17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те руснаците имат ракети които могат за трийси минути да ударят която и да е точка на земята! Раиш?Значи братушкити пак са по напред от американцити!

Да вярваш на пеевските сайтове и на путин е признак за не много акъл...

хахаха а кой още верва на краварските лъжи и измислице бе коун, децата в децката градина се смеят вече на техните глупави обяснения когато излъжат нагло

Комппота ми каза, че щяхте да стреляте с ядрена ракета и затова ние 1-ви стреляхме и ще Ви осъдим за това дето си го бяхте намислили. СпецЯлен доклад 2?

Аз паралелно разработвам подобна програма и началните резултати показват, че ако става въпрос за ракета сармат или торпедо статус-6, най добре напускай територията.

Пентагона търси скрити Покемони с AI

Аз

Е... То отсега е ясно какво ще стане, ако успеят. Ще щракнат копчетo. Машинката ще побръмчи, побръмчи... И след 10на секунди ще обяви: - Run! Run! RUN! RUN! RUN! RUN! RUN!

Наближава премиерата на филма Терминатор и шефа му СкайНет. .... Мухаааааааааа хахаха

Чудя се, дали това не е просто партенка - $83 млрд са доста добра сума за черни операции, скрити под привидно много модерен разход за ИИ. Всеки се захласва по ИИ и с нещо малко може да се замажат очите, а реално парите да отидат за разгарянето на няколко военни конфликта или арабски пролетни забавления.

Ако беше чел статията, щеше да разбереш, че идеята на ИИ е да предотврати изстрелването или да го изпревари.

След Хирошима/Нагазаки няма "употребена" ядрена или термоядрена бомба за военни цели или избухнала поради авария. 11 страни в света официално притежават и разработват ядрено и термоядрено оръжие. На 06.08.2018 ще се навършат 73г от огненият ад... Кой ни пази или има нещо гнило в Дания?!

Разбирането какво е изкуствен интелект все повече се променя. Например навремето самокоригирането на грешки, се е считало за ИИ. Само че браузерите това (за код на страници) го правят от много отдавна. IE може би от предният век. И после вече това не може да се разглежда като ИИ и се променят представите. Така че и това няма да е точно ИИ, а според някакво разглеждане. Дори аз съм правил самоанализиращ се автомат. ;)