Коментари - OneWeb замени Роскосмос с индийската ISRO | IT.dir.bg
назад

OneWeb замени Роскосмос с индийската ISRO

Британската компания се включи в санкциите над Русия

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - OneWeb замени Роскосмос с индийската ISRO | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато си караш колата по пътя изглежда сякаш няма друг вариант. Само по пътя, а през полето звучи като пълна лудост. Обаче като се обърне колата се оказва, че пътища много! И запада ще се оправи без Русия и Русия ще се оправи без запада. Ракети, газ, нефт ... по всички въпроси. Тъжното е, че заедно можехме повече.

"невидимата ръка на пазара" и тук е пипнала с мазните си пръсти. A иначе руските си остават с най-нисък % аварийност при добра цена в същото време.

На СпейсЕкс са на по-добра цена и нисък процент аварии.

Така е, но OneWeb им е пряк конкурент. Това би означавало да дават пари на конкуренцията, за да си изстрелят собствените сателити. Те са предпочели по-малкото зло - да спонсорират индийците.

"Въпрос на вкус", казало кучето и си облизали задника... :D Не знам цените на двете компании сравними ли са, но всеки си прави сметката за себе си. Аз намеквах на русофила преди мен, че руското не е най-доброто.

Погледни следващите с коя ракета ще са пуснати. Дали му пуйа на Мъск?

БЯХА с най ниска цена и аварийност :) И СССР някога беше нещо, но русия е едно нищо.

Страничните бустери са първата степен и са твърдогоривни!

Леле и циганите пратиха в трета глуха блядките. От първа космическа сила, станаха посмешище. Евала на Путин. Даже Елцин не успя да съсипе Русия така, както той. Искаше да влезе в историята. Успя. Като джуджето, унищожило най голямата държава в света.