17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа, Руснаците са си свършили перфектно работата, което не само личи, но очи вади, като се види масовото тролско козяшко нашествие, което плаче досущ като не свършили работата за която им е платено, и качени на въженца се спускат полека върху заострени колове. Козяшка практика за наказание на платена, но несвършена работа, за назидание на останалите идиоти.

Руското ПВО сваля само товарни и пътнически самолети. Я Ил, я Бойнг - два пъти, я АН... и все някой друг е виновен.

Това определено е новината на деня - едно толкова дългоочаквано събитие. Бравно на руските инженери - успяха в съвсем кратки срокове да се справят и да се похвалят с подобно върхово постижение което за пореден път поставя на много сериозно изпитание техните врагове - англосаксите и марионетките им от ЕС.

Cъдия в хoлaндcкия прoцec зa убийcтвo зaрaди cвaлянeтo нa мaлaйзийcкия caмoлeт нaд кoнтрoлирaнaтa oт прoруcкитe ceпaрaтиcти Изтoчнa Укрaйнa прeз 2014 г. oбяви, чe имa дoкaзaтeлcтвa, чe caмoлeтът e бил удaрeн oт външнa eкcплoзия, причинeнa oт руcкa рaкeтa "Бук" от руските терористи. Това могат руските убийци да убиват невинни.

те са наказани от години. По-голямо наказание да имаш полуевреин за управляващ. Няма за какво да ги наказват. Не са виновни те.

A лудите козари от кравария Америка, излиза ли се с нещо ново скоро .......а?! Или пак ще ни покажат за пореден път своята претоплена 50 годишна манджа с грозде patriot

_stankow

Тези ракетни системи не са за Москва. Москва си има стационарна система А-235, не е останала без ПРО. С много по-големи антенни системи на радарите, с много по-бързи компютри и много повече ракети на дежурство. C-500 e за "обектова защита". Градове, промишлени райони, райони за разполагане на ракетни комплекси, бази, летища, пристанища. Работа много.

как им кацна на Червения площад в деня на граничаря при такива велики руски ЗРК..ха.ха.ха

_stankow

Ай сега. Като свалиха южнокорейския боинг 83-та - що го свалиха. Като не свалиха М.Руст 87-ма - що не го свалиха. Май само като свалиха Гари Пауръс на 1-ви май 1960-та, май само тогава нямаше мрънкане, че много брутално се беше намъкнал чак над Урал. Лежа половин година, пуснаха го, няма обида. Сваляли са руснаците, пускали са, от тях да мине, всичко им е минало през главата. Ама има ли угодия на запада ? И те не знаят какво искат ! :)

един Бониг, един Ан-24 и един ИЛ. Все товарни. Единия беше пълен с мозиканти. Едния играел на криеница с Ф-16. И Иран свали с техните оръжия. помисли ли го за томахавка. А Сирийските Ф-16 и Ф-35 си летят над Сирия и пуцат по иранските чалми.

:) Станков... много инфантилно и трогателно защитаваш технологичното недоразумение "мадъраша". Разбирам - служба, началници, зададена линия на поведение, шаблон текстове и т.н. Боли те, като гледаш всичките тия чудесии на Запад от мамаша, но... Най-смешен си, като пишеш за пейтриътите, които били на въоръжение намсиколко години, близо 50 по твои думи. Е, точно с тези думи доказваш нивото на руско-съветските технологии - изостанали на минимум 50 години, щом успешно им противодействат "допотопните пейтриъти". И, още, за радарите. Това, че ще видят мишена от 300 км не означава и че ще могат да я унищожат. По една проста причина - мишената се открива с радари в един честотен диапазон, но оръжието се управлява на друг, много по-ВЧ диапазон, с радари в ГХц обхват. Е, точно в този обхват радарите ви нищичко не виждат и ракетата е "сляпа", та удря чат-пат Ил-ове и Ту-та. Айде, със здраве и те съжалявам за трудно заработваните копейки.

А бе Станков, що се хабиш да ни обясняваш .че руският слон е най- големият слон и че руските часовници са най-бързите часовници в света. Просто напиши вълшебната думичка БЕЗАНАЛОГОВИ.

Хората работят да пращат туристи в космоса, тези да свалят самолети с туристи...

Ами досега единствените, които наистина са пращали туристи в космоса са руснаците. 7 човека. Американци, канадци, южноафриканци. Всеки плати по 20 мил. долара. Ама наистина беше в космоса, на МКС, за една седмица. Не като лунапаркът на Безос и Бренсън. За по 5 минутки на 100 км височина, без да направят дори една витка.

Аз говоря за хората, не за държавата Русия със съветски ракети.

_stankow

Ами нещо се засука опорката - че държавата, че хората, че Русия, че СССР. Като че ли СССР не са го строили руснаците ! Виж, Америка не са я строили белите, повече негрите са я строили, ама все едно не съм го казал, че това не е прието, да се сменя темата :)

Предишният път когато гледах карта с обсега на руски тежък ЗРК беше на Близкия Изток и показваше как С-400 покрива Сирия и големи части от Турция и Израел. Резултата го помним всички. Асад го бомбардираха всички, които не ги мързеше, а турците и изрелците като по нагли унищожаваха даже Панцир-С без да се съобразяват, че са безаналогови и поразяваха цели почти до самата база. Добре, че С-400 бяха вътре в руската база иначе и те щяха да го отнесат.

Браво. Дано комплексите са правени в интервала сряда-четвъртък, че като им знам пиенето на монтажниците ...

Хората си пазят държавата от разни образувания като НАТУту, в което и ние сме набутани.

че на кой му трябва руската кочина с подчовеци -паразити да ги храни... Циганите и емигрантите и стигат на държавите от НАТу :))) та и да руските цигани да храним таман се освободихме от тоя данък преди 30г

Това руско изкопаемо е поне на 30 г назад от изобретенията и оръжията в НАТО и САЩ..ха.ха Не случайно пускат Ф 16 произведен от 1970г и и разказва играта на руските боклуци..ха.ха Няма да бъде улучен от този руски боклук. ДОКАЗАНО В СИРИЯ. И тогава руснаците обявиха САЩ за виновни че мишената Ф 16 не е седяла неподвижно за да бъде улучена от руската ракета..ха.ха вместо това улучи руски самолет с 15 прости ушанки..ха.ха А ако беше нещо ново във военните технологии би било логично да е военна тайна но морално остаряло и технически още повече не е нужно да се пази в тайна а да се пишат гръмки статии за лъкът, копието и меча като оръжие на руската военна индустрия..ха.ха

До сега имат ли регистрирано едно попадение освен руски самолети.

А краварите от страната от третия свят Америка кога ще извадят нещо ново а не със своите примитивни антични системи на по 40 -50 години като patriot

Сви са тия конфети..ха.ха Нова година е далече..ха.ха Руските боклуци никой не ги купува.ха.ха

Само да припомня - наскоро сичката прехвалена руска военна гордост беше смачкана на скрап от обикновенни малки и евтини турски дронове произедени от епоксидни смоли. Нито една руска РЛС не е успяла да регистрира нищо. Просто избухват и изгарят.

Аз само да не помня за кои дронове говориш за тез турските дронове дето падаха в Либия Сирия като гюмета на на отстрел ли за тях ли говориш или говориш за тия които бяха в Нагорни Карабах където воюваха срещу съветски системи от 60-те и 70-те години на миналия век за тях ли говориш? Щото там е тортите дронове свършиха цялата работа а израелските дронове а турските дронове дори не са турски моето момче Защото само се сглабят в Турция всичко останало е немско канадско или английско

Да да да ...е тежка участ на козиятските проститутки които се продават на лудите крави за няколко жълти цента горките трябва да защитават своите кравари господари и да се хвърлят да защитават НЕдостиженията на либерастията и педокрацията на Америкав областта на технологиите ,които за съжаление на суровите дете ги има само в анимациите и бозите които изсира Боливуд! Е като истински джендъри само и само да докажат че краварите не са изостанали с десетилетия след руснаците във всички области козаците са готови да продадат и родната си майка А в това време горките кравари които са такива жалкари че няма накъде с хиляди мъки и зверски напъни се опитват да създадат нещо ново, но и до ден днешен не успяха да изкарат нищо повече от своите антични примитивни зенитно-ракетни комплекси пейтриът същите тези patriot които са по-примитивни и неефективни дори от старите съветски зенитно-ракетни комплекси С-300 ада не говорим че изоставят десетилетие след С-400 аз сега когато руснаците тестват и ще приемат на въоръжение С-500 краварите с тяхната примитивна кочина страната от третия свят краваря просто ще са изостанали окончателно и безвъзвратно което си е просто факт. Та дори китайците скоро ще ги задминат в областта на технологиите просто факт

"... тежка участ на козиятските проститутки ..." Да, така е, ама срещу долари. Докато ти си кремълска такава, но срещу рубли.

Статията е компот от технически недоразумения. Какъв обхват от 3500 км. ? Какво опасение за НАТО от Крим, когато ПВО системите са за отбрана ?

Точно така. Тези системи са за прехващане. За контраатаката си има циркони. Всъщност на руснаците и с400 им вършеше работа. Предполагам, че тази ще я оптимизират за спътници, там е новата битка в момента.

_stankow

Спътници - трудно. Но иначе обектово ПВО и ПРО. Всякаква авиация, крилати ракети, балистични с малък и среден обсег и май и стратегически също.

Така е удобно, да са заедно, но принципно бих разделил радари от ракети. И радарите да са на множество малки, образуващи общата картина, без да зависи дали някой от тях ще е ударен. Така ще са по-защитени от атаки..

Ами радарите по принцип са доста далече от бойната част. Не се бъркай от кадрите.

_stankow

Разделени са. На отделни шасита са пусковите установки, пунктовете за управление, зареждащите машини, радарите (няколко вида, в няколко диапазона). Винаги са били отделни.

Руснаците горките ядат л@йна и спят върху печките си, за да може да се прозивеждат някакви оръжия. Западният свят има 100 пъти повече оръжия, но хората не ядат л@йна и не спят на печките си, а карат автомобили с 100 години напред от рашките и си веят гз по почивки. Е как става това?

Овча главо, за да произвеждаш такива неща е необходимо да имаш НАУКА. Ти нямаш. Затова постояно се хвалиш с чуждото. Плюеш пак така - по чуждото. Свое нямаш.

Мачкай, Влади!

НЕ КАЗВАШ ?

КАКВО ДА МАЧКА ?

Влади Шаломов до сега мачка рязания на Ердоган.

С голо дупе курец мачкай.

Днес има много новини от руския ВПК. И всички са за оръжия, с които западните врагове на Москва не разполагат! Което не може да не радва!

А ТОВА СА 50 ГОДИНИ, ВАС ВСЕ "ВРАГОВЕ" ВИ НАПАДАТ, ПЪК ГЛЕДАМ, ЧЕ ПОСТОЯННО БУТАТЕ ЗАПАДНАТА СИ ГРАНИЦА ВСЕ ПО-НАЗАПАД

Иди на очен лекар!

Сладък глупчо

The loser has to fall (ABBA)

Безос лети 10 мин и камератаго следва на всеки милиметър до 100км и обратно и каца и всеки милиметър на кацането и на капсулата Руската ПВО няма клип повече от 10 секунди и се повтаря от 5 ъгъла. после - вЕрвайте ни - уцели.

Не на всеки микрометър!!!!!! Е мнооо си тъп......

явно ти си този на който влИези С500 в гъзо и потвърждаваш попаденито.

като гледаме видеате виждаме как уцелва един облак над камиона и това е. Там угасва и както и видеото. Поразяване на цел - колкото хипер дипер звуковата ракета дето и тя угасна на 20тата секунда.

Ама какво мрънкаш, бе? Хората си казват, че са първи изпитания! Демек - тествали дали ще излети. А дали ще лети и уцелва, вече след някоя и друга година, евентуално, може би, ако останат пари след направата на анимациите, как лети и уцелва.

_stankow

Угасна стартовият двигател. И се включи маршовият. Добре се видя. Щатно отработи.

:) Станков... много инфантилно и трогателно защитаваш технологичното недоразумение "мадъраша". Разбирам - служба, началници, зададена линия на поведение, шаблон текстове и т.н. Боли те, като гледаш всичките тия чудесии на Запад от мамаша, но... Най-смешен си, като пишеш за пейтриътите, които били на въоръжение намсиколко години, близо 50 по твои думи. Е, точно с тези думи доказваш нивото на руско-съветските технологии - изостанали на минимум 50 години, щом успешно им противодействат "допотопните пейтриъти". И още, за радарите. Това, че ще видят мишена от 300 км не означава и че ще могат да я унищожат. По една проста причина - мишената се открива с радари в един честотен диапазон, но оръжието се управлява на друг, много по-ВЧ диапазон, с радари в ГХц обхват. Е, точно в този обхват радарите ви нищичко невиждат иракетатае"сляпа", та удря чат-пат Ил-ове и Ту-та. Айде, със здравеи те съжалявам за трудно заработваните копейки.