Коментари - Първият човек с мозъчен чип на Илон Мъск се научи да управлява мишка с ума си | IT.dir.bg
назад

Първият човек с мозъчен чип на Илон Мъск се научи да управлява мишка с ума си

Имплантът може да работи 11 часа с едно зареждане на вградената батерия

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Първият човек с мозъчен чип на Илон Мъск се научи да управлява мишка с ума си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"През 2022 г. компанията е извършила 294 операции на животни, Илон Мъск също така заяви, че нито една тестова маймуна не е починала директно от имплантирането на чипа в мозъка." А индиректоно.... Идеята е един светъл лъч за всички хора с подобни увреждания, но радвам, че няма да доживея рвемето, когато ще се появи и първия управляем човек, разбирай войник! Е, тогава вече ще е твърде късно...

няма нужда от супервойници-киборги на бойното поле . стават само за филмите

По скоро се притеснявай от дронове с или...

Това не е вярно има изтекли документи колко много и в какви мъки умират маймуните върху които той експериментира тези чипове! Пред пресата в САЩ имаше и интервюта на хората, работили в програмата, които напускат защото смятата, че това което се случва е неетично!

Всяко лекарство, което ползваш е тествано върху животно! Смяташ ли, че не е етично? Или предпочиташ да оставим хората да умират от лечими болести? Същото е с тези чипове. Оправите си "етичните" норми, че сте смени когато започнете да ревете някой ваш близък да бъде излекуван! Да, за да живеем ние умират животни! Факт! Ако искаш отиди и кандидатствай за опитна мишка.

Ченгето модератор сам си слага плюсове.

Точно така е мислела жабата, когато са я подгрявали в чайника с вода. Е, когато станала гореща водава вече било късно...

Само че този експеримент не се е състоял. В действителност жабата бяга когато загряват водата :)Но пък си беше хубав мит цялото това нещо :)

Ние пък превзехме Авдеевка след десет години и 20-30000 жертви!!!

Ма верно ли бре?

Отвратително!!!

Кажи го на някой без ръка или крак!!!

Както има чипове. Така има и вируси за тях.

Това нищо не е! У нас едни управляват цяла държава без изобщо да имат някакъв ум!

Така е защото тия които ги избират също нямат никакъв ум

Кога ще станат задължителни?

Баш руските врякалници от твоята порода можете само да спечелите, ако ви ги наравят задължителни - така и така не можете да живеете без господар. Не се наврещя ей, я да се учиш да работиш.

Много "умно", като няма какво да кажеш и веднага ти се привиждат руснаци... Ми те в Русия са се насочили към същото, Ковид пЛандемията го доказа.

И като гледам как се надупваш на всеки е ясно кой не може без господар. Преди 89-та си си бил същия нагаждач 100%. Много ми приличаш на форумно ченге.

Тъпанар!!!

А, мишката може ли да го управлява?

И нека сега всички гига ултра модерни джендъри се юрнат да си слагат чипове, за да могат да плащат безконтактно, да местят мишки и да палят лампите.

Защо мишка? Защо не куче? Кучето е по полезна твар. Можеш да му кажеш: Дръж или донеси. А мишката какво? Непълно безполезно животно.

С после мишка ще може да управлява човек.

има нпредък със снимката в статията. Пак можеха да сложат руска интегрална схема тиш стоножка от 80-те и да я наричат чип на нюролинк

Инженерна телекинеза.

Победа и в изборите!!!!!

Как никой не видя, че на главата има няколко кабела. Дано да са за снемане на мозъчни биотокове. Иначе, такива шапки има от много години. В този вид снимката не е доказателство. Имаме само твърдение.

с катетър

Не с лошо. Засега мишка... после п*шка... после пушка.

Слагайте си каквото искате. Не ме засягя.

"....не е починала директно от имплантирането на чипа в мозъка." Ма то и падане от високо не се умира. Умира се от рязкото спиране в земята.

"....не е починала директно от имплантирането на чипа в мозъка." Я да видим и дребния текст какво казва...

Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му. Откровение 13-16

Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, 10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му. Откровение 13-16

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име“ (Откр. 13:16, 17).

Мърши, идея нямате какво е за парализиран човек това. Докато се научи да клика, от негово име ви теглим една путка майна и лайнарите

и си прав и не си прав. много лоши неща са почнали като 'да помогнем'.

Връзката двупосочна ли е ? Може ли мишката да командва "ума" му ?

Добре, значи чипа в мозъка го захранват с ток ! Ако поради липса на мозък се монтира чип в долната глава, с виагра ли ще го захранват ?

Днес мишка, утре котка... след една седмица тоу виж и файтон се научи да управлява.

Не трябва ли Мъск да е първият който да си сложи този чип? Или той не разгелжда себе си като опитна мишка...

А при нас тези от сглобката нямат ни чип в мозъка, нито дори мозък, което не им пречи да управляват мишките като нас, понеже ги търпим.

На вас копейкин успя без чип да ви промие овчите глави, а Мъск, като му сложи чип и ще маршерувате даже

Типичен трол, само лични нападки и нищо смислено, явно толкова са ви умствените възможности. Много сте ми забавни такива тролчета.

На пияно прасе, всичко му е забавно...

Забавно ми е, защо не - да не съм комплексиран злобар като някои други :).

Дълго време, това ще е любипотсво на което само луди смелчаци ще се връзват. След време, ще стане малко нормално и по обикновените хора също ще го направят. После, почти всеки ще го прави. А след това, ще бъде толкова разпространено че няма да можеме да правим много неща без него (като мобилните телефони днеска). После, ще ни хакват и управляват така, както днеска го правят през мобилните телефони. Само дето ще е ЗНАЧИТЕЛНО по ефективно!!! Колко врене до тогава не знам. Но знаем че историята се забързва и нещата не се движдат толкова бавно колкото преди.

Много точно казано. Аз лично мисля, че ще е скоро. Много скоро. Десет години максимум.

Магическа работа

Спете спокойно, на Бай Ганю няма как му имплантират чип в мозъка, понеже няма мозък....

Новият чип на Мъск ще има и второ копче, което, като го натисне Мъск, и мишката ще почне да управлява човека.

2рия ще е Кирцо..

/// Бай дрън е 1вия и го вербуват КИРЧО вече 2 години..

докато той не си имплантира чип, не вярвам че е безопасно

Амчи то така може и от хоремага да пасе овцете бай Стамат

Бъдеще за вас. От Давос и Златната пирамида. Трансхуманизма явно не може да бъде обсъждан. Никой не ни пита дали искаме да се сливаме с чиповете и машините. Да, има сценарии, в които подобна интервенция е наложителна. Но нормализацията и като форма на бъдеще за всички е притеснителният момент. Както и малоумното ИИ, за което не важат никакви копирайт закони. Не отиваме на добре, човечеството. Всичките проекти смърдят на Дистопия от тая най-гадната дето и фантастите не са могли да я предвидят.

Пускам сълза

не читател. Човека дава възможност на хора с пълна инвалидност да могат да извършват някои дейности, ама едно си баба знае ..... нещо за кемтрейлс за пръскан ала бала няма ли да кажете.

То и с ковид ваксините така се започна- само за най-нуждаещите се, за най-уязвимите и по едно време биваш уволнен от работа, щото не се вписваш в "новото нормално".

Голяма техника голяма работа

Чудо на чудесата. Чай си резна сланинка.