Коментари - Отложиха за "неопределено време" първия полет с хора на космическия кораб на Boeing | IT.dir.bg

Коментари - Отложиха за "неопределено време" първия полет с хора на космическия кораб на Boeing | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тези хора твърдят, че преди шестдесет години са кацали на Луната!!! С лампови компютри и космическа технология на 10 години.

иначе сега щяхме да ядем варено жито...

Кога точно Бойнг са твърдели, че са кацали на луната? И що изобщо се обаждаш от обора?

"В капсулата е открит теч на хелий" Вратата не се затваря.......немците навремето с дървени врати газови камери са правили!

Да не му е паднал двигателя при тестовете?

трябва да отидат у Матушка - в школата на Циолковски за половин година, пък после да се правят на мъже! Иначе ще си изтрепят добитъка...

Да е жив и здрав Дейвид Камерън! С него до няколко години до Проксима!

Боинг са царе да се бавят и да цоцат допълнителни милиарди. Ако не беше Мъскито - американците още щяха да се качват до МКС със Союзите !

изказване по въпроса не бих могъл и да измисля!

Пф, Камерън, аматьор, блядките още през 1986-та обиколиха галактиката с пепелаца...

Руски саботьори работят в Боинг ...

За същата услуга - да създаде апарат, с който астронавти да достигат до орбита и да се връщат на Зелята - СпейсХ получи от НАСА 1.5 млрд. долара. И изпълни контракта, като вече няколко години Драгон доставя и хора, и товари на МКС. Даже и руски космонавти са сред пасажерите. Парите, които Боинг получи за същото са точно три пъти повече и въпреки това нито един човек не е летял на техния апарат. Ама, когато дойде ред да бъде коментиран Мъск, мейнстрийм медиите много обичат да твърдят, че бизнеса му е на държавни субсидии. Разбира се, това твърдение е пълна глупост и няма нищо общо с реалността, защото СпейсХ не е на субсидии, а просто изпълнява договори, създавайки продукт и предлагайки услуга, срещу които получава пари. Вероятно Старшип ще има редовни полети, а тези смешници от Боинг още няма да са готови. Същите загубеняци са и Блу Ориджин, които съществуват вече почти четвърт век и не са извели в орбита и един килограм полезен товар.

Тотални каубойски неможачи

Абе, първо да си оправят аеропланите, че.. пу, пу... П.П. Нешо фалическо излъчва това чудо от снимката.

Спокойно! Ще пратим такси за астронавтите! Плащането в юани.

Абе чувам че освен хелий напоследък и много пари изтичат от този кораб...

Камерън и Лукас да помагат...