Коментари - От Русия: Американци може да са извършили саботажа на МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са прави, не са американците. Само ИВАН КОСТОВ ще да е саботьора!!

Писахте, писахте американците били. А дипкаъа е пробита отвътре, т.е. руска работа.

А да бе, то с тези кораби само руснаци пътуват, кой е луд да се самоубие или да убие прител / колега, като пробие корпуса? Те астронафтите са идиоти и ей така пробиват с дрелката ... руска параноя

Проблемът не е от вчера и е много сериозен. Евентуална катастрофа би била жесток удар срещу руската космическа програма. Заинтересуваните от подобен удар са много.... Добре, че проблемът/саблтажът/диверсията са разкрити навреме!

Днес шефа на Роскосмос помоли подобни новини на база анонимни/тайни източници да не се разпространяват, с други думи, поредният фейк новина..... като 90% от всичко дето се драска днес

Дайте източник на оригиналната статия. Тук само, казал, рекъл, било съобщено.

Всичката тая галиматия, означава ли, че сега ще последват тежки, адски санкции от страна на Рассия, насочени срещу СрАЩ и ЕвроГейския Съюз? Сигурно първата стъпка ще е да им забрани да търгуват с рубли? Втората... Третата?... А, ще забранят износа на россиянски електронни компоненти за хАмерика?... А също така на изделия с двойно предназначение?... Освен това ще блокират американски пари укрити в россиянските банки?... Ще забранят износа на газ, нефт?... Ооооппссссс!... Без последното, начи...

Ако се окаже истина, първо руснаците ще "приземят" американската космонавтиката.

Както казват американците Good Luck with that :)

Това вече е смешно

Кой ми сра в гащите?

ха ха ха...няма такива идиоти като дебилните рашняци днес. Чудя се,тия дето си харесват Путя...не се ли усещат колко са зле.

Бати руските тъпаци. Американците пробиват дупка, за да могат да загинат и самите те заедно с блядовете. Да се раздадат посмъртно медали за героизма на американските астронавти. По - голяма тъпотия не бях чел, ама от пияни ватници какво друго да очакваш, особено от вечно пияния Рогозин.

В статията не се спомена, че причините за подозренията за американски САБОТАЖ на МКС са няколко: 1) Става въпрос за някакво заболяване на един от американските космонавти, поради което всички те искат да се приберат на Земята по-рано. Но понеже заболяването не е някакво критично заболяване, за което може да се заплати за преждевременен полет до Земята с руска ракета, американците основателно се подозират за този саботаж, при който разходите за предварителното връщане до Земята ще бъде поето от руската страна. 2) Нещо повече, понеже секцията с пробития отвор е част от руската космическа станция, както и от ракетата за връщане до Земята, но ще изгори в земната атмосфера и така няма да има веществени доказателства. 3) До руския център за управление на полетите са предадени подробни снимки на отвора, и се смята, че този отвор е пробит с пробивен прибор (дрелка), като поради липсата на опора назад в безтегловност, бургията на дрелката е направила няколко драскотини-следи около отвора. Руската страна първо се съмняваше в някаква диверсия при производството на космическия модул, но след изгледани всички видеозаописи на неговото производство, се стигна до извода, че този отвор не го имало преди старта в Космоса. Затова остава съмненията за саботаж/диверсия на самата космическа станция. 4) Американските космонавти влизат в руската част на МКС само с предварително оповестяване до руската страна, но шлюзът за влизане не се заключва и има възможност за влизане на американци без оповестяване до руската страна. Затова от руска страна са изискани за проверка записи от камерите на всички американски космонавти по време на полета. 5) Понастоящем този шлюз между американската и руската част вече се заключва, за да се избегнат бъдещи диверсии от американска страна. Но самия факт на саботаж от американците на руската част от МКС вече хвърля много съмнения за по-нанатъшно руско-американско сътрудничество в Космоса. Американците ще ползват руски ракети за дистъп до МКС до април следващата година, но има съмнения, че договора може да се прекрати и преди това...

това сега ли го измисли или го чете в някой руски конспирационен сайт. Не мислиш ли че може да е по-просто и обяснимо като например - калпава руска работа. Мислиш ли че обвивката на един модул се състои само от една стена, а не е двойна. Колко трябва да си тъп за да си рискуваш живота в космоса и да си легнеш да спиш след това???? хайде стига. това не си ти. Това са умни хора. А каква пропаганда иска да направи някакъв си тъпак на земята - това е друг въпрос. А защо го прави -всички знаем. Тази станция умнико е 2/3 собственост на САЩ без значение дали модула е американски, руски или японски. Нито руснаците горе нито американците там ще си жертват живота за простотията на някой си келеш на земята. Аман от конспиратори и разбирачи. Каква дрелка било, какви драскотини имало...хайде холан само ти знаеш тази информация и никой по света не я знае.

и още за сведение. за да отидеш до Союз МС-09 първо трябва да минеш през модула Рассвет (МИМ1), а за да отидеш до Рассвет, първо трябва да минеш през Заря. Сега ни обясни пак кой от къде минавал и къде имал право да ходи.

Кои ще ползват модула на връщане?

Още от 6 месечно бебе Сорос ме зариби за таен пъклен план. Даде ми 2 биберона намазани с шоколад, за следните задачи: Като порастна да стана летец и после астронафт. Да се кача на руска тенекия, която ме закарва на МКС (която още не съществува като проект). В багажът си да взема една ръчна дрелка с бургия Ф6. И така да я скрия, че никой да не е открие. После в пренаселената МКС тайно да отида на руския космически кораб и да пробия една дупка. Това е то, всичко си признах!

Браво, достоен отговор на обвиненията за опита за отравянате на Скрипал. Така се прави. Сега и свредела ще намерят в американския отсек и отпечатци. ...Това ми напомня как Легнахме на Либия. Един двама не можахме да хванем с наркотици, оръжия, секретни документи.

да ги качват на първия Протон и в Тихи океан, те така и кацат краварите!!

И те започнаха!Може да са,ама може и да не са...Четем не новини ,а тъпотии!

Аз онзи ден видях как сорос стреля с въздушна пушка към небето. Сигурно е целил МКС гада му... И е оцелил.......

PEYTSCH

Айде бе...Руските дупки са блондинки...

Американците пробиват с бургия дупка в мкс?Тогава са идиоти=нали ще се установи?!нещо не е наред...

Рогозин е на Земята, кораба Съюз е на МКС. Познай кой не е наред! Първата буква е Рогозин. Така се кръстил щото жена му редовно му поставя рога...

Не аланкоолу, руснаците отвръщат асиметрично за санкциите и Скрипал - там, където е най-болно - руското такси до МКС. Сега американските пасажери ще минават пълен руски контрол с използване и на шомпъл, като цената на услугата ще се завиши. Другия начин е Мъск да извежда астронавтите с Теслата ха.ха.

Гледат да прикрият следите на некадърността си. Микро дупка направена от дрелка и то в руския модул. ей така се разхождат при тях с дрелки. Малоумна руска сволач. Още повече, че 2/3 от станцията са я платили американците, а руските модула са само кенефи и модули за товар - нищо друго.

Като си говорим за малумие, хайде господин капацитет да обясните що за малоумно понятие е "Микро дупка" и как го сътворихте!?

е те за това е добре да се четат статиите, а не само заглавията. А още по-добре да се следи темата преди да се пишат глупави коментари като твоя. Ха сега - прочети поне статиите по тази тема и тогава ще разбереш.

Руската микродупка е най-голямата микродупка в света! Показаха я на снимка - не е микродупка, а направо милидупка с диаметър около 3 мм! показаха я рашънчетата на снимка тая микродупка! Черна на бял фон! Малко под ъгъл(!). Видна отдалече!

ИСКАЛИ СА СПИСЪК С АМЕРИКАНСКИТЕ ЕКИПАЖИ ПОНЕЖЕ ТЕ СА НЯКОЛКО СТОТИН И НЕ ГИ ТРАНСПОРТИРАТ САМИТЕ РУСНАЦИ ........ТЪПО.......ТЪПО ....БЕЗКРАЙНО ТЪПО КАТО ВСИЧКО КОЕТО СЕ РАЖДА ОКОЛО МОСКВА РЕКА .

То да е само транспорта, ами и един месец престояват в Русия за тренировки и изследвания.

ПО ГОЛЕМИ ТЪПАНАРИ И БЪЛГАРИТЕ НЯМА НА СВЕТА....ОСТАВЕТЕ РУСНАЦИТЕ НА МИРА ТЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ,,,, ЗА РАЗЛИКА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ,,,КОИТО ИСКАТ ДА ЛАПАТ САМО НАГОТОВО,,,НАВСЯКЪДЕ И ОТ ВСИЧКО,,,,

Глупости на търкалета. 80-те процента не са българкси патент, и в САЩ и в Русия дебилите са горе-долу толкова.

Ти им даваш възможност да видят Космоса от близо,защото те нямат възможности да стигнат до там сами,а те за благодарност ти дупчат космическият кораб!

Кой ПРАБИЛ консервата? Това е въпросът!

Все си мислех, че там има камери. Нали ги дават по всички ТВ-та, как куп народ гледа куп монитори? И как така няма да видят, че някой дълбае в стената?!?!?!

Това е руския отговор на темата със Скрипал! Иначе помните ли онзи злопулучен руски танк - последен модел, представен по време на военния парад в Русия преди 2 години. Взе че не можа да потегли в средата на площада. След 15 минти опити да тръгне с бутане и ритници водещия съобщи тържествено, че зрителите стават свидетели на предвартелно планирано шоу на което ще видим как се изтегля аварийно пострадал от сражението танк ;-))) Разбира се никакво изтеглане не последва, а само безумно суетена на клетите войничета, които после сигулно са ги командировали в Сибир да пазят тайгата поне за 10-ита години. Абе не е за приказка!

със сигурност виновника си е понесъл отговорността.... за разлика от виновниците в България, които си ги избираме 30 години

си ги избирахме доброволно под строй 45 години

Те бяха! Видях ги как монтираха вражеската дупка. Искаха и боряшника да ми изпият, но аз не се дадох!

Щом и в Космоса започват да правят политика, значи савсем са изтрещели. Признаха за собствена грешка и че отворът бил запечатан от вътре с лепило, сега прехвърлят вина. Какво правят американци с бормашина в руския модул а как никой не ги видя?

Не само в руския модул, а и в кораба до който достъпа е още по-труден.

Гадни копелета са това краварите, руснаците ги возят до там ,обучават ги, връщат ги обратно , а те за благодарност искат да ги убият

Тъпите орки имат мозък единствено да обучават безродни уроди като теб, в тролене!

РИА Новости отдавна писа, че грешката е от производителя и водят разследване дали е саботаж или поредното "рукожопие"

Нали бяха разчепкали ситуацията? Бил някакъв работник - пиянде, дето по погрешка почнал да пробива. После се уплашил и залепил дупката с онези цианакрилатните лепила. Та лепилото издържало няколко дена и после... се разлепило! ;-) Почти го бяха издирили и пияндето, но явно в последния момент другарите от органите решили, че ще е по-добре да обвинят американците. На тях милите им е дошло до гуша и искат да умрат като съветски герои от войната. Аз не знам колко трябва да си тъп, че да повярваш на тия глупости - но явно тъпи хора има много. Както казва Тиквун - "имаме проблем с матриала"!

абе мурзилките, всеки квадратен милиметър от станцията и от всеки космически кораб са по постоянно, покриващо се видео наблюдение 24/7/365 от съображения за сигурност. Данните се следят денонощно от няколко различни екипа диспечери по света, основни в НАСА и Русия, като при участието на трета държава в кокретна мисия задължително включва и нейн екип по наблюдение. Именно с цел безопасност... Е как тъпите мурзилки обвиняват при тези условия умишлен саботаж на кораба от американци, които се намират на същата станция, към която е скачен и споделящи обща среда за живот си оставя пропагандна загадка...

За кой говориш, че не ти се разбира?

Se taia

Какво не му се разбира? Кой нормален ще реже клона, на който стои? Или с други думи (за по-тъпите), кой ще пробива кораба в космоса, при условие, че ще умре? Изобщо вземат ни за мезе отвсякъде, но както казва един бащица, "такъв е мат'ряла"...

До природния експеримент, наречен АВТОР на статията - що е то "метеориД"??? Мелез между астероид и метеорит, или нов клас космическо тяло?

Илон Mаск, вече се вижда бедняк в USA!!!! Най -вероятно, е решил да направи руснаците шахиди

Рускосмос как проведе това разследване?? Кого качиха там с подходящите инструменти и микроскопи ,че да твърди подобна глупост? Една мурзилка вика че на Съюз имало само руски космонавти, че как тогава американците влязоха там и им пробиха кораба????? Бати смешката.

Аз имам сведения че дупката е пробите от учителя Йода със светлинния му меч. Само с такава технология може да се пробие микро дупка. Според вестниците на пеевски, сорос е платил на Йода да събитира великата руска технология

Очевидно, издишаш.

Микро ти е само мозъка!

Как с свредел пробиваш микро дупка!! Руснаците искат да прикрият дефект в тяхното производство на модула!! Явно се е получила микро пукнатина в стената и сега гледат да лъжат и да мажат, щото вече никой няма да иска да работи!!

Потърси снимката на дупчицата, ама не тук, и ще си отговориш сам на питането!

Уважаеми автори на статията, поне бъдете донякъде образовани. "Метеорид" се пише с "т" накрая. Краища има тоягата, обемните тела, като космически кораби например, имат вътрешна и външна страна(или повърхности), по смисъла на разсъжденията за дупката дето щяла да спука "балона"....

А руския танк който не можа да запали на парада пак ли американци го шофираха ?

Не, извънземни!

На крива рогозка, космосът и пречи.

САЩ притежава МКС защо да я унищожава? Защо ДИР ни занимава с руски лъжи? Баси детективите дето се извъдиха?

"дупка в корпуса на скачения с МКС руски космически кораб Союз МС-09" искат да унищожат космическия кораб на руснаците, а не МКС. Чети внимателно!

И като чете внимателно , как американците са се качили на руският кораб Съюз ,че и да го пробият?? Те не стоят на него!! И едва ли се разхождат с дрелка за пробиване.

БРЦК

Ми те без руски кораб не могат да ходят на МКС бе. Ето как са се качили.

хмммммм аз си мислех че сорос лично е долетял с балон и е боднал станцията с някоя отверка ................

Редакторееее, "МетеориД", А ХАААААААА ХААААА.

открийте виновниците и ги пускайте да се прибират на свободно падане

Селянче, ти пак ли цвилиш от плевнята?

Иван Петров

сори, ама комплексите ти не се лекуват

Ха ха ха , пак руски тъпотии!! И какво американците решили да се самоубият?? Това ли твърдят руските идиоти?

от мириканците можеш да очакваш всякакви мръсотии. долно племе, което върши само гадости.

долно племе са руснаците. Американците са сбирщина от цял свят. Има и десетина милиона с руски произход.

"дупка в корпуса на скачения с МКС руски космически кораб Союз МС-09" искат да унищожат космическия кораб на руснаците, а не МКС. Чети внимателно! В Союз МС-09 има само руски космонавти.

И като има само руски космонавати как американците са го пробили бе ,койчо? Я обясни?

отишъл американеца и казал: Ребята, я се мръднете малко, че не стигав до стената да врътна една дупчица...а...къде е контакта за да включа бормашината и да пробия титаниевия корпус??

НЕ ВЕРОЯТНО ,А ТИЯ ЯНКИ СА СПОСОБНИ НА ТОВА!!!!!!!!! ТОЯ РИДЖАВИЯ ПСИХАР Е НАРЕДИЛ И ТИЯ МАЛОУМНИЦИ СА ГО НАПРАВИЛИ

"Тия малоумници" пратиха сонди из целия космос и картографираха Марс. Движат науката и прогреса докато руснаците им чистят кенефите на МКС. Кой каквото си може.

А, не ве - марсианците, са извършили саботажа.

На крив к....р вълната му пречи.

доколкото знам половината модули на станцията са на САЩ, а 2/3 от станцията е платена от САЩ без значение дали модулите са американски, руски, европейски или японски. Единствения които има файда да разцепи станцията са руснаците. та как "микро дупка" се прави със свредел - само те могат да обяснят с техните безаналогови технологии.

е контраудар за скрипал

им демонстрират, че и те му разбират на провокациите.

Гада си е гад!Повече астронавти от САЩ до МКС няма да се допускат!И не само това !Бой по каубоите с всички средства!

ти не се ли сещаш, че едни други няма да се допускат.... те вече транспортните коаби се поръчат на частните америк. корпорации, ако не знаеш. Следва изолация и фалит... Чети руските сайтове, много са се уплашили за космическата си програма.

МКС е собственост на САЩ на 80%, всичко те са платили.

Щурия е виновен. Ядосва свестни хора по форумите. -. американци и руснаци и правят грешки от нерви. Затова на такива не трябва да им се дава да дават акъл.