17-11-2017 20-11-2018

Коментари

технология пренесена от избягали руснаци.

Приборите за нощно виждане са ПОРЕДНАТА НАЦИСТКА ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТЕНА ОТ НАЦИСТИТЕ НА ХИТЛЕР. Вкл. атомната бомба, балистичните ракети, летящите чинии с BMW мотори, реактивните самолети, ЕНИГМА, И какво ли не още, вкл. SIEMENS, WV, марципана, ДРОЖДИТЕ С КОИТО ДНЕС ВАТНИЦИТЕ ЯДЕТЕ ХЛЯБ.

Това нищо не е. В Русия са пуснали нов модел самовар!

Българските военни заводи правих до скоро много добри очила за нощно виждане може и още да правят нямам вече инфо.

егати изнежените войници

Да ти припомня как "безсмъртния полк" с ордените и медалите дето уж били с гърдите си с/у куршумите да защитават Русия молиха Путин на колене да не прави парад. Забрави го това, нали? Сещай се колко са се биели за родината и колко са стояли с пистолета отзад войниците и са ги карали да се бият за тях... безсмъртния полк...

Нещо бъблиш... какво, ти си знаеш, може би.

удобно забряваш как го молиха да не прави парад за да не се заразят. ПОЗОР. НА РАЗХОДКА НАВЪН ги беше страх да излязат... ама защитавали Русия с гърдите си... аре бе.... колците на доматите много вкусни. Палячовци. Това е руската армия !!!!

През ВСВ СССР е съставил 1860 ЩРАФБАТА(наказателни батальони). Всеки батальон преди бой е от 2000 смъртника. След боя остават единици и ЗАГРАНОТРЯДА С КАРТЕЧНИЦИ, отзад, на НКВД със сините униформи.

Нас това не ни трябва. Вечерно време спим. Дори при дъжд не летим щото ни крадът чистачките.

Нещо като усилвател на фотони - подобно на транзистор, но той е на електрони. Това ще е революционно . Хайде да го видим :)

BajMihal

Ами не съвсем, по-скоро е дифракционна решетка, която ти променя честотата, на която възприемаш видимата светлина. Не е нещо ново като концепция, но досега не са успяли да го разработят, защото не е имало материал, който да е за тази работа. Ще видим, ДАРПА не си поплюват, когато става въпрос за хай тех разработки

Ама верно ли? Аз пък си ги купих през алибаба.. или беше алиекспрес.. не помня, беше преди поне 5 години.

Когато прочетох още в първото изречение ..."пилоти да изпълняват мисии на ниско ниво..." се отказах да чета нататък...

#MeeToo

Загалвието е подвеждащо. Правилното е да се каже, че ЩЕ прави, защото това е стартираща проглама, която как ще завърши не е ясно. Очилата с допълнителна/виртуална реалност така и не станаха масови заради чисто технически ограниения към момента.

Не си разбрал, вече е във финална разработка

Обикновен-обикновеНи, с едно Н, неграмотници!!!!!!!!!!!!!!

Е, нищо де, нека да има... По-добре, от да няма въобще! :-D

Я, дори са ти сложили минусче... Вероятно, друг неграмотник... ;-)