Оръжията, които Израел ще използва за сухопътната си операция в Газа

Провеждането на настъплението ще е затруднено от силно урбанизирания терен

Обратно в новината

Коментари - Оръжията, които Израел ще използва за сухопътната си операция в Газа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука гледам и чета мнения на диванни генерали... Как горяла Меркавата.... Абе идиоти, не се ли научихте нагледно от всички конфликти, че ТАНКЪТ е първата и най-удряна мишена във всеки един конфлит, особено в градски условия на бой... Видяхме го и в Ирак - Ебрамса как гори, видяхме и в Сирия Т-72 как гори, и в Украйна Т-90 как гори.... Естествено е и не е показател това, че точния модел танк е слаб...!!! Танкът не се оставя сам да движи напред, защото тогава гори! Танкът трябва да е обграден от пехота и/или с въздушна поддръжка, която да зачиства терена от анти-такови оръжия. Танкът е таран - да бие от далече по масивни цели. Четете и гледайте малко Ефективността на Всяко едно оръжие, зависи от това кога и как се ползва.

тези, които дават тази техника се хранят от Армията на спасението

И после ще има нов отговор от страна на близките на невинните жертви и така докато не остане човек на планетата...

Срещу тези оръжия и техника, палестинците с какво ще се противопоставят? С камъни и дръве? Израел има може би най-добрата армия в света. Техните войници са добри бойци. Докато арабите са мързеливи и страхливи. Неслучайно израелците са в танкове на земята, а арабите са в тунели под земята. Ясно е кой ще е победителя.

Видяхме колко са страхливи изродите от ислямски халифат които за няколко месеца превзеха Ирак и половин Сирия а за талибаните да не говорим за две седмици превзеха Афганистан и се настаниха в президенството в Кабул...50% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА АРХИПЕЛАГА ФИЛИПИНИТЕ ТОВА СА НАД 3000 ОСТРОВА СА ПОД КОНТРОЛА НА ТЕРОРИСТИТЕ ПИРАТИ ОТ АБУ САЯФ.........ТОЧНО ПОДЦЕНЯВАНЕТО НА ПРОТВНИК ОСОБЕННО ЕКСТРМИСТИ И ТЕРОРИСТИ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРЕШКИ НА ЗАПАДА КОЙТО ПОСТОЯННО ДРЪНКА МОДЕРНИТЕ СИ ИГРАЧКИ И ТАКИВА АРОГАНТНИ НАВИРИЛИ НОСОВЕ ДИВАННИ ЕКСПЕРТИ КАТО ТЕБ КОИТО ПИШАТ ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ....НА 7 ОКТОМВРИ ТОЧНО ТОВА СЕ СЛУЧИ......

Танка е оръжие от миналото

Да ама не. Особено ако срещу тебе имаш маймуни дето хвърлят камъни... Танковете ще влязат и ще пратят всички терористи от хамас при техните девственици в отвъдното.

май се оказва ,че отношението на Третия райх е било адекватно.

Тъпото ти викаха в училище нали?

оня ден гледах в нета, как хубаво гори И Меркавата... Оръжието не определя хода на войната. Мисля, че вече всички го видяхме в УСрайна...

И накрая идват братушките с лопатите и мача свършва за няколко минути...

Да и братушките ще ги погребат до другарите им от хамас. Ама подбно на събитията в Украйна, първо ще ги изчакат да си изкопаят окопите, т.е. гробовете и тогава ще ги подхванат.

Статията е лекомислена. Прилича на реклама на военна компютърна игра. Това е показ на морално падение в обсъждането на темата. Форматът показва автор тъпак на тъпаците. Понусен съм от изложението на факти по такъв психопатичен начин. Забележката е прендазначена за участниците в чата, а не за автора (или преводача) на статията. Психопатията е пречка за разбиране на това, за което пиша. Психопатът няма мозъчен капацитет, който да му позволи да разбере проблема си, защото му липсват определени нервни връзки, посредсвом които подобо разбиране става възможно за хората без тази патология. Няколко поцента (1-2) от човечеството е носител на такъв проблем в различна степен, като се различават над 20 степени на заболяването, леките от които имат поведенчески изражения като ето тази статия, а тежките са изразени и в убийства нспособност за разбиране защо да не трябва да се убива, ако това може да позволи постигането на някаква цел или посто желание.

...

Ти не погледна ли, че Гогов я е писал? Какво очакваш от него? Познания по темата или правилен български език?

И какво точно се очаква да направят евреите ? Подготовка и жестоко отмъщение със спечелване на територя или приемане на ситуация, която ме им е изгодна ... Залагам на отмъщение с печелене на територия, а за останалите араби си имат артилерия ... Целият свят ги гледа ...

Страховита армия, ние никога няма да имаме такава, защото сме бедни и прости русофилистичари

България няма териториални претенции към никой от съседите си и никой от съседите ни няма териториални претенции към нас. Като човек прекарал живота си в армията с тъга на сърцето ще ти отговоря, че колкото армия имаме и това ни е много. За България всяка стотинка похарчена за отбрана е просто изхвърлена. Всичко над минимума който НАТО иска от нас е напълно излишно. За Израел нещата стоят точно на обратно. Горе долу всички в Близкия изток искат Израел да не съществува. Всички са им врагове, всички имат претенции ... Няма как Израел да съществува без "страховита армия". Ако армията на Израел не е страховита, просто Израел няма да има.

Убиването на хора не е забавен оръжеен каталог, г-н Гогов.

Ако г-н Гогов се беше прехласнал по Армата, Калибър и други подобни, щеше да си доста по-доволен, другарю.

Така е като няма кой да им даде 100+ милрд долара на. Ще ги бият с много

Лелеее....колко увредени в главата трябва да сте,за да мразите евреите толкова много и да сте за мазните палестински шериатаджии... Боже колко злобни и комплескирани идиоти имало в България....

Тези ме знам какви са, ама са ми по-мазни от палестинците.

От три хиляди години всички, които мразят чифутите все са комплексирани а? Мама ти долна чифутска или по-зле шабос гей.

+++++

"Постановката" от 7.10 се оказа със слаб медиен отзвук, за да оправдае използването на тия машинки. Натаняху ще трябва да си ги прибере и да се постарае повечко. Може и догодина при малоумника Тръмп да му се получи.

ако му смърдят много чорапите на краката, на шофъора най-отдолу хич не му завиждам. И да обърне танка назад да бяга, спасение няма.

Стрелочника е в БДЖ.

Ако беше Тръмп щяхме да гледаме война, при Байдън няма как да стане.

Човека По Долу пише не ясно щото го е страх от Еврейте И не без основание !!! Но имо Една подробност Те ЕВРЕЙТЕ СА ВЕЛИКИ САМО В СТАДО !!! Единици ли са са 0 !! Така че Споко В БГ са 1ници !!

Че Израел е занел за т.н. нападение на Хамас, даже египетските служби, смятани за най-слабите са ги предупредили за готвеното почти 2 години нападение. Просто са го допуснали, за да имат повод за война.

Израел е изтеглил армията в Западния бряг 2 дни преди нападението. Хамас е подкрепяна и финансирана от тях терористична организация. Израел е терористична държава!

С тази армия ли ще се бият с цивилните? Нека да сложат и безразборно те бомбардировки и хлада и липсата на храна. Да сложат и спирането на тока, така ще довършат и бебетата в ковиозите.

АКО ПОНЕ ЧАСТ ОТ ЕВРЕИТЕ САФАРИДИ СА ЖИВЕЕЛИ ЕДНО ВРЕМЕ В ЧАСТ ОТ ПАЛЕСТИНА .... ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ СА ТУРЦИ .... СА ВЛЕЗЛИ БЕЗ ВИЗА И СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ НА ЗЕМИТЕ НА УБИТИ БЪЛГАРИ ИЛИ ГЪРЦИ .... ... МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ САМО ЕДНА ДЪРЖАВА Е ПО-ГАДНА ОТ ЕВРЕИТЕ И ФАЩ :))

Има нещо, ама не те разбирам

Някой знае ли паметника на американските летци, на кои точно летци е паметник? На тия загинали от нашата отбрана докато са убивали българи.

но не са избивали българи, а са воювали с фашисти.

Хм. Значи все пак руснаците са ни освободили 2 пъти, така ли?

А жертвите в градивете са били фашисти, така ли?

Питай наследника на кобурите. Те трябва да дават сметка, не аз.

На хора загинали във войната преди 80г. Други тъпи въпроси има ли? Ако България не беше обявила война на САЩ може би нямаше да загинат.......

България не е обявила война на САЩ. Верно сте тъпунгери.

"Символична война се нарича обявената от страна на Царство България война на САЩ и Обединеното кралство на 14 декември 1941 г. Продължава до 28 октомври 1944" вижда се кой е тъпунгера в случая

:))) Elon Musk has offered to donate $1 billion to Wikipedia if the online encyclopedia renames itself ‘D*ckipedia’ for at least a year, while accusing the community-edited website of being biased. …… While Wikipedia touts itself as a neutral source of knowledge, critics accuse it of reneging on this core principle. Co-founder Larry Sanger denounced the encyclopedia in August as a place where US elites and spooks wage “information warfare” on the public. Ай сега гугъл транслейт, че сте тъпунгери :).

На колко си години ,че или НСИ бягал от часовете по история ,или вече не помниш.

какво са правили???

Не са бомбардирали български градове.

Бахти тъпия народ. Война е свършила и се строят паметници на загиналите от двете страни, често има и общи гробища по света.

Паметници има само на победителите. Затова и тоя е скорошен.

Пълни глупости, и от двете страни на воюващите има загинали и паметници ....... освен ако от едните не е останал никой жив

Мръсни американски терористи

но с химичедки разпаднат уран до последен стадий на разпад - който е олово!

Ако Израел не оцени настоящата геополитическа ситуация ще загуби много. Най добре е да седнат на преговори за мир.

Им е забранено да мислят. Те трябва да се радват на победите на Израел. Аз не виждам причина и байганьовците да го правят.

Избиваха ваши деца и блъскаха по ваши жилища, с прекрасните америкаски оръжия, така ли щяхте да се радвате...

Защо?

Вече са го правили. Ама историята не е силата на новодемократите.

И руснаците са избивали българи, и гърците и румънците и ....... и какво от това, сега сме съюзници и това има значение.

Кога руснаци са избивали българи, бе тъпунгер?

Израел няма да има т никакъв проблем с анихилацията на Хамас и Хизбула и въпреки това 2 седмици нерешителност? Май проблемите са с идеологическата обосновка.

Май проблемите са с Иранския възход и военна сила.

Не са иделогическа. Израел видяха какво е съвременен градски бой и понеже не са тъпи като рашките, веднага загряха какво ги чака ако се набутат директно в Газа. Затова и я срутиха което обаче е още по- тъпа идея защот сега да влезеш в руините е още по -гадно. А иначе реклами че меркавата и намера били непробиваеми - това е на теория. На практика горят като Леоопардите. Така че купувайте пукамни и кола и гледайте цирка.

Интересно как всички путинофили се оказаха в подкрепа на исляма. Путлер се пъчи постоянно, че бил православен християнин. Ти да видиш как "интереса клати феса" - най-големия и правоверен християнин Ботокс Путлеренко влиза в топъл и горещ съюз с шиитите (персите) + атеистите от Демократична република Северна Корея (прекрасна страна с проспериращ народ) + сега една процъфтяваща общност от сунити (палестинци). Ей това е топла връзка: Путлеренко - Аятолах Хуймени - демократа Ким Чен Го Туря, и зад тях тримцата седи жълтия чичак Пекинския тарикат и лъска жълтия бастун и чака да оножди в подходящ момент и тримцата тиквеници.

абе имало и нормални сред нашия народ... браво

Този не е от нашия народ. Нашия народ обучаваше палестински лекари. Тоз в най-добрия случай е ягодоберач в Англия.

Американците не рекламират израелските зверства така, както това правят българските фашисти.

+

Каква е целта на операцията? Заложници? Ще ги освобождават с танкове? Прочистване на Хамасите? По какво ги познават? А те защо чакат да бъдат гръмнати от танк?

Много е сложно ако видиш някой въъръжен да се сетиш какъв е ..не мислиш ли?

Ама чий ще го дирят?

Евреите доказаха че са истински фашисти Хитлер е невинна датска игра спрямо тях. За две седмици са избили над 1000 деца.

Merkava Mark IV е добър съвременен танк верижният им бронетранспортьор Namer също. Другите им машини са слаби у не отговарят на воденето на съвременни боеве.

Те загубиха вече няколко Меркава - май около десетина. Тези ракетни системи не виждам защо са ги споменали - те ще са си в Израел - няма да влизат в Газа

Са в състояние едвалине да рекламират убийствата на израелците, които извършват над мирни палестински граждани, по-лошо и от Хитлер. Вие нормални ли сте изобщо.

когато мразиш евреите и същеременно за теб Хитлер е най-лошият от всички, значи си руски еничар

На баш жидовете им е дошло времето да пренесат в жертва на молох по-нисшестоящи жидове. Те вече имат опит в Стария завет е описано кога и как.

+++

Вие ненормални ли сте? Какви са тези рекламни клипове с тази музика? Това да не е компютърна игра? Там мрат хора, деца, които нямат нищо общо с "Хамас", а просто се е случило да се родят В Газа. Израелците всеки път казват, че са нанесли удър по позиции на "Хамас" и след всеки удър се съобщава най-малко за десетки цивилни жертви, но не и за членове на организацията. В случай още, че не ви е минавало през акъла, танковете са изключително уязвими животни в градски условия. Ще ги сготвят моментално. Онзи ракетен комплекс с ракетките, които оставят прекрасна и гъста димна следа, по която може да се открие позицията му много бързо, също няма да изкара дълго. Кога започна всичко това? Още израелската армия не е направила нищо друго, освен да бие по цивилини, болници и църкви. Защо имам усещането, че тази операция ще завърши по същия начин, както и украинското контранастъпление. По същия начин се афишира, по същия начин се раклемират оръжията, които едва ли не сами ще спечелят битката, по същия начин се говори за героите от израелска страна. Да ви кажа ли кое е следващото наред или вече си знаете? Погледнете украйна и ще видите, че пиеската и репликите са едни същи, само декорите се различават. Новия Зеленски е Нетаняху, новите нацисти са израелците, които бият по цивилни без да им мигне окото, новото зло е Израел, която се готви да извърши геноцид с одобрението на половината западен свят. Останалата част от човечеството явно няма думата. Тук по-рано днес бяхте посочили, че имало митинги в подкрепа на израелците. Защо не съобщите за този в Лондон, на който сто и петдесет хилди души подкрепяха палестинците? За арестите на тези хора? И още веднъж ще ви питам, дирци, вие ненормални ли сте? Това не ви е филм, сериал или компютърна игра. На война мрат хора. Ако оцелеят, често са осакатени за цял живот. Умират деца. Вие рекламни клипове на танкове пускате. Много ще се радвам някой да се забие с такъв в редакцията ви.

ЛЮБОПИТНО Е,ЧЕ НИ УБЕЖДАВАТ КАК-ЕВРЕИТЕ СА БИЛИ ПОДЛОЖЕНИ НА-ГЕНОЦИД!!! ГЕРМАНИЯ,ПО ВРЕМЕ НА ФАШИЗМА,Е ВЛАДЕЕЛА-ЦЯЛА ЕВРОПА,ОТВСЯКЪДЕ ГИ БИЛИ-ДЕПОРТИРАЛИ,ИЗБИВАЛИ В КОНЦЛАГЕРИ! АКО ИЗКЛЮЧИМ-БЪЛГАРИЯ! Е ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИХА-50-МИЛИОНА ЕВРЕИ В:ЕВРОПА,ИЗРЕЛ? НА МЕН НЕ МИ ИЗЛИЗА-МАТЕМАТИКАТА!

НАЛИ АКО ЕВРЕИТЕ ВЛЯЗАТ В ГАЗА .... ХИЗБУЛА И ЗАПАДНИЯ БРЯГ ЩЕ ГИ УДАРЯТ В ГРЪБ .... И ЩЕ ПАДНЕ ЙЕРУССАЛИМ И ТЕЛ АВИВ :))

+ + + +

Колко да ги ударят. Дали им стиска като видяха какво става с Хамас.

- плювострел с грахови зърна - прашка (ама скъсана) - остър задушлив газ на поразия

Обективно погледнато воденето на бойни действия в населено място е едно от най-неприятните и тежки изживявания за всяка войскова единица. В населено място се водят сражения на много малки разстояния. В населено място засадите са правило, а не изключение. Стрелбата в населно място е най-често на разстояние от порядъка на 10-20-50-до 70 м до противника, което е много по-различно от 200-250-300 м на открита местност. Воденето на бойни действия на скъсени разстояния, каквито са тези в населено място, изисква много бърза реакция и преценка на всяка ситуация, което автоматично води до увеличаване на риска от грешки, на практика се получава "Стреляй веднага или си мъртъв - нямаш време за мислене - стреляш веднага". Ето защо е живо самоубийство ако в населено място като Газа се опитваш да пазиш т.нар. "цивилно" население и правиш опити да отдиференцираш цивилен от терорист, на практика в онази действителност в Газа това е почти невъзможно и равносилно на самоубийство. В действителност като тази в Газа единствения правилен ход е - стреляш по всичко, което се движи срещу твойта войскова единица. Разбира се, това изглежда неприемливо за цивилния от кафенето в Париж, Лондон или Берлин, но когато си в обувките на войника в Газа много добре знаеш, че "или аз ще ги ликвидирам или ще платя с главата си", това е реалността. Както се казва - в Газа ефективното прочистване на територията е възможно само и единствено при стриктно спазване на максимата "No Mercy - Момчета, действаме без пленици, без заложници, заличаваме всички, трябва да им дадем Ада - No Mercy". Това е ефективната стратегия за прочистване на Газа от Хамас. Всичко останало са сладки приказки за хлапаци от европейските улици.

ВЪПРОСА Е ДАЛИ ХАМАС ИЛИ ХИЗБУЛА ... ИМАТ ОРЪЖИЯ ДА ПОТОПЯТ САМОЛЕТОНОСАЧ .... И МАЙ ЧЕ ИМАТ :)) .... РУСИЯ НЯМА ДА ГО ПОТОПИ :)) .... ИНАЧЕ МЕРКАВИТЕ И БТР И БМП НА ЕВРЕИТЕ СИ ГОРЯТ ЯКО КАТО ВСИЧКИ СУПЕР ПУПЕР ЗАПАДНИ ТАНКОВЕ :))

Отивай в рашка, чий го дириш в свободния свят, агенте?

ЛЮБОПИТНО Е,ЧЕ НИ УБЕЖДАВАТ КАК-ЕВРЕИТЕ СА БИЛИ ПОДЛОЖЕНИ НА-ГЕНОЦИД!!! ГЕРМАНИЯ,ПО ВРЕМЕ НА ФАШИЗМА,Е ВЛАДЕЕЛА-ЦЯЛА ЕВРОПА,ОТВСЯКЪДЕ ГИ БИЛИ-ДЕПОРТИРАЛИ,ИЗБИВАЛИ В КОНЦЛАГЕРИ! АКО ИЗКЛЮЧИМ-БЪЛГАРИЯ! Е ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИХА-50-МИЛИОНА ЕВРЕИ В:ЕВРОПА,ИЗРЕЛ? НА МЕН НЕ МИ ИЗЛИЗА-МАТЕМАТИКАТА!

Мерквата много добре горяла казват

ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ-ИЗРЕЛ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗФОРМИРОВАНА,ЗАМЕСЕНИТЕ В-ГЕНОЦИДА ИЗПРАВЕНИ ПРЕД ТРИБУНАЛ,И-ЕКЗЕКУТИРАНИ! ОСТАНАЛИТЕ-ОРКИ,ДА СЕ:СТЕРИЛИЗИРАТ И РАЗСЕЛЯТ!

Краварите ги наритаха отвсякъде , дъртото чучело се върна с препълнен памперс след като го наритаха от азия. Остана им само Израел като една застава , но скоро всичко ще приключи защото е въшка. Европа просто я няма като някакъв фактор.

и откъде ги наритаха, цървуле? къде ви хванаха, там ви биха... Швеция, Финландия, нещо? а Путягата какво - изби си младите хора, и сега чака на чалмите да му свършат работа.... защитникът на християнството... дееба вашта семка, руски еничари

Върви да си избръснеш зъбѝте, мравояд! Ако говориш на руснаци, говори им на руски. Те с прости и на български няма да те разберат. Някой ги бил бил. Няма народ, който да не е губил битка или война. Та с такива евтини приказки само ставаш за смях. Погледни сега какво се случва. Най-санкционираната страна е с растеж на икономиката и според Световната банка следващата година този растеж ще е по-голям. А тези, които наложиха санкциите, защото си мислеха, че са силни, сега са в рецесия, а някои са се запътили и към фалит. Руснаците изстрелват по петдесет хиляди снаряда на ден, колективния запад има затруднения да снаабдява Украйна и с пет хиляди на ден. Така че, говори си. На реалността не ѝ пука, как я определяш и как я извърташ. Моли се да не те настигне в задния ти двор, че тогава много бързо ще изтрезнееш. Все пак, ако ако съм на мястото на руснаците, намирам си един съгражданин хакер, хаквам дирци, научавам ти IP-тата на всички баламурници и фанатици с раирани знамена около главите вместо чалми и приключвам с вас. Защото вие по нищо не се различавате от нацистите. Подкрепяте тези в Украйна, подкрепяте и престъпниците в Израел, които удрят със ракета от самолет църква, в която се крият хора и не им мига окото. Същите като тях сте. Ако имате оръжие в ръце, ще сте същите зверове. Никаква милост не бива да има към такива като вас.

Позовавайки се на британския вестник The Sun, сензационна новина моментално се разпространи по света: поради огромния риск от задълбочаване на въоръжения конфликт между Палестина и Израел, Китай изпрати голям отряд военни кораби в Близкия изток въоръжени включително с хиперзвукови ракети. Изданието отбелязва, че съществуващото напрежение в региона „тлее на фона на опасенията, че израелската криза може да ескалира в тотална война“.

хахаха, китайския кораб... за съжаление китайците не са тъпи като руснаците и няма да посмеят да подразнят САЩ, защото това ще им дойде идеално... ще ги разнебитят като маче у дирек и после ще обяснявате още 35 години колко лоши империалисти са и как китайците живеели прекрасно, ама САЩ не го търпели това и ги ограбили... червени еничари

По силата на много природни закони събитията в Газа се превръщат в многократно по-мащабна криза за досегашния световен глобалистки ред, отколкото беше Украйна. Ако възбудят или под напора на естествените процеси се възбуди другаде криза, тя ще бъде още по-голяма от тази в Газа и така в прогресия напред. Ще го кажа простичко така - Локдаунът беше копчето за пуск и оттогава насам няма спиране, като смятам, че кризите вече са извън контрола на световния глобалистки мозък. Сега искам да покажа как и защо кризата Израел ще се превърне в гробище за досегашния елит. По много проста причина - Те мислят, че все още могат да управляват точно тази криза както знаят и както винаги са правели. Само че вече е ясно, че тенденциите в света са коренно различни, всеки ден изяснява все повече еманципирането на Ислямския свят спрямо англо-саксонския. Което води до единствения извод, че за да запазят досегашната кошара на кризата Газа-Израел, на проектът "държавата Израел", Западът ще трябва да воюва с Исляма. Което е абсурд във всяко отношение, такава война ще унищожи света, при това без да се използва ядрено оръжие, а има мюсюлмански държави, които могат да добият ядрено оръжие за 24 часа. Така че този вариант е абсурд. Другият вариант е също простичък, той се припокрива с украинската криза. Колективният Запад трябва да признае, че не може да господства над света и трябва да се сбогува завинаги с това намерение. Значи нещата се свеждат до два прости варианта - или се смиряват и пускат контрола или загиват. Друг начин няма и няма да има. Колкото и да замазват положението с всякакви хватки, казвам, че вървим натам, или се променя Западът или светът отива на глобална смъртоносна катастрофа. Моето мнение е, че се намираме на прага на времена, в които Западът ще си залезе и колкото и да хапе, ще бъде усмирен и светът коренно ще се промени към по-добро. Сега за кризата Израел. Видимо кризите резонират преди всичко с центъра за вземане на решения, а именно Лондон и Вашингтон. Локдаънът го прокараха, войната в Украйна мина доста добре, но войната в Израел предизвика първите пукнатини в центровете. Колкото повече глобалистите разгарят тези и нови кризи, толкова повече ще се пука по шевовете реда в собствените им държави. Болницата е поразена с ракети земя-въздух, американски както писах вчера, и една фугасна авиационна бомба. Предвидено е да има много разрушения, също така има съмнения, че няколко дни към тази болница са насочвани хора, за да се напълни догоре, което означава, че е търсено максимално количество жертви. Което обвързва разузнаването на Хамас в контакти с организаторите на удара. Ракетите са изстреляни от територията на Израел, Байдън както винаги лъже. Американската администрация е била уведомена за удара. Няма да може да се крият тези неща повече! Знам, че няма да се откажат да лъжат. Всички народи имат равни права да съществуват и да ползват земните блага! Нито един народ или религия няма право да господства над другите. Избрани народи има, за да вършат добро, а не зло. Кой къде е заседнал във времето, много ясно се вижда. Никой няма право да управлява този свят от името на личните си интереси! Великобритания има намерение да предложи връщането на Британския протекторат над Палестина. Второ потвърждение на мнението ми, че Израел е предаден от своите господари. Палестина е преди всичко географско историческо име на териториите съставляващи границите на днешната държава Израел. Идея за връщане на Британския протекторат издава и че Хегемонът не борави с НОВИ идеи, няма РАЗВИТИЕ, няма ГРАДЕЖ. Хегемонът борави с добре познатите вековни методи на господство. Това за днешните времена също е абсурд! Ислямският свят е настръхнал почти на границата на избухването. Хизбула ги спира само Иран и нищо друго! Безпрецедентно обединение на шиити и сунити. То ще изяде главата на Байдън! Анастасия Гешева

Лондон отдавна нищо не решава. Единственият им трик е първи да подкрепят всяка щатска мизерия и по този начин да поддържат илюзията (главно за вътрешно ползване) че са фалтор в световната политика.

Кяк се вадят плъхоци от тунели ще гледаме съвсем скоро. Ватниците ще ронят реки от сълзи за правоверните си ортаци ислямисти - колачи на бебета и изнасилвачи на бременни.

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и копейките не струват нищо

Сорос ви спря за това парите - защото само идиоти повръщате по форумите

не ми трябват пари за да пиша истината, както и на руснаците не им трябват пари, за да емигрират в САЩ - просто там е по-хубаво... ти руски еничарино, защо живееш в НАТОвска държава?

Ми то по-скоро американската либерастия на улично ниво е най-големия поддръжник на Хамас. Днес са ти казали да тролиш за Израел, утре ще обясняваш как ТРЯБВА да приемаме бежанци от Газа - първо жени и деца, старци, после лекари и инженери, накрая всички останали.

не, глупако, аз не троля за никого... американската либерастия е просто модерен комунизъм, също както и Путиновата простотия... и едното и другото имат един и същи корен, ама бивши агенти на КГБ, които СЪЗДАДОХА тия "либерали" , да ми се представят за спасители... моля ти се... в САЩ е неслучайно, че всички ЛЕВИ са зад Палестина, т.е. зад Русия - като под команда... тия бежанци също са плод на руската политика и на техният агент - Меркел... само че това време свърши, плюнко... сега си избираш - или с чалмите, или с белите... като не искаш с белите, си събирай партакешите и заминавай някъде натам

Много сте объркан, господине. Американското "ляво" със всичките му там негри, латиноси-мигранти, наркомани, индянци (sic), педали, лезбийки,бели лигльовци,шоубизнес и т.н. чак до Байдън е създадено от КГБ?

точно така, активно подкрепяно от КГБ през всичките му години... най-големият смях е навремето като канят най-големите леви организации в Москва на посещение, без да се усещат че това са LGBT организации (щото толкова си могат) като цяло, намери си лекцията на Юри Безменов, има я в ютуб, преди 35 години е обяснил ТОЧНО какво прави КГБ и как ги ползва...

Трябва да се създаде независима палестинска държава и да еът в гъза. Тогава ще имат съвсем друг статус и съвсем други отговорности. Само че тая работа умря заедно с Арафат и Хамас овладяха Газа. Сегашният статут е удобен и за Хамас, и за Израел, които действат като най-обикновени нацисти, воюващи за lebensraum. А демократичния Запад явно няма нищо против етническите прочиствания, даже ги насърчава. Не много отдавна, преди месец изритаха арменците от Нагорни Карабах, което явно беше част от сделката Пашинян да дойде на власт.

ето това е назобен с пропаганда... Армения беше протекторат на Русия, както и Сърбия - и двете държави изядоха дървото, защото разчитаха на руснаците да им пазят гърба... но те са такива - ненадеждни съюзници, окупатори и поробители... просто арменците видяха що за боклук са руснаците и си избраха про-американско правителство, за съжаление малко късно... що се отнася до Палестина - предлагано им е МНОГОКРАТНО да имат държава, но те не искат, защото им е по-удачно някой да ги хрантути (Европа), а те да се правят на жертви... само че сега и те се подведоха по руския акъл и съответно ще отнесат МНОГО, ама МНОГО бой, като всеки дето се е хванал с тях... а що се отнася до етнически прочиствания - ти лично циганолюб ли си бе, чворе?

Какво общо има Русия по темата,идиоте ???

идиоте, ако разбираше малко от това, което се случва по света, щеше да знаеш какво общо има... като не разбираш, млъквай

Знаеш ли, много искам да срещна някой като теб в реалния живот. Но срещам само педерастеещи лекета, които си гледат в краката. Явно такива като теб просто не съществуват.

знаеш ли, путьо маринкин колко такива като теб съм смилал от бой и са се опикавали в краката ми? предлагам ти да отидеш в агитката на ЦСКА или на Левски и да започнеш да обясняваш колко е велика Русия, Сталин и Костя Копейкин... ето там ще срещнеш колкото искаш като мен... ама понеже си помиярче, няма да го направиш, ами ще тролиш по нета...ако ти е толкова мила Русия - заминавай там

Палестинците отдавна искат да се обединят с Израел, сега ще направят една операция, демократичен референдум и готово.

Израел трябва да избие и главните от брадатите чалми от Иран, начело с аятолах хаменей Руските съюзници трябва да оредеят малко И без това всичките са страхливци

Сте без интересни

Нека соросоидите да изповръщат нЕкоя опорка - ЗАЩО на Джордж Сорос е ЗАБРАНЕНО да посещава Израел ...

Всичко по реда си Първо циганите от Хамас Ислямските фашисти от Иран следват

3a 2023-10-23 21:02:27 Съдбата на Иран вече е решена (нерегистриран) Светът не е на ционистите. И никога няма да бъде. Колкото и да са се опитвали и да се опитват. Дори в България в момента.

защото Сорос е КОМУНИСТ, също като Путягата, а в Израел комунисти няма и не ги търпят... а ти какъв си? Ганьо? Цървул? Руски еничар?