Отломки от китайската ракета може да паднат близо до южната ни граница

Тази сутрин в 04:10 ч. тя е прелетяла над Петричко, каза астрофизикът Пенчо Маркишки. Гърция и Турция вече са в диапазона на възможното падане

Обратно в новината

Коментари - Отломки от китайската ракета може да паднат близо до южната ни граница | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В сборището на партийнофирмената инфантилна мутроолигархична организирана престъпност... когато са накуп, събрани....... и МАЙКА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ, ДУШЕГУБЦИ, НАРОДОУБИЙЦИ,ИЗЕДНИЦИ И РОБОВЛАДЕЛЦИ.....

Започна влизането в атмосферата над гръцките острови. После падайки мина над целия арабски полуостров и падна в океана близо до някакви острови дето са курорт. Колко хора се молеха тази нощ да не падне при тях.

Следващият път Aliexpress да се възползват от безплатния, бърз, въздушен транспорт.

Ако китайците направят второ Слънце, къде ли ще падне?

Падна в Индийския океан.

Тия китайци се чудят какво да ни стоварят на главите - вируси, калпави стоки а сега почнаха да ни замерят и с калпави ракети

следя от 2 дни, но над Петрич не минава. Минава близо до границата, но на гръцка територия. Е, ако вземе че падне там може от отломките и Петрич да пострада, че и Сандански. Ама това е с мноого малка вероятност.

Китайците първо ни пуснаха вируса а сега искат да ни доубият замеряйки ни с тежки предмети, пък вие продължавайте да им купувате стоките.

Някъде в Туркменистан ще падне. Дали ще изтрепе някой град предстои да видим. До колкото разбирам утре в ранния следобяд ще падне. Престъпна китайска история. Дано не избият много хора.

Само в маалата да не падне, че докато дойдат учените и ракията купена с парите от отломките, ще е изпита.

Някаква луда анти-китайска пропаганда. Това го изкарват на 100% процента че ще удари нещо. Ракети и сателити падат редовно и нищо не става. Сега ще го изкарат ще всички паднали обекти от космоса са паднали контролирано, и само китайската ракета не е..... Даже рядко е да има ранени хора като самолет падне не земята.......

От по новите да всичко пада контролирано дали е руско, американско или европейско. Ама Индия и Китай си карат без да ги е грижа...... Едно време руснаците и американците и те така. Ама все по някое време са се спрели

Ами американските вече не падат, а се връщат кацайки.Ти в кой век живееш?

Каца само първата степен, втората си пада и изгаря по същия начин, както и китайската.

Пазете се, че носи ковид.

Дано падне върху Тиквата в Банкя

Помните ли пияндака Димитър Луджев кога беше военен министър? Тогава некаква чистачка в министерството дето се поебювала с некои от генералите там беше излъгала военните ,че е екстрасенска и получава факсове от извънземни на извънземен език, който тя им го превеждаше. Та копаха неколко години в село Царичина да търсат извънземни космически кораби, а във вестник "Нощен труд" редовно излизаха статии по въпроса със заглавия от вида "Зелени човечата яздят местни бабички".

не беше ли тоя, който даде някакви разпечатки в едно посолство?

Помним го. Димитър Луджев сега е учен, доктор и професор. Работи в БАН, в Историческия институт. Кадърен човек. Ха-ха-ха!

Ако могат да паднат върху партийците от ГЕРБ ще е най-добре!

Тя няма да падне ,а ще кацне в село Ключ . Там ще се качат няколко извънземни, между които и Спас Делев и ще излетят за Марс .

Най-накрая и при нас да падне нещо безплатно от небето.

Това е сайта , където се следи в реално време: https://www.youtube.com/watch?v=29HGFep3Zek Въобще не е прелетяла на петрич

Е тя обикаля по тази орбита от 29 април, в това време Земята се върти под нея. При някой от траекториите си закача най-южните части на България.

а китай ше плати ли щетите?? ясно че не, ама също е ясно че и никой няма да им ги поиска.... което е по-интересното

Баш на правилното място ще паднат. Въпросната дата ще е официален празник/почивен ден и всички комундели ще изпадат в неистов душевен оргазЪмЪ. Честито, другари и другарки. Нека. Ще.

Да пада, да пада .. Такива отломки си имат хахавци къде ги колекционират. 50 000 долара струвал използван люк от руските съюз. Парашутите също се продавали ..

китайско менте като сичко оттам; а когато им падне станцията да не мислите че ще падне в китай? на наште глави ше бъде а ония ше са праят на утепани кат за вируса

а дано уцели една къща в Банкя

ахаххахахах, прелетяла на Петричко в 4 часа сутринта. Еми то по вашите тъпи сметки, тази ракета се движи по бавно от охлюв, ако още не е паднала и трябва да падна по южната ни граница. Вие за какво ни взимахте бе? в 5 часа вече трябваше да е някъде над Нигерия. Сега е 17:30ч.

Отломките падат и образуват спирала, може оше няколко пъти да обиколят земята, но в момента в който влязат в атмосферата ще се разпаднат и тогава не се знае къде ще паднат!

не може да бъде......Роскосмос казаха, че ще падне в Тихия океан. А аз само на тях вярвам, хахахаха, да ева и ватенките тъпи

Аман от глупости и жълтини, нищо никъде няма да падне...

Моля ви,на колене ви моля братя китайци ако може я към едно градче край София,всички в България го знаят и проклитат името му заради...

НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ. Ей журналя ще бъдете съдени за всяване на страх и паника заедно с Мутафчийски, Кантарджиев, К.Ангелов и Борисов. СЪД И ЗАТВОР ЗА ВАС.

Мое да падне тук, ама мое и да падне там. Айдее, и аз съм вече учен!

Това е четвъртата космическа станция която човечеството изстрелва къде падаха предните четири втори степени и двете излязли от употреба космически станции? Ами падаха където ще падне и тази ненужна степен в Южния океан.

Мир падна в Тихия океан, но траекторията беше предварително зададена, нещо което китайците не са предвидили!

Толкова сте патетични. Кой гений го изчисли това.някой май не е доизтрезнял? Или отчаяно търси сензация за сметка на лековерни хора. Виктор?

Пак има напредък когато падаше Скайлаб на австралийците им продаваха каски чунким ще ги спасят от падащи болтове с начална скорост 27 000км/ч.

баакър пада пада от небето.... Жик -так.

От жълтите маймуни не можеш да очакваш нищо хубаво.

А вие какъв цвят маймуна сте?

Дано да шибне Славун у тиквата ...

Да му мислят тия в самолетите.

Kalin

Руснаците а на тях по им вярвам казаха Тихия океан че ще падне така че стига паники създавайте все пак ония имат повече опит.

Е ти що си мислиш че космосмодрума от който е изстрелян не знаят какво правят.

а до наука. Анализът на орбитата показва това. Китайците така са я избрали, че да пада в океана на юг. Е, малка вероятност има и за северното полукълбо, все пак.

Дано да падне в центъра на Петрич, защото е грозно застроен целия . Задушаващ град ,презастроен от Вельовата банда. Празни кутийки. А колко хубав е бил! Да пада!

Може това, може онова, накрая ще кажат че е изгоряла в атмосферата. 1 седмица дрън дрън.

Падна в огромния океан и затуй не е видяхме.

Е за ко ви е кемикал трейл един варел с химикали ще ви е достатъчен за 5 години напред

Ментака ще пусне поредните ментаци. Смех.

Аз ще позная най точно. Моята прогноза е. Или ще падне в Петричко или няма да падне. Ще видите че ще изляза прав.

И кво ся ? Да очакваме бай мангал да се дислоцира в Петрич , в очакване да бере джилезо ?

До преди 2 дни твърдяха, че шанса да падне на Балканите е нулев!

Като отреска Сандански им напомни, че нямало шанс на балканите. Тъпа китайска работа. Лошото е, че Русия и САЩ са пускали такива ракети преди 50 години и сега Китай и Индия не си играят, да им сложат двигатели да контролират падането.......

Това ако беше американска ракета или на друга западна държава местните комуняги какъв ли вой щяха да наддават!? Понеже е на червения, братски Китай пълна тишина.

Тва е най- новата китайска ваксина - СПУТНИК V 6 Ваксинира те мощно по кратуната и е гарантирано че няма да умреш от КОВИД

дай боже да падне в българско колко много работни места ще отвори

Китайска му работа! Дано им падне на техните глави китайски. В краен случай може и в Истанбул.

Що си мислиш че Скайлаб, Мир при качването на ISS и други големи фрагменти не са падали на същото място където ще падне и сега. Глей сега всичко което се изстрелва от северното полукълбо така е насочено и ускорено, че да пада в южното.

Когато е контролирано, когато не е може да падне на всякъде по траекторията.

Нито ще е първия, нито ще е последният път, когато част от сателит пада от орбита. ЗАЩО само психясвате хората???!!! А и защо не пишете, че тонове метеорити падат всеки божи ден от космоса на Земята! Млъкнете ПЕ..СИ!

Аз без да съм астрофизик виждам, че орбитата е елиптична и когато минава северно от екватора варела е най-далеч от Земята, а когато минава южно от екватора е най-близо. Това означава, че няма никакви шансове да падне в северното полукълбо.

Къде освен в България отломките ще бъдат така бързо усвоени и вкарани в употреба? Ние си имаме цели квартали и население места, където търговията с метали е основно препитание.

Тоя Пенчо кво го пробутват тука постоянно. Дори доктор не е. Щом го пишат "физикът", значи се води на длъжност "специалист с висше образование". Това в СУ и БАН е по- ниско дори от чистачка, знам го от личен опит.

От специалист с висше до доктор и през асистент, главен асистент до например доцент във физиката минават едни 20 години, поне 20 -30 публикации с импакт фактор, поне 100- тина цитата, и Хирш фактор 5-6.

Пълно е е БАН доценти без публикации от цитати в СкопУС базата данни, без да са били ръководители на един дипломант и докторант

Има и такива, но в област физика не вервам да са много и са заварено положение до преди новите промени преди 5 години. А докторант можеш да водиш само след като си поне доцент, дипломанти можеш след като станеш доктор.

Глезам, че тоя Пенчо се води на длъжност технически сътрудник, специалист по оптика. Това не е научна длъжност.