17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на руснаците. Пак светлинни години напред в науката пред останалите нации!!! Брави братушки. Показахте им.

Не е проходил кой знае колко, но пак е нещо. Някой ден може и да постигнат пълно роботизиране на нещата при подобни травми, пък после ей го дей и пълното роботизиране на телата ни и готово - утопията е тук. Дано не съм жив дотогава...

Манекенка (или каквото ти го вдига там) да ти дойде у вас на крака и да ти се моли, ще мрънкаш, че ще се изпотиш и ще се измориш... Класик си, бате! Поне й кажи, да ти направи една мусака и да пусне прахосмучка, ама като те няма, да не ти разваля съня. :)) Класик!

Човек прохожда само веднъж през живота си, за съжаление.

то голямо прохождане - бута някакво приспособление под него, заобиколен от 2-ма които му помагат. Ще проходи, кога куция настигне бързия влак..

И 20 кила пироксилин в основата му е майката, а, кретенче?

Upgrade

Филма си заслужава да се гледа. Общо взето показва доста страшни перспективи пред човечеството. Накрая вярно можем да станем донори за биотела на компютрите. Въпроса е доколко ще им трябват подобни приносители и няма ли да им е по-сигурно в механични тела. Филма те кара да се замислиш.

Айзимов обясняваше как хората ще стават все по имплантирани а роботите все по биологични и в един момент ще се срещнат в идеалния център . За междупланетни пътувания ще трябва да се отървем от кръв/ кислород и да имаме тела от въглеродни нишки . Главата и мозъка ще са предизвикателство да се копират .

E как така подобно нещо не се случва в най-големия рай на земята, дето милеят за хората - рассея? Що тъй там само за убиване на хора мислят...?

Децата ходят пеша при минус 40 градуса на училище, защото автобусите не запалват. На минус 10 децата се къпят в ледени води. Докато при температури под плюс 20 градуса в САЩ черните и латиносите слагат качулките на главите и обличат топли дрихи. Моторните шейни са за конкретни приложения а не за гъзареене особенно нашмъркан или пиян - български транспортен министър. Жалко за младия въж, но е гледал повече филми отколкото се е учил да кара моторна шейна. Превенцията е решаваща а не извършването на глупости....вкл. писането в този кайт.