Откриха астероид с диаметър 300 км

Астероидът може да се е откъснал и от Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси колко кюмюр? Кат нищо под кюмюра да има диаманти

Не мога да си обясня как се формира планета чрез процеса на акреция имайки в предвид действащите физически закони. Докато се формират в някакъв въображаем бързо разширяващ се газов облак стига това да е физически възможно, няма ли по спирала да се насочат към звездата около която обикалят в следствие на триенето в облака и гравитацията на звездата? От друга страна когато две масивни тела се ударят със скорост съединяват ли се или се разлитат на многобройни отломки?

Хората учат с години за да си обяснят нещата ти искаш да откриеш всичко наново без изследвания само с едното мозъчно напъване. Не че не е възможно просто не ти достига капацитета за това.

Именно защото толкова много хора учат с години генетика, боихимия, физика и астофизика се притеснявам че никой от научените не е обяснил в детайли как трябва да работи космическата, химическа и биологична еволюция съгласно действащите физични закони и закона за причинно следствената връзка. Вместо това ни се поднасят някакви фриволни плитки теории в духа на пожелателното мислене несъвместими с научните факти и нашият емпиричен опит. Въвеждат се някакви виртуални феномени като тъмна материя и енергия, черни дупки в които не действат физическите закони, квантови флуктуаци, скрити измерения, метафизично пространство-време без физически свойства което може да се разтяга, свива, усуква и огъва до безкрайност, мулти вселена в която се случват всички възможнои събития. Тази метафизика се проповядва с идеята тези които контролират за малко финансовате, политичеса и духовна система в световен мащаб да притежават хората духовно за да заемат мястото на Бог в техният живот. Истинската наука се занимава с намиране на връзката между причина и следствие. Теорията на Големият взрив дори не търси причина за появата на вселената от някаква въображаема сингулярна точка (много хора не знаят че сингулярностите са математически а не физически обекти) отричайки още от начало фундамента на който стои истинската наука. Отрича също смисълът на живота на възможно най-фундаментално ниво. Вземат ти всичко за да ти дадат нищо.