват :-)

Като прочетох заглавието си помислих, че са открили топлата вода. Като почнах да чета съдържанието, гледам почти съм отгатнал. Само поне отгоре не е толкова топла. ;)

Поне си знаел какво са открили, щото лично си ходил да видиш, нали, и отдавна знаеш какво е. А и руските експедиции и учени отдавна са ти отворили очите по въпроса и сега няма какво ново да научиш. Каквото и да кажат от НАСА, то е отдавна известно за всеки "непредубеден" путлераст от научнопопулярните филми по руската телевизия за .... НАСА.

За какви точно открития се говори в статията?

Сигурно същото го има в книги от преди 20 и повече години. Сещам се сега за енциклопедия за планети. Както и за огромните гейзери на някой от спънтиците на Юпитер май, което пак го "откриваха" наскоро.

имаше преди един воден свят и Кевин Костнър му беше пророка

НАСА е станала някаква развлекателна агенция. През месец откриват нещо "феноменално", което се оказва недоказано и в сферата на научната фантастика.

Едно не мога да разбера, защо ни ги съобщават тези новини!!!

същото се чудя като гледам всичко което в заглавието съдържа ГЕРБ, БСП, ДПС, Борисов, Нинова ... ... но за секи влак си има пътници. Тоя влак явно не е за тебе, не се качвай.

Те добре че ги пускат, действа много отрезвяващо и освежаващо да погледнем малко към космоса, пък дано осъзнаем колко сме дребни и жалки пълзящи микроби по прашинката, наречена Земя, с нашите още по-дребни претенцийки, суетни, политики, "ценности и идеали" (които ние микробите обичаме да възвеличаваме като нещо по-велико и от космоса едва ли не, които всъщност не струват и пет пари заради злата ни същност отвътре, която каквото и да я правиш, какъвто и строй, система, идеал и ценности да й наложиш, тя си остава и вони!), в които някои много държат да се заровят до задушаване. Но понеже забравяме колко дребно и нищожно е всичко това, то добре че ги има и тези новини, пък дано някой да се позамисли...!

Хора сме. Създадени по образ и подобие на Бога за да бъдем негови светии и съдии на паднали ангели. Несъизмеримо повече от микроби.

Нарочно ли са прескочили датата "12 април"?

И правилно! На 12 април бе извършен РЕАЛЕН революционен прогрес. А НАСА на 13 ще предлага поредната серия от НЕнаучното фентъзи, холивудска боза, безвкусна и затова, пускана безплатно от капиталистите по жълтите "новини". Не разбраха, че компютърната анимация НЕ Е НАУКА нито пък техника. Ама що ли го пиша това, то ако има някой дето не го осъзнава сам,.... е, за такъв отдавна е късно.

На 1 април е извършен революционния прогрес. Тогава на пленум КПСС решава да излъже, че човек е летял в космоса за да изпревари подготвяния и предварително обявен с дата полет на американски астронавти.