Коментари - Отложиха за "неопределено време" първия полет с хора на космическия кораб на Boeing | IT.dir.bg

Коментари - Отложиха за "неопределено време" първия полет с хора на космическия кораб на Boeing | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камерън и Лукас да помагат...

Абе чувам че освен хелий напоследък и много пари изтичат от този кораб...

Спокойно! Ще пратим такси за астронавтите! Плащането в юани.

Абе, първо да си оправят аеропланите, че.. пу, пу... П.П. Нешо фалическо излъчва това чудо от снимката.

Тотални каубойски неможачи

За същата услуга - да създаде апарат, с който астронавти да достигат до орбита и да се връщат на Зелята - СпейсХ получи от НАСА 1.5 млрд. долара. И изпълни контракта, като вече няколко години Драгон доставя и хора, и товари на МКС. Даже и руски космонавти са сред пасажерите. Парите, които Боинг получи за същото са точно три пъти повече и въпреки това нито един човек не е летял на техния апарат. Ама, когато дойде ред да бъде коментиран Мъск, мейнстрийм медиите много обичат да твърдят, че бизнеса му е на държавни субсидии. Разбира се, това твърдение е пълна глупост и няма нищо общо с реалността, защото СпейсХ не е на субсидии, а просто изпълнява договори, създавайки продукт и предлагайки услуга, срещу които получава пари. Вероятно Старшип ще има редовни полети, а тези смешници от Боинг още няма да са готови. Същите загубеняци са и Блу Ориджин, които съществуват вече почти четвърт век и не са извели в орбита и един килограм полезен товар.

Руски саботьори работят в Боинг ...

Боинг са царе да се бавят и да цоцат допълнителни милиарди. Ако не беше Мъскито - американците още щяха да се качват до МКС със Союзите !

изказване по въпроса не бих могъл и да измисля!

Да е жив и здрав Дейвид Камерън! С него до няколко години до Проксима!

Пф, Камерън, аматьор, блядките още през 1986-та обиколиха галактиката с пепелаца...

трябва да отидат у Матушка - в школата на Циолковски за половин година, пък после да се правят на мъже! Иначе ще си изтрепят добитъка...

Да не му е паднал двигателя при тестовете?

"В капсулата е открит теч на хелий" Вратата не се затваря.......немците навремето с дървени врати газови камери са правили!

иначе сега щяхме да ядем варено жито...

И тези хора твърдят, че преди шестдесет години са кацали на Луната!!! С лампови компютри и космическа технология на 10 години.

Кога точно Бойнг са твърдели, че са кацали на луната? И що изобщо се обаждаш от обора?