Осъществиха революционна трансплантация на отгледани в лаборатория органи

Експериментът може да положи основите за справяне с терминална чернодробна недостатъчност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бледоликий, къде съзря американски учен в това откритие. Гутиерес може и да работи в този университет ама не е американец и никога няма да бъде.

Гутиерес ако си работеше в страната в която е роден ко щеше да направи?

Сега трябва да присадят на мишката видоизменена човешка кожна клетка, препорогамирана във стволова, след което с хормони и химикали е преустроена на МОЗЪЧНА ! Да я присадат на мишка и да проведат разговор с нея. И да докажат че мишката изпитва чувства на вълнение и радост, преди да я умъртвят. а, и клетката (мосъчната) да бъде присадена в белия дроб на ми;ката. що не ?

Добре дошли в най-добрия сайт за запознанства == Sexcris.Com

Велико постижение! Не е първия експеримент, но ... колкото повече - толкова повече!

Дано това означава също, че скоро ще отглеждаме свинските пържоли направо в хладилника и фермите ще останат в миналото при ламповите телевизори.

Ще се случи, вече се разработват лабораторни меса. Това е бъдещето.

Крачка към безсмъртието на богаташите. След 20-30 години сигурно ще могат да ти подменят повечето органи, после сигурно и кости, сигурно ще е най-трудно да преместят съзнанието в нов мозък.

богатите да дават пари за отгледани в лаборатория органи, отколкото както сега , да дават пари за набавянето им от живи донори, в някои от случаите без знанието и съгласието на донорите:)))

Браво на работягите отвъд голямата вода. Скоро ще можем да си пием колкото поискаме.

Тия американци съвсем ще го съсипят тоя свят.

ужас защо са ги убили не стига че са се гавриле д тях ами накрая са ги убили а дари с нас някой не си прави подобни експерименти???

кога отгледат в лаборатория 4-=сантиметрова пишка ще дойда да си присадя

пардон - не 4 а 40

А за мозък не питаш..

Тамън са ти 4, двойно на твойта.

ТАКА СИ БЯХА КАТО УЧЕНИЦИ, ТАКА СА И СЕГА - ВСЕ ПИШКИ СИ МЕРЯТ - Я ЧРЕЗ КОЛИ, Я ЧРЕЗ ЖИЛИЩА, Я ЧРЕЗ ПОРТФИЙЛ, НО ВСЕ СИ МЕРЯТ ...ЗАЩО ГО ПРАВЯТ, И ТЕ НЯМАТ РАЗУМЕН ОТГОВОР! АЗ ЩЕ ИМ КАЖА - ЗАЩОТО СА ПРИМИТИВИ!

В Питсбърг значи , а аз си помислих в Петербург. Да му се не види !

Дивите американци работят за да спасят живот.И мисля че точно в Петербург и Москва ще имат огромен пазар.

Ква е тая анална фиксация с Русия бе, пичове? Хванали сте трипер от някоя евтина украинка ли, бащите ви са бачкали много дълго в Коми ли, кво? :)

Той може да има фиксация по Русия обаче не му добавяй от собствените си комплекси - 'аналния' компонент си е твой.

РаааССия прави откритие след откритие, всички учени по света бленуват да работят в сАвеЦките университети и нав-вече перлата Магаданския институт! Оня ден рАснаците изтреляха кораб за многократно изтрелване, а хамериканците още си бият негрите само! Целия свят използва само руски комппютри руската мрежа путянет, целия свят търгува само с руската рубла! долара и за тапети не става! И всичко това благодарение на гения Пуууутин!

kakuv si ti be?

i ebe rusofilite v Bulgaria

аз пък си рекох,че тия от БАНята нещо са направили..

Полезно, но като Дракона на Мъска. Он улетал,ама там гу чакаха руснацити.

Пак САЩ, а! А в същото време в мосфилмь изработват клип на поредното безАНАЛогово орУжие!

Schilo

Прочети коментара под твоя.

Това не е откритие.То е направено от Мулдашев но с очи където е постигнато 50 процента зрение на базата на стари тибетски книги.При посещението си в България за извършване на операции на очи от най големия Руски офтомолог Мулдашев американска,руска,италианска,китайска диплома не бе допуснат в Военна болница да извърши операций на пациенти и то без пари не бе допуснат защото нямал Българска диплома и хората си останаха незрящи.

Ти знаеш ли въобще мулдашев какви трансплантации прави? От трупни донори взима ретина и я присажда, нищо не отглежда в лаборатории. Нарича го алоплант. Тибетските му експедиции са пълни глупости ако си чел книгите му. Прави по няколко операции, които са адски болезнени, а зрението се възвръща на около 20 процента.

Поредното феноменално руско откритие! А хамериканците тънат в див феодализъм!

Eto,tova se kazva dobra novina!

Schilo

Вярно е! Дано проработи!