Коментари - Първият човек с мозъчен чип на Илон Мъск се научи да управлява мишка с ума си | IT.dir.bg
назад

Първият човек с мозъчен чип на Илон Мъск се научи да управлява мишка с ума си

Имплантът може да работи 11 часа с едно зареждане на вградената батерия

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - Първият човек с мозъчен чип на Илон Мъск се научи да управлява мишка с ума си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма техника голяма работа

Бъдеще за вас. От Давос и Златната пирамида. Трансхуманизма явно не може да бъде обсъждан. Никой не ни пита дали искаме да се сливаме с чиповете и машините. Да, има сценарии, в които подобна интервенция е наложителна. Но нормализацията и като форма на бъдеще за всички е притеснителният момент. Както и малоумното ИИ, за което не важат никакви копирайт закони. Не отиваме на добре, човечеството. Всичките проекти смърдят на Дистопия от тая най-гадната дето и фантастите не са могли да я предвидят.

Чудо на чудесата. Чай си резна сланинка.

Амчи то така може и от хоремага да пасе овцете бай Стамат

докато той не си имплантира чип, не вярвам че е безопасно

Може, но ще стане свястна само в ушите, в другите дупки не.

2рия ще е Кирцо..

Новият чип на Мъск ще има и второ копче, което, като го натисне Мъск, и мишката ще почне да управлява човека.

/// Бай дрън е 1вия и го вербуват КИРЧО вече 2 години..

Пускам сълза

не читател. Човека дава възможност на хора с пълна инвалидност да могат да извършват някои дейности, ама едно си баба знае ..... нещо за кемтрейлс за пръскан ала бала няма ли да кажете.

Не, защото майката Природа така е закодирала жените, още при тяхното раждане, че да са цял живот б.оклуци и п.арцали, с които мъжете да си бършат ръцете.

Спете спокойно, на Бай Ганю няма как му имплантират чип в мозъка, понеже няма мозък....

Магическа работа

Дълго време, това ще е любипотсво на което само луди смелчаци ще се връзват. След време, ще стане малко нормално и по обикновените хора също ще го направят. После, почти всеки ще го прави. А след това, ще бъде толкова разпространено че няма да можеме да правим много неща без него (като мобилните телефони днеска). После, ще ни хакват и управляват така, както днеска го правят през мобилните телефони. Само дето ще е ЗНАЧИТЕЛНО по ефективно!!! Колко врене до тогава не знам. Но знаем че историята се забързва и нещата не се движдат толкова бавно колкото преди.

А при нас тези от сглобката нямат ни чип в мозъка, нито дори мозък, което не им пречи да управляват мишките като нас, понеже ги търпим.

Не трябва ли Мъск да е първият който да си сложи този чип? Или той не разгелжда себе си като опитна мишка...

Много точно казано. Аз лично мисля, че ще е скоро. Много скоро. Десет години максимум.

На вас копейкин успя без чип да ви промие овчите глави, а Мъск, като му сложи чип и ще маршерувате даже

То и с ковид ваксините така се започна- само за най-нуждаещите се, за най-уязвимите и по едно време биваш уволнен от работа, щото не се вписваш в "новото нормално".

Днес мишка, утре котка... след една седмица тоу виж и файтон се научи да управлява.

Типичен трол, само лични нападки и нищо смислено, явно толкова са ви умствените възможности. Много сте ми забавни такива тролчета.

Добре, значи чипа в мозъка го захранват с ток ! Ако поради липса на мозък се монтира чип в долната глава, с виагра ли ще го захранват ?

Връзката двупосочна ли е ? Може ли мишката да командва "ума" му ?

Мърши, идея нямате какво е за парализиран човек това. Докато се научи да клика, от негово име ви теглим една путка майна и лайнарите

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име“ (Откр. 13:16, 17).

Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, 10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му. Откровение 13-16

Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му. Откровение 13-16

и си прав и не си прав. много лоши неща са почнали като 'да помогнем'.

"....не е починала директно от имплантирането на чипа в мозъка." Я да видим и дребния текст какво казва...

На пияно прасе, всичко му е забавно...

Забавно ми е, защо не - да не съм комплексиран злобар като някои други :).

"....не е починала директно от имплантирането на чипа в мозъка." Ма то и падане от високо не се умира. Умира се от рязкото спиране в земята.

Слагайте си каквото искате. Не ме засягя.

с катетър

Как никой не видя, че на главата има няколко кабела. Дано да са за снемане на мозъчни биотокове. Иначе, такива шапки има от много години. В този вид снимката не е доказателство. Имаме само твърдение.

Победа и в изборите!!!!!

Инженерна телекинеза.

има нпредък със снимката в статията. Пак можеха да сложат руска интегрална схема тиш стоножка от 80-те и да я наричат чип на нюролинк

С после мишка ще може да управлява човек.

Защо мишка? Защо не куче? Кучето е по полезна твар. Можеш да му кажеш: Дръж или донеси. А мишката какво? Непълно безполезно животно.

И нека сега всички гига ултра модерни джендъри се юрнат да си слагат чипове, за да могат да плащат безконтактно, да местят мишки и да палят лампите.

А, мишката може ли да го управлява?

Не с лошо. Засега мишка... после п*шка... после пушка.

Кога ще станат задължителни?

Това нищо не е! У нас едни управляват цяла държава без изобщо да имат някакъв ум!

Както има чипове. Така има и вируси за тях.

Баш руските врякалници от твоята порода можете само да спечелите, ако ви ги наравят задължителни - така и така не можете да живеете без господар. Не се наврещя ей, я да се учиш да работиш.

Много "умно", като няма какво да кажеш и веднага ти се привиждат руснаци... Ми те в Русия са се насочили към същото, Ковид пЛандемията го доказа.

И като гледам как се надупваш на всеки е ясно кой не може без господар. Преди 89-та си си бил същия нагаждач 100%. Много ми приличаш на форумно ченге.