Коментари - Пазарът на процесори за персонални компютри започна да се възстановява | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече телефоните имат по-голяма мощност от средностатистическия "куфар с болтове". Освен за строго професионални цели, не виждам приложение на класическите компютри. Ще отпаднат както видео и аудио касетите и СD дисковете. Днес водещи са облачните и терминални системи.

Да затова сте сичките кьорави като г@зове взирайки се в скапаните си телефончета или лаптопи с 15" екрани. Понеже пък и тия лаптопи са едни яки и изобщо не са безполезни освен да ходите до кенефа с тях докато си гледате фейса. Мизерни показатели, умрели батерии, понеже вече всяка "IT" компанийка не може да си сглоби и един компютър. Да не би по поляните да работите с тия лаптопи, че да има съществен смисъл мобилността. И да мноого са мощни тия телефони брат, 1ден и пак на заряд си, и много рам си имат и памет и бебешки процесор.....

терминалните системи бяха актуални по времето на UNIX . после имаше интернет по телефона. после имаше телефон през интернета . демек нищо съществено не е открито . с нещо, което ти дава право на избор между 'yes' и 'no', чисто теоритично няма как да свършиш нещо смислено, без значение колко ти е мощен телефона . на мем лично ми е обидно, че софта за телефон се пише като за дебили (дебилите това не го усещат)

Не говори такива неща - ако искаш да се изакаш едновременно цъкайки по таблета е едно , ако вършиш наистина работа и са ти нужни часове - само ПС .

Я не се изхвърляй като на чаршаф. Хвалипръцко.

;)

5600x, 6900xt, 4k Samsung, 3 TB m.2. 20 TB HDD. При мен се възстанови пазара. :)) Сега ще му се порадвам малко. :) Intel and Nvidia, само, ако АМД нямат какво да предложат. Засега имат. :)