17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, къде е Бойко?

Интересно как си прави селфи?

Няма значение дали си селска кифла или марсоход... селфито се прави по един и същ начин. Ако пък имаш и няколко камери под ръка, може да си сглобиш снимка със 180 градуса изглед...

А във Волгоград открили нов паметник на Сталин.

В началото не е имало снимки, понеже ""Пърсивиърънс" се е натъкнал на огромен надпис от камъни на чист северно македонски език: „Јенки, одете си дома! Марс е македонска земја! Македонија вечна! Вардар засекогаш, пијте скопско пиво! Татари, умрете, маменцето ваше! “ Македонския министър на външните работи е осъдил проявата и е обещал разследване. Арестувани са двама дребни зелени марсианеца с подозрителни антенки и български паспорти, които са заявили за свое оправдание, че са взели български паспорти за да могат да работят в Европа. Ама мразели татарите. Междувременно надписът бил разчистен.

Що не пишете че акциите на тесла паднаха с 30% за седмица Мъск ще прави компания на мадофф в затвора скоро

Мадоф защо е в затвора, тъпако? Имал е компания и е произвеждал ли?

Нещо не пращаше снимки, откакто китаеца праща почна и пърси да праща Що така? Нанайси е номер 1 в списъка за луната, шото мозъка му бил плосък като земята

А пРоссТКосмос си е прост

А какво е крива ракета?

И какво по дяволите означава "На крива ракета, космосът и пречи?" Имам някои подозрения...

До смешника Дада, който се мъчи долу да разяснява как се отразява космическата дистанция между планетите на комуникациите, лол: А камерата на Луната, която снима "излитането" на последния Лунен Модул от кого се управляваше? ;) Да не би да са оставили оператора да му изгният костите на Луната? Щото друг полет след това не е имало (и преди това не е имало де). А камерата толкова професионално се вдигна нагоре, точно в момента на "излитането", че е невъзможно това да се изпълни дистанционно. А директния ТЕЛЕФОНЕН разговор в национален телевизионен ефир на астро-актьорите с Президент Никсън? Какво, май забравиха там да добавят необходимата пауза между репликите? :) (и на колко места още, лол...)

Ти си един от нашите по-нискоинтелигентни съграждани, или си обикновен трол с листче с опорни точки в ръчичка, но все пак ще ти отговоря, за да не остане съмнение у публиката. Сигнал до Луната и обратно пътува около две секунди и можеш да проведеш директен разговор. Всеки, който си направи труда да гледа разговора с Никсън, ще види, че това закъснение в отговорите го има. Камерата се контролира от Земята и невероятно сложният операторски трик по насочването на камерата нагоре е бил предварително планиран, така че да компенсира закъснението и да съвпадне със старта. Тази камера не е снимала само последното излитане на Аполо 17, но също и на Аполо 16, както и на Аполо 15, където, заради технически проблем, не успяват да я насочат нагоре. Давай следващата опорна точка от листчето ти, докато не съм си намерил друга работа. Обичам да си правя гаргара с такива като теб. Образователно е за публиката, не за друго.

Хахаха, типчиния неграмотен смешник, взел се насериозно... Аре сега НИ обясни защо Лунния модул във въпросния кадър е ОЧЕВИДНА играчка, издигана с кабел - докато се полюшва неравномерно - сред конфетки от бенгалски огън, които да имитират ракетни двигатели... Кельо, кельо - целият ти живот е фалшив, ако си толкова тъп и кьорав, че да обсъждаш горния "видеодокумент"... :)

На господина му било ОЧЕВИДНО, както сигурно му е ОЧЕВИДНО, че Земята е плоска. Това му дарование го доближава до Аристотел, за когото е било очевидно, че Слънцето се върти около планетата и камъните падат на земята, защото там, очевидно, е естественото им място. Други очевидни неща са като скорошното приземяване на ровър на Марс, чийто спускателен апарат, наричан "небесен кран", също изглеждаше като играчка, а от двигателите му не излизаше пламък. ОЧЕВИДНО е фалшификат - пак са забравили пламъка... не се научиха... Пламък не излиза и от горните степени на ракетите в космоса - очевидно и те са фалшиви. Жалко, че такива очевидци като теб не са работили за ЦРУ едно време та да не допускат такива ОЧЕВИДНИ грешки на снимачната площадка, които ги има само в нискобюджетните научно-фанстастични филми от 50те. Те не са се родили гении, за които нещата са просто очевидни. Сигурно даже дипломи е трябвало да изкарат тия глупаци, та белким малко прогледнат и те.

Много дълго те държаха тоя път в усмирителна риза - или поне тая ти тролинкарнация - тоя път бе. Ама лоботомията ти се е разминала, ей го пак врещиш небивалиците си.

7000 си е направо вече спам :)

Хайдеееее...Някои Ганьовци отново намират косури. Те друго и не знаят де.

Умряла планета, камъни, кое пък да е толкова интересното на Марс, Венера е по интересна ама за там желание няма

Желание има, издръжливи материали няма.

Точно обратното е. Венера е умряла работа, а на Марс има шанс да бъде открит живот под повърхността, както и един ден там да стъпят хора. Разбира се, би било интересно да изследваме и Венера, но още никой не е измислил техника, която да живее там повече от няколко часа, а на Марс марсоходите работят години.

Всъщност вече има такава техника. НАСА, естествено, създаде чип издържащ 500 градуса. Такъв май използват и на сондата Паркър, която ще се доближи на 6 милиона километра от Слънцето. Ама за съжаление НАСА не може да прави всичко сама. Все пак има ограничени ресурси, но въпреки всичко скоро ще има и мисия към Венера с венероход за разходки по венерините хълмове. Ще е забавно да го кръстят въшката...

А някакъв интерфейс към чипа ще има ли, или щом има чип направо да го меткат на Венера, пък каквото стане! Нали това ти обяснява човекът!

Не е много. Средностатическа кифла/инфлуенсърка/блогърка , при това от по-грозничките, прави повече снимки за седмица :)

По-изкецано име не можаха ли да измислят? И за11 дни минал 6 метра .. смехххххх. Това ше да е оравено в Чайна май.

Твоят параход колко мегтра изминава за 11 дни на Марс айнщайне, с километри, дааа. Я да си гълташ лекарствата в канчето дето са ти дали и да се кротваш, пак си се олигавил та и осрал до ушите от врякане.

Дада е комунист

Пак си напреднал след олигавянето, лелите да те преобуят и да ти дадат двойна доза седативи.

я виж та и избърши мундзата че има сперма от наполеон от пета стая дето ходи одеве

"Марсоходът с шест колела, който се задвижва с плутоний, е изминал шест метра и половина за 33 минути, съобщиха от НАСА:" Я пак да чуя как се задвижва с плутоний Моля, опишете принципа на задвижване с плутоний – щото иначе ФЕЙК ли, ФЪК ЛИ, ебеш ли му майката!!!

Радиоизотопният термоелектрически генератор захранващ ровъра работи с плутонии

Що врякаш бе загубеняк. За да чуе целият свят, че си хем неграмотен, хем умствено изостанал ли. Не му е тук мястото да те образоват, има училища за тая цел. Плутоният е конфигуриран така, че да генерира топлина от разпада си в продължение на много години - виж Войаджърите колко десетилетия работят и пращат данни вече извън системата ни. Тая топлина нагрява нещо - навярно Пелтие елемент - което произвежда електричество. Всички тия неща ги знае всеки малко от малко грамотен човек, що най-неграмотните сте и най-вресливи бе.

Интересно защо толкова много проруска и проконспиративна паплач и помияри пишат под статиите за НАСА, Мъск и други свързани с изследването на Космоса. И после Бай Ганьо се оплаква че мизерствал и не му плащали достатъчно. Ами ако си по рождение мизерник, като проруската и проконспиративнаата паплач, и вместо да си гледаш работата, по цял пускаш малоумни постове под разни статии свързани с Науката, е нормално да си олигофрен и идиот цял живот.

откъде ви намират все третополови джендъри за козяшки тролове

Абе къде ви намират безполови русофилистични амеби

Не са много бе, един кретен е.

На мурвата ДП много й се иска да я пори само един отзад - и си го повтаря като мантра винаги, за да притъпи болката и унижението - ама НА, цели 100 човека му го набутват здраво всеки път... :) И еврогеят стиска очи и си повтаря: "Не, само един е, търпи, търпи и ще мине", лол.

Никога не забравяй ГЕЛА, мурво... Така ще те боли по-малко. :) Вземи си даже обезболяващ с лидокаин. А унижението - мани, сякаш ти някога си имала достойнство, лол.

Гогов бре, чети! Кратерът се казва Йезеро (Jezero). Кръстен е на едноименното село в Босна.

го фулехме Гогов заради йезерото,ама той не възприема а си превежда с транслатора

е не могат като мене ей

снощи гледах филма"марсианецът"доста забавни кадри има и тука като които са 1 към 1 със снимките

200 метра? Добре де, как да ви вярваме за Луната? Там рали правихте, а тук само 200 метра!

Може и 10 000 метра тъпако, само че сигнала пътува 20-тина минути и докато се усетят може да се натресе някъде. Затова се оглежда хубаво и метър напред после пак и пак. На луната ровъра се управляваше от хора на място.

А камерата на Луната, която снима "излитането" на последния Лунен Модул от кого се управляваше? ;) Да не би да са оставили оператора да му изгният костите на Луната? Щото друг полет след това не е имало (и преди това не е имало де). А камерата толкова професионално се вдигна нагоре, точно в момента на "излитането", че е невъзможно това да се изпълни дистанционно. А директния ТЕЛЕФОНЕН разговор в национален телевизионен ефир на астро-актьорите с Президент Никсън? какво, май забравиха там да добавят необходимата пауза между репликите? :) (и на колко места още, лол...)

Не се наврещя ей.

Само за миг ако се замислим какво грандиозно постижение за човечеството е това. Снимки от самият Марс. Нящо немислимо само преди 20 години.

Спирит преди 20 и повече години пращаше снимки от Марс

Време е Бацето да се замисли за един Балкански хъб на Марс и някоя магистрала, тангента, акведукт или там как бяха.

Време е да се замислиш за един преглед при психиатър.

Аполо нанайси завърналия се пак изчена нанякъде. най-вероятно е отишъл до кофите за боклук да си набави обяда, докато не са наизлезли и другите вехтошари.

Доста скъпа камера

Няма ли там някой разбит Имперски звезден разрушител поне? Пълна скука!

Там няма ли автомивка?

Около половината повърхност на Марс е белег от гигантски астероиден сблъсък преди време. Мащаба е такъв, че се вижда само от орбита.

Завърнах се. Известо време ме нямаше, бях в Москва. Яко ме онадиха братушките, голям кеф за пореден път. Затова и сега пиша в болд, от кефа който ми причиниха наште славянски братя.

Ти кензал ли си Бако на Луната......, или на Марс?

Браво. За разлика от руслямците които само оръжия дрънкат по площадите.

Да бе, за какво са им площади на тия простаци като един гей парад не са си направили?

на русофила само гейове са му "в устата". бря... за друго не мислите ли бе?

ДО 456 (нерегистриран) Ами мислим как да завладеем света, къде каква война да направим, че да спечелим още пари и каква финансова криза да изобретим, какъв вирус да пуснем на хората да се мъчат. Такива неща ...

Кьорав ли си, бе тъпунгер. Всяка година правят няколко гей паради за 9-ти май с различни метални дилда

Никой няма да ни пусне извън орбитата на земята....ТЕ са ни предупредили още преди повече от 40 години...Всичко останало,което се прави,е крадене на пари от данъкоплатците.....

Баси, колко си прав! Наистина, доста пари окрадоха от данъкоплатците, чрез Восточний. И наистина, като се замислиш, руснаците не напускат орбита. Сякаш наистина им е забранено.

Аз съм Аполо-Нанайси оригинала и олигофрена. Аз съм луд за връзване и психар от n-та математическа степен...

Хахахаха, заболя ли те едно хубаво, рязан изрод? Забрави болда, обаче. ;) Никога няма да можеш да ме имитираш, както и никога не си успял да постигнеш нещо в живота.

Тия психични отклонения никой не може да ги имитира.

Не е ясно кой от двама ви е оригинала и кой е копиер, но за истинския Аполо-Нанайси едно нещо е на 100% сигурно - по време на военната му служба, съветски войници многократно са злоупотребили сексуаслно с Аполо-Нанайси. Това се е случли точно пп време на програмата Аполо на НАСА. И от тогава жертвата на това зловещо сексуално престъпление всячески се опитва да отрича събитията, паметни за ония дни, за да може да убеди и себе си, че никога нищо лошо не му се е случвало...

Готини снимки! Като ги гледам, нищо чудно и да сме марсианци! Прилича на Земята, да го е...а! ЗнаИш ли???

На 6999 от тях ясно се вижда северномакедоновото знаме

А на последната и македонеца, който го държи

Задръстил е марсианския интернет със селфита.

Марс е терен с огромна площ, а снимките са правени на малка сфера, тоест монтаж. Тия неща с космоса са строго засекретени и никой няма да ви пусне реални снимки. Всяка нова технология измислена от напредналите държави се засекретява за 20 години и се използва за военни и космически цели. След като изминат 20 години те се разсекретяват и продават на пазара. Представете си сега кви технологии има, които ще видите след 20 години, ако сте живи, разбира се. Дай Боже всички да сте живи !

Ко ко ко каза?

Сашко, пак не си си пил хапчетата.

Човек, който разбира от професионална фотография, редакция и монтаж веднага ще разбере, че това не са истински снимки на една планета. Срам и позор за американците, като ни поднасят такива плитки лъжи. Дори наистина да са пратили марсоход, то те крият от хората истинските снимки, а ни поднасят фалшиви.

НАСА до сега не е публикувала нито една истинска снимка на Земята от космоса. :-) Всъщност никой не е публикувал подобна снимка. Всички са обработени яко, демек фалшиви та дрънкат! За Марс не чакайте истински снимки изобщо!

пази боже от такива професионалисти като вас. Сигурно и вие сте завършили онлайн. Бас давам, че дори нямате идея за техническите параметри на камерите с които са правени снимките от МАРС. :)

Защо е такава крива снимката?!?

И Що не им вярваш?!? Мислиш че специално за теб го правят , а ? Щото си им важен точно тебе да те убедят ...

Прекрасни снимки. Чакаме с нетърпение да започне работа по продуктивните си задачи.

То пък няма нужда ти са им вярваш. Като шопа- от Искъро по- дълбоко нема и от Витоша по- високо нема ;))

Слънцето там не трябва ли да изглежда по-малко. Не че нямам вяра на американската наука, но ...

А спрямо кое прецени, че е малко? Спрямо дърво, кола, човек наблизо ?!? Мисли ги малко от малко нещата преди да говориш/пишеш.

Трябва да изглежда по-малко, понеже снимащото устройство е на планета, която е по-далеч от него, отколкото Земята. Това имах предвид. така че и ти мисли.

Не им вярвам и това е !

О да, директно от Марс ги прати. :) Много здрав тоя wireless...

Дай да видим ти какви снимки от Марс имаш.

Викаш Шута на форумите се завърна? Как мина лечението? Има ли леко подобрение при паркинсона и деменцията ти?