17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E как така подобно нещо не се случва в най-големия рай на земята, дето милеят за хората - рассея? Що тъй там само за убиване на хора мислят...?

Upgrade

то голямо прохождане - бута някакво приспособление под него, заобиколен от 2-ма които му помагат. Ще проходи, кога куция настигне бързия влак..

Филма си заслужава да се гледа. Общо взето показва доста страшни перспективи пред човечеството. Накрая вярно можем да станем донори за биотела на компютрите. Въпроса е доколко ще им трябват подобни приносители и няма ли да им е по-сигурно в механични тела. Филма те кара да се замислиш.

Човек прохожда само веднъж през живота си, за съжаление.

И 20 кила пироксилин в основата му е майката, а, кретенче?

Не е проходил кой знае колко, но пак е нещо. Някой ден може и да постигнат пълно роботизиране на нещата при подобни травми, пък после ей го дей и пълното роботизиране на телата ни и готово - утопията е тук. Дано не съм жив дотогава...

Евала на руснаците. Пак светлинни години напред в науката пред останалите нации!!! Брави братушки. Показахте им.

Децата ходят пеша при минус 40 градуса на училище, защото автобусите не запалват. На минус 10 децата се къпят в ледени води. Докато при температури под плюс 20 градуса в САЩ черните и латиносите слагат качулките на главите и обличат топли дрихи. Моторните шейни са за конкретни приложения а не за гъзареене особенно нашмъркан или пиян - български транспортен министър. Жалко за младия въж, но е гледал повече филми отколкото се е учил да кара моторна шейна. Превенцията е решаваща а не извършването на глупости....вкл. писането в този кайт.

Айзимов обясняваше как хората ще стават все по имплантирани а роботите все по биологични и в един момент ще се срещнат в идеалния център . За междупланетни пътувания ще трябва да се отървем от кръв/ кислород и да имаме тела от въглеродни нишки . Главата и мозъка ще са предизвикателство да се копират .

Манекенка (или каквото ти го вдига там) да ти дойде у вас на крака и да ти се моли, ще мрънкаш, че ще се изпотиш и ще се измориш... Класик си, бате! Поне й кажи, да ти направи една мусака и да пусне прахосмучка, ама като те няма, да не ти разваля съня. :)) Класик!